Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
65
Favori
155.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narcotiq

Son güncellemeden sonra tv kendi kendine kapanma ve donma sorunu yaşayan varmı? Tv bugün 3 defa kendi kendine kapandı fişi çıkarıp takmak zorunda kaldım. Bazende tv kapalıyken kumanda dan tv yi açmaya çalısıyorum acılmıyor taki fişi çıkarıp takana kadar.

Aynı sorunlara ek olarak bazen kumandaya da tepki vermiyor tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

16gb usb taktım ram olarak görsün yavaşlamasının önüne geçsin diye!
    Biçimlendir dedim, pause tv olarak kullanabilirsiniz falan dedi yanlış mı yaptım?
    Çıkarıp taktığımda da tekrar tanımadı zaten.
    Bir bilen lütfen.

Usbyi bicimlendirdikten sonra tvnin fişini çıkar 1dk bekle sonra tak. Tv de kırmızı ışık yanana kadar tv ye hiç bir şekilde kumandadan mudalede bulunma kırmızı ışık yanınca ac usb tanınmış olacak.

Kapanma sorunu içşn tv yi yeniden kur yaptım bakalım bir düzelme olacakmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak anten hem eutelsat hem turksat için ayarlanmış durumda fakat benim tv yalnızca digiturk uydusunu görüyor. turksat için kanal bulamıyorum. daha önce çift uydulu bir sistem kurmadımda kullanmadımda bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

turksat kanallarını nasıl bulup ekleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcotiq

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

16gb usb taktım ram olarak görsün yavaşlamasının önüne geçsin diye!
    Biçimlendir dedim, pause tv olarak kullanabilirsiniz falan dedi yanlış mı yaptım?
    Çıkarıp taktığımda da tekrar tanımadı zaten.
    Bir bilen lütfen.

Usbyi bicimlendirdikten sonra tvnin fişini çıkar 1dk bekle sonra tak. Tv de kırmızı ışık yanana kadar tv ye hiç bir şekilde kumandadan mudalede bulunma kırmızı ışık yanınca ac usb tanınmış olacak.

Kapanma sorunu içşn tv yi yeniden kur yaptım bakalım bir düzelme olacakmı

ilk taktıgımda görmüştü biçimlendirip çıkarıp taktıktan sonra usb yok diyor dediklerinizi yaptım. bilgisayarda biçimlendirmiyor usb'yi çöp ettik herhalde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 2 Ağustos 2015; 15:25:59 >

• sylarandsylar S kullanıcısına yanıt
    hiç uğraşma, sağlıklı çalışmıyor. güncelleme sonrası dizi izlerken internet kopuyor. yüklemesi dakikalar alıyor. ben dizileri torrentten indirip izliyorum daha konforlu ama illa yüklemek istiyorum diyorsan google'da xda android tv hacking yaz orada anlatılanları yap.
  • merhabalar ben ocak ayından beri bu tv için kanal editör programı arıyorum ancak bulamadım bir türlü baska sürümleri için var ancak bu tv için yok acaba elinde olan var mı yada yardımcı olabilecek kanalları pc de düzenleyip yeniden tv ye atmak için
  • Arkadaşlar merhaba. Bir süredir 48pfs8109 araştırmaktayım. Özellikle philips sayfasında kullanıcıların yaptıkları yorumlar nedeniyle almakta tereddütteyim. Kullanıcılar yazılımsal sorun olduğunu, tv de donmalar ve kapanmalar olduğunu belirtmiş. Bazıları da ölü piksellerden dert yanmış. Bu sıkıntılar genelde de var mı? Bir de 48 inç olan ürün artık üretilmiyor mu. Hiçbir yerde yok. Cevap verirseniz sevinirim.

• Narcotiq kullanıcısına yanıt
    Tv özellikle sabah açılmada problem oluyor. Kumanda gerekli talimatı gönderiyor ancak TV açılmıyor. bir kaç kez açma kapama tuşuna bastığımda tv bu sefer açıldığında 3-4 defa kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor. En iyisi kumanda da açma kapama tuşuna basıp 1-2 defa daha çok değil sonra beklemek.

Android in uyku modundan uyanmadığını tepki vermediğini düşünüyorum.
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef problemli bir Tv herşey yolunda gitse bile açma kapanma problemi saç baş yolduracak şeklinde bunun da android den kaynaklandığını düşünüyorum.

48 " sadece Vatan computer getirdiğini biliyorum başka yerde bulamazsın nasıl dersen hiç bir fikrim yok :). Onda da bitmek üzere illa alacağım diyorsan acele et ve nerde kalmışsa ordan biran önce al sende dertliler kervanına katıl :).
  • Tv uzun süredir kapalıysa kumandayla açılmıyor, fişi çıkarıp takmak gerekiyor.
    Youtube videolarından bitmeden çıkıyordu, güncelleyince düzeldi.
    ''Uygulamalarınızın bazıları için gerekli google play hizmetleri cihazınızda bulunmuyor vs..'' diyor kurduğum uygulamalardan sonra. Zaten kurmak istediğin 3 uygulamadan ikisinde ise yükle kısmı çıkmıyor sürüm desteklemiyor vs. diyor.
    Android stick olsa bundan kırk kat daha kullanışlı olurdu
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bana kalsa smart tv yerine işini iyi yapan sade bir tv alıp üzerine Android box + HD uydusu alacaktım ama maalesef bulamadım .
  • Son güncellemede kanal logoları yerine saçma sapan birşeyler cıkıyordu ve tv kendi kendine kapanıyordu. Dün gece tv yi yeniden kurdum şuan logolar düzeldi ve kapanma sorunu şuana kadar da olmadı.

• Selam arkadaşlar,

Bİr sorum olacak bu tv de iptv için ücretsiz linkleri izleyebileceğimiz bir uygulama bilen var mı ? ip tv hakkında çok ayrıntılı bilgim yok ancak. Kısaca bir uygulama olsa ben bulduğum linkleri eklesem, kendi kanal listemi hazırlasam vs. Böyle bir uygulama var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

Selam arkadaşlar,

Bİr sorum olacak bu tv de iptv için ücretsiz linkleri izleyebileceğimiz bir uygulama bilen var mı ? ip tv hakkında çok ayrıntılı bilgim yok ancak. Kısaca bir uygulama olsa ben bulduğum linkleri eklesem, kendi kanal listemi hazırlasam vs. Böyle bir uygulama var mıdır ?

MX Player ile izleyebilirsiniz ancak liste yapmak pek mümkün gözükmüyor. Ya da ben başaramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemalg

Tv özellikle sabah açılmada problem oluyor. Kumanda gerekli talimatı gönderiyor ancak TV açılmıyor. bir kaç kez açma kapama tuşuna bastığımda tv bu sefer açıldığında 3-4 defa kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor. En iyisi kumanda da açma kapama tuşuna basıp 1-2 defa daha çok değil sonra beklemek.

Sanırım tüm tvlerde olan bir problem. Basıyorsunuz açılmıyor. Ben fişini çekip tekrar takıyorum bu durumlarda ama fena can sıkıcı. Ayrıca bazen kanal listesi tuşuna basıyorum, menü açılıyor ama kanalları gösermiyor. Sizlerde de var mı bu durum bilmiyorum ancak philips bir atması gerekiyor bu hatalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: akemalg

Sanırım tüm tvlerde olan bir problem. Basıyorsunuz açılmıyor. Ben fişini çekip tekrar takıyorum bu durumlarda ama fena can sıkıcı. Ayrıca bazen kanal listesi tuşuna basıyorum, menü açılıyor ama kanalları gösermiyor. Sizlerde de var mı bu durum bilmiyorum ancak philips bir atması gerekiyor bu hatalara.

Aynı sorunlar bende de var artık kronikleştiği için sabit bir çözüm olacağını düşünmüyorum. Şu ram temizleyici uygulamalardan yükledim, tvyi açarken tuşa 1 kez basıp biraz kendine gelmesini bekliyorum sonra o uygulamayla rami temizliyorum (ne kadar temizliyor ne kadar işlevsel bilmem ) kullanım daha rahat oluyor, açılıştan sonra sorun yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

hiç uğraşma, sağlıklı çalışmıyor. güncelleme sonrası dizi izlerken internet kopuyor. yüklemesi dakikalar alıyor. ben dizileri torrentten indirip izliyorum daha konforlu ama illa yüklemek istiyorum diyorsan google'da xda android tv hacking yaz orada anlatılanları yap.

cevabın için teşekkürler...
    ama ben bu tv yi, evde kablo bolluğu olmasın diye hem android hemde dahili uydu alıcısı olduğu için almıştım.

bundan önce android harici kutu kullanıyordum.
    benim istediğim laptop kullanmadan ve indirmeden online dizi ve film izleyebilmek.

kimi dizi siteleri tam ekran yapmıyor, çoğu film sitesi ise sıkıntılı reklam üstüne reklam açıyor.
    o yüzden olsaydı iyi olacaktı.
    tekrar teşekkürler.

• ilkdostun kullanıcısına yanıt
    Evet Menüye bastığında kanallar gelmiyor. Aynı şekilde ileri geri bekle gibi atraksiyonlar yaptığında geliyor.
  • tv yi açarken kırmızı ışık yanmadan açmamak gerektiğini biliyorsunuz dimi. android telefon gibi düşünün, hemen açılmasını beklemeyin.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    tv kapalıyken zaten kırmızı ışık devamlı yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.