Şimdi Ara

'Operatörler Galaxy S6 Edge modelini daha çok benimsedi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 'Operatörler Galaxy S6 Edge modelini daha çok benimsedi'





    Samsung'un haftasonu tanıtacağı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini ön gösterim amacıyla operatörlere dağıttığına dair bazı iddialar gündeme gelmişti. Bu iddiaları destekleyen başka bilgiler ortaya çıktı.

     

    Firmanın büyük yatırım yaptığı yeni amiral gemi modeli satış konusunda ne denli başarılı olacak önümüzdeki aylarda görebileceğiz. Ancak operatörlerin Galaxy S6 modelinden ziyade Galaxy S6 Edge modeline daha çok ilgi gösterdiği belirtiliyor.

     

    Gelen bilgilere göre T-Mobile, Sprint, Vodafone ve SK Telecom gibi dünya devleri yeni ikilinin tasarım ve donanımını oldukça beğenmiş. Hatta bu ikilinin şimdiye kadar ki en iyi Samsung cihazları olduğundan bahsedilmiş. Özellikle Galaxy S6 Edge modelinin daha fazla beğenildiği ifade ediliyor.

     

    İlk izlenimler Galaxy S6 Edge modelinin tasarım ve estetik açısından iPhone 6 modelinden daha iyi olduğu yönünde. İki kenarı kavisli ekranı sayesinde Galaxy S6 Edge modelinin Note Edge modelinden biraz farklı olarak çerçevesiz bir ekran tecrübesi sunmayı amaçladığı ve bu kısımların bir fonksiyonunun olmadığı gündeme gelmişti. Yani bu kenarlar sadece tasarıma katkı yapacak.

     

    Elbette operatör beğenilerinin satışlara çok büyük olumlu etkisinin olacağı söylenemez. Bu noktada tüketicinin modele göstereceği ilgi önemli ki Samsung'un da önümüzdeki yıllardaki gidişatını da bu tüketici ilgisi belirleyecek.




     








  • Bu sefer gerçekten Samsung yapmış gibi bir his var içimde. İlk defa bir Samsung cihazı lansmanı için bu kadar çok heyecanlanıyorum :)

    Tam olarak Türkiye saati ile hangi gün ve saat kaçta tanıtılacak acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Şubat 2015; 2:14:46 >
  • S3 ten sonra ilk defa bir samsung cihazı için heyecanlandım.İnşallah iyi yapmışlardır..

  • Samsung en sonunda bir sıçrama yaptı ama batarya gerçekten olmamış. Çinli huawei bile 3300 3600 mah bataryalı telefonlar yaparken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba yanlardaki yerler philips'in tvlerindeki ambilight teknolojisi gibi mi davranacak...

  • Heyecanla bekliyoruz bi çıksa da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörler akıllı tabii. Şu zamanda satış yapmak için en önemli konu farkındalık yaratmak. Bunu da samsung edge modelleri ile başarmış görünüyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer işide sıkı tuttular önceden olsa şimdiye çok resim sızardı ama hala net resimler düşmedi banada samsung bu sefer yapmış gibi geliyor.
  • S6 ve S Edge diğer android modellere göre farkındalık yaratacaktır mutlaka. Çünkü büyük ihtimal HTC, Sony ve LG tasarım ve malzeme konusunda önceki modellerine göre büyük bir fark ortaya koymayacak. İşlemciye gelince zaten S6 hepsinden ayrılacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdiva -- 24 Şubat 2015; 9:49:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    Samsung en sonunda bir sıçrama yaptı ama batarya gerçekten olmamış. Çinli huawei bile 3300 3600 mah bataryalı telefonlar yaparken

    64 bit ve 14nm üretim teknolojisiyle senin o bahsettiğin telefonlardan daha iyi bir batarya ömrü ve performans sunacaktır. Rakamlara bu kadar çok takılma. Müşteri soruyor ama araç 1.2 motor ve 82 beygir gidermi bu? Evet doğru 1.2 litre ve 82 beygir ama araç 980kg ağırlığın da olduğu için birçok daha büyük motorlu ağır rakiplerinden daha iyi performans vededaha iyi bir yakıt tüketimi değerleri sunuyor hafifliği sayesin de gibi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung'u sevmem ama ben bile merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S2 ruhu geri geldi ama şu Beşiktaş'ın 100. Yıl ruhu bi geri gelmedi arkadaş.. ne olacak bu Liverpool maçı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence heyecan yapmayın sonuç yine hüsran olacak

    utarsa editlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu demek oluyorki resimdeki s6 edge ve dolasıyla s6dan 300~ tl daha pahalı olacak. Düz s6 ise kavisli olmayan klasik bir tasarıma sahip olacak. Sonuç hüsran :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Bu sefer gerçekten Samsung yapmış gibi bir his var içimde. İlk defa bir Samsung cihazı lansmanı için bu kadar çok heyecanlanıyorum :)

    Tam olarak Türkiye saati ile hangi gün ve saat kaçta tanıtılacak acaba?

    Aynı fikirdeyim. Note edge kavisi gereksizdi ve çok fark istiyordu. S edge ve s6 note gibi olacaktır. Yani kavis isteyen farkı verir. Ama kavis gerekli midir, tartışılır. Zira henüz uygulamalar yetersiz kalıyor o kavisli ekran için. Varolan uhghlamalarda da uyumsuzluk olabiliyor.

    Merakla 1 martı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Şubat 2015; 11:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 dan tasarım tüm telefonlarında olmalı. Sadece üst seviye telefonlarda değil. Ara modeller yine gündemde. Buna bir son vermezlerse üst modelde kurtarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge in düz versiyona gore fiyati yüksek olacakmı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift kavisli ekran ile gelirse fiyatı 3000e yakın olur
  • Arkadaş bu adamlar bu gücü nereden buluyorlar anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.