Şimdi Ara

AKILLI TELEFON DEDİK AMA BUNU BEKLEMİYORDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dh sakinleri. Şu an başımdan geçmekte olan bir olayı anlatmak isterim. Efenim Ağustos gibi Kanada'dan bana Sony Z2 geldi.
    Bizimkiler telefonu açtıramamışlar, benimde bundan haberim yok. Malumunuz telefonu açtırmak için 60 gün süreniz oluyor.
    Bende bilmediğim için doğal olarak bu süreyi geçirdim. Telefonu bu zamana kadar sadece wifi üzerinden internete girerek kullanıyordum taa ki bu sabaha kadar.
    Geceden telefonum sarjı bitmişti, sabah sarja takıp telefonu açayım dedim. Açıldığı zaman şebekenin aktif olduğunu gördüm.
    Arama yapabiliyorum, mobil veri ile internete erişebiliyorum. Telefonu bir kaç defa açıp kapattım fakat şebeke hala aktif. E-devletten sorgulattım kayıt bulunamadı diyor.
    Yani telefon hala kaçak durumda sanırım. "Akıllı telefon dedik ama bu kadar da beklemiyordum." Bu nasıl mümkün olabiliyor? Başına böyle bir şey gelmiş birileri var mı? Teşekkür ederim.



  • telefonu actirmak icin 60 gün süren yok kayit ettirmek icin 60 gün süren var yani telefon yurt disindan geldikten sonraki 60 gün icinde kullanabilirsin sonra devlet cat diye kapatir ve senin suan o 60 günlük süren basladi bu süre icinde git telefonunu kaydettir güzel kardesim
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Fakat dediğim gibi 60 günlük süre ağustos ayında geçerli idi. Zaten 60 gün dolduktan sonra kesildi şebeke. Tekrar böyle bir şey nasıl olabilir ki? Aylarca şebeke kapalı kaldı şimdi tekrar mı açtılar kayıt yaptırmam için? Ayrıca maliyeye parayı ödemişler ama Turkcell'den kayıt yapmamışlar sanırım. Tekrar maliyeye ücret ödemem gerekiyor mu? Makbuz var bende maliyeye para yatırdığıma dair fark edermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukankemer -- 21 Şubat 2015; 20:53:08 >
  • dogukankemer D kullanıcısına yanıt
    egerki senin 60 günlük süren bitipte tekrar telefon kullanima acildiysa tekrar kapanana kadar kullan gitsin bosver ozaman
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Benimde anlamadığım konu o hocam, tekrar nasıl açılabiliyor? Maliyeye parayı yatırdık makbuz falan var turkcellden kayıt yaptırmamışlardı bir tek sadece maliyeye para yatırmışlardı. şimdi açtırmam için tekrar maliyeye para yatırmam gerekir mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukankemer

    Benimde anlamadığım konu o hocam, tekrar nasıl açılabiliyor? Maliyeye parayı yatırdık makbuz falan var turkcellden kayıt yaptırmamışlardı bir tek sadece maliyeye para yatırmışlardı. şimdi açtırmam için tekrar maliyeye para yatırmam gerekir mi

    Elinde makbuz varsa telefon ve makbuzu götür Turkcell'e hallederler diye düşünüyorum.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Gittim bugün Turkcell'e. Bir tane numara verdi İletişim bilmem ne kurumu mu öyle bir şey onlara sorun diyerek salladı. Telefon kayıt dışı olarak göründüğü için tekrar kayıt yaptırmam gerek. Şebekenin nasıl açıldığı tam bir muamma. Konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.