Şimdi Ara

WP 8.1 için yeni Twitter istemcisi: Aeries

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • WP 8.1 için yeni Twitter istemcisi: Aeries



     

    Alternatiflerin çoğu zaman resmi çözümleri geçtiği Windows Phone platformuna en son eklenen uygulamalardan Aeries, popüler sosyal ağlardan Twitter'a erişim noktasında önemli olanaklar sunuyor.

     

    Brad Stevenson tarafından Windows Phone 8.1 işletim sistemli cihazlar için hazırlanan Aeries, siyah ile beyaz olmak üzere iki farklı arayüzle geliyor ve temel olarak Twitter istemcisi olarak görev yapıyor. Bünyesinde taşıdığı filtreleme sistemiyle çok daha işlevsel bir bilgi akışı sunabilen uygulama, ayrıca geri doğru yapılan okumalar için gelinen noktanın kaydını tutabiliyor, çevrimdışı desteğiyle internet bağlantısı gitse dahi kullanılabiliyor ve kişilerin taslak ile listeler düzenlemesi ve yönetmesine imkan tanıyor. Birçok özel kişiselleştirme desteğiyle gelen Aeries, 512 MB RAM birimine sahip telefonlarla da aktif olarak kullanılabiliyor.

     

    10 TL fiyat etiketiyle satılan Aeries uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. 

     







  • Betaya çıktığı tarihten beri telefonumda gelişmeleri takip ediyorum. Hala eksikleri var bence 10 tl gibi bir fiyat için çok fazla. Resmi twitter uygulamasının yapabildiği herşeyi ve daha fazlasını yapabiliyor. Ama dediğim gibi 10 tl çok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oczipka -- 23 Şubat 2015; 13:00:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.