Şimdi Ara

Midpoint, The House Cafe gibi yerlerde çalışmış olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar servis elemanlığı garasonluk yapmış olan var mı bu tip mekanlarda? Çalışma şartları bahşiş falan nasıl acaba tecrübe arıyorlar mı? garsonluk eğitimi istiyorlar mı tecrübe yoksa kendileri veriyor mu? veya başka yerler de olabilir yasak ise pm de atabilirsiniz. Düzgün para kazanacak yerlerde çalışmak istiyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bayanların daha yüksek oluyor . ortak tip sistemi varsa ki sanmıyorum 300 falandır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapid Step

    bayanların daha yüksek oluyor . ortak tip sistemi varsa ki sanmıyorum 300 falandır

    bu tip yerlerde var diye biliyorum hocam. Kime sorsan kazanmıyorum diyor fakat bahşiş vesaire kazanıyorlar diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kül Tablası

    güncel arkadaşlar

    Bu tip yerlerde oncelikle deneyimlide olsan oranin kurallari vardir ve bununla ilgili egitim verirler ozellikle menuyle igili eger dunya mutfagini bilmiyorsan hic bulasma buralara ancak komi olarak baslarsin en basitinden meksika yemeklerinde kullanilan soslari biliceksin hangi yemekte hangi sos var icerigi nedir bilmen gerekiyor bahsis sistemine gelince 2 turlu bahsis sistemi vardir birisi tip cebe digeride puan sistemi derecene gore belli bir puanin olur hafta bitince toplanan para puanina gore tip alan herkese dagilir ama bu tarz yerlerde komiler bile 100 liraya yakin para alir eger tip cebe ise herkesin bi postasi olur o postadaki garson actigi cek basina tip kutusuna 1 lira atar masadan aldigi bahsisi cebine atar ama actigi masa kadarda tip kutusuna para atarki komiler ve baristalarin bahsisi toplansin daha ayrintili ogrenmek istersen bu tarz mekanlarin tum isleyisi ile ilgili bilgi verebilirim nerdenmi biliyorum bu tarz bi yerin yoneticiligini yapiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncel, arkadaşlar foruma girmeyeli baya oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.