Şimdi Ara

2600 TL Full HD TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim de samsung 48h6470 almıştım , çok sorun yaşadım.İade kararı verildi. 2600TL bütçem var 100-200 TL oynayabilir en fazla. 46-55 inç arası Full HD bir tv arıyorum. Smartı kullanırım , usb den altyazılı ve 3D film/dizi izliyorum.3D çok sık olmasada kullanıyorum. Ayrıyeten PS4 ile oyun oynuyorum.Dahili uydusunu kullanıcam bu yüzden kanal geçişlerinin çok yavaş olmaması gerekli.Çok belirgin kronik sorunları olmasa iyi olur. Servis konusunda da iyi olması önemli , servis konusunda tecrübe yaşayanlar bilgilendirirse sevinirim.Marka önemli değil ,açığım.Fiyat/Performans açısında uzun süre kullanabileceğim bir tv arıyorum , tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 23 Şubat 2015; 19:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler burada dostum

http://i.hizliresim.com/39ERb4.jpg

http://i.hizliresim.com/M6dlna.jpg

http://i.hizliresim.com/EVPELv.jpg

http://i.hizliresim.com/QRVgoG.jpg

http://i.hizliresim.com/oAOzN9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 23 Şubat 2015; 20:20:14 >

• eren9192 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim , tam istediğim resimler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :-) ben beyaz herseyi severim :-) telefonumda beyaz :-) yok o sadece kumandayi ters cevirince aktif oluyor düşünmüş adamlar :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 23 Şubat 2015; 20:37:39 >

Bende para iademi bi an once alabilirsem pfs8109 dusunuyorum ama isimiz samsunga kaldi haliyle ben parami alana kadar bu tv tedavulden kalkar heralde

• benim bugün gelip tv yi alıcaklardı ama ben uzattım süreci , soundbar var birde onuda iade edicem. Parayı tv yi aldıktan sonra 1 hafta içinde yatırıyoruz diyorlar ama ne kadar çok baskı yaparsanız o kadar çabuk yatırıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 23 Şubat 2015; 20:56:36 >

• 48 inc ideal guzel bence :-) fiyatida oldukça iyi tavsiye ederim canlı görün vatanda diger tvler ile kiyaslayn aradaki fark bariz yani :-) hocam i sallah sizde alırsınız paranızı valla bence samsung LG pisamanliktir verdiginiz paranın hakkını vermiyor hiç biri

Hocam bizde jeton koseli basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu samsung tv yapiyoruz diye ortalarda geziniyolar parayi bi kurtarabilsem ilk isim bu tvyi almak olucak forumda sadece bi kisi sorunla karsilasmis oda verdigime pisman oldum diyo goruntu harikaymis
    Samsungun goruntu camur hizli sahnelerde resmen izlenmez hale geliyo tv eski lcd tvim buna 10 basar

• dogrudur dostum bence iyi araştırma yapmalı ama direk lg ve samsung u kafadan silmeli çünkü gerçek görüntü kalitesine bakılmalı zaten tv nin asli görevi görüntü kalesidir diğerleri extra özellik sadece almaya değer sony ve philips lerdir tabiki üst seviyeler tercih edilmeli sorun olma olasılığı en aza iniyor bunun içinde seri sonu olmalı yeni seriler çıkma arefesinde iken indirime girince almalı bence bu işin yolu budur yoksa içinden çıkılmaz bi girdap gibi oluyor insanlara eziyet çektiriyorlar..

Allah var yukarda smart konusunda samsungun ustune tv yok ama smart icin tv alinmaz sacmalik tvde en onemli sey goruntu kalitesidir bu konudada samsung ve lg nin ustune yok dunyanin en dandik tv lerini uretiyolar

Ben burda bu adamlara laf soluyorum diye milletin zoruna gidiyo bi arkadasim vardi 1 senedir harika goruntusu var diye anlattiklari lg tvyi gecen izleme sansim oldu tv bandingin gozune gozune vuruyo adam bana goruntu nasil harika dimi diyo titremeleri koselerdeki karartilari saymiyorum bile adam tvden anlamadigi icin tv ona mukemmel geliyo bende morali bozulmasin diye bisey demedim bunca zaman bole kullanmis bundan sonrada anlamaz dedim gectim

Bizim insanimiz tupluden led tv ye gecince sasiriyo a101 den aldiklari vestel cakmasi segleri ove ove bitiremiyo ya benim gozumde bi sorun var yada bu adamlar bu tvlerin kalitesizliklerini gormek istemiyo

Bizim millet bukadar koyun olduktan sonra daha bize semer vuran cok olur

Orijinalden alıntı: bektas34

Allah var yukarda smart konusunda samsungun ustune tv yok ama smart icin tv alinmaz sacmalik tvde en onemli sey goruntu kalitesidir bu konudada samsung ve lg nin ustune yok dunyanin en dandik tv lerini uretiyolar

Ben burda bu adamlara laf soluyorum diye milletin zoruna gidiyo bi arkadasim vardi 1 senedir harika goruntusu var diye anlattiklari lg tvyi gecen izleme sansim oldu tv bandingin gozune gozune vuruyo adam bana goruntu nasil harika dimi diyo titremeleri koselerdeki karartilari saymiyorum bile adam tvden anlamadigi icin tv ona mukemmel geliyo bende morali bozulmasin diye bisey demedim bunca zaman bole kullanmis bundan sonrada anlamaz dedim gectim

Bizim insanimiz tupluden led tv ye gecince sasiriyo a101 den aldiklari vestel cakmasi segleri ove ove bitiremiyo ya benim gozumde bi sorun var yada bu adamlar bu tvlerin kalitesizliklerini gormek istemiyo

Bizim millet bukadar koyun olduktan sonra daha bize semer vuran cok olur

madem bu kadar eleştiriyorsun tv tavsiye et de alalım dostum ;)

• by.iron kullanıcısına yanıt
    Bi tv tavsiye etsek millet kuduruyo forum fanboylarla dolu artik dusunmeden yorum yapmaya korkar oldum

• Sony ye aklım kaydı , 2015 modellerinde android olucakmış ve sanırım kumandasıda değişiyor. 2. çeyrekde çıkıcak diye okudum bir yerde ama önemli olan fiyatı. Şuan seri sonu diye fiyatlar düştü , yeni modeller kim bilir kaç para olucak.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.