Şimdi Ara

Eğer Grow Home'un PC Satışları İyi Giderse Konsollara da Çıkabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Ubisoft'un PC için sunduğu Grow Home, alışkın olduğumuz Ubisoft oyunlarından farklı bir tarzı ortaya koymuştu. Şimdilik sadece PC için çıkan oyun ilerleyen dönemde konsol çıkışını da görebilir.

Twitter'dan konuşan oyunun yapımcısı, "Grow Home'u konsollarda görmek mi istiyorsunuz? Önce kendimizi PC'de kanıtlamamız lazım. Dolayısıyla tanıdığınız her PC oyuncusuna Grow Home'dan bahsedin!" sözleriyle beraber oyunun konsol durumundan bahsetti.

• Son cümle güldürdü gerçekten. Konsol kullanan kişileri kullanarak oyunu hem PC'de, hem de konsolda satarak bir strateji geliştiriyorlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarıma oyunu anlattım, yapımcısı kim diye sordular Ubisoft dedim nedense konuyu kapattılar?
  • oyun ubisoft a yakışmayacak kadar güzel

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tamam her arkadaşıma bahsederim de yalnız küçük bir sorun var. Benim çevremdekiler orjinal oyun almıyorlar ne yazık ki. Hatta Steam'i bile bilmiyorlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne? Ubisoft PC'ye özel oyun çıkartmış ta, konsola da çıkarabiliriz mi diyor? Hani şu PC'de korsan var diye oyunlarını doğru düzgün portlamayan firma? İsim benzerliği falan olmasın, iyice kontrol ettiniz mi yapımcı ismini?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.