Şimdi Ara

KOPedal Assasin PVP Turbo Pedal AS-17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ihtiyaçtan pedalımı satıyorum ürün toplam 10 gün kullanılmıştır ve garantisi devam etmektedir özelliklere geçelim

    Açıklama
    Assasin PVP Turbo Pedal, KOPedal’ın efsanevi pedal sistemini BlackBOX’ın gücüyle birleştiren yeni nesil KOPedal ürünüdür. Klavyenizden de belirli özelliklerini kontrol edebileceğiniz ürünün temel fonksiyonunu artık ayağınızın altındaki pedal yardımıyla kolayca devreye sokabiliyorsunuz.
    Assasin PVP Turbo Pedal, BlackBOX ve pedalın evliliğine yepyeni bir teknoloji daha katıyor. Devrim yaratan Turbo özelliği sayesinde PVP sunucularda ölmek artık neredeyse imkansız! HP’niz azaldığında pedalınızı Turbo moduna getirerek bir anda canınızı doldurabilirsiniz.
    Assasin PVP Turbo Pedal, siz Assasin oyuncuları için iki fonksiyonlu olarak tasarlanmıştır. Ürün, 7-8 ve 1-8 olarak 2 farklı çeşitte çalışabilir ve bunun değişimi sizin tek bir tuşa basmanız ile sağlanır.
    Minor combonuzu en iyi şekilde yaparak atak combolarına odaklanmanızı sağlar. Böylece düşman üzerinde çok daha etkili ve güçlü olabilirsiniz.
    Bu üründeki TurboMinor Modu sadece, Minör sınırlaması olmayan 80+ PVP sunucularda kullanılabilir. USKO ve EUKO'da Minör kısıtlaması olduğu için TurboMinor özelliği kullanılamaz, ama halen oyunun izin verdiği en yüksek hızda Minör yapabilir.
    Avantajları ve Özellikleri:
    Pedalın kolaylığı ile BlackBOX’ın gücünü birleştirerek, daha iyi oyun deneyimi sunar.
    Çok seri şekilde Minor combo yapar.
    Turbo modu ile canınızı bir anda doldurur.
    Ronark Land, Ronark Base ve Ardream'daki PK'larınızda ve VS'lerinizde hızınızı ve canınızı sürekli üst seviyelerde tutar.


    Fiyat 80 lira olarak düşünüyorum.
     KOPedal Assasin PVP Turbo Pedal AS-17



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaveLence -- 22 Şubat 2015; 22:54:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.