Avea GPRS ayarlarini cep telefonuna otomatik olarak kaydedebilirsin yapman gereken *100# yi telefonunda tuşlayarak yes tuşuna basmak takip eden ekrandan ayarlar kısmını seçiyorsun daha sonra yapmak istedigin ayari ve telefon markani seçiyorsun bunun takibinde sana mesaj ile ayarlar iletiliyor ve kaydediyorsun kaydetmek için şifre sorarsa 500 yaziyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avea_İletisim_Merkez -- 9 Kasım 2006; 21:45:49 >
Orjinalden alıntı: Cagri Arkadaşlar Avea GPRS nasıl hızlı mı fiyat konusunda da bilgi verirmisiniz (kontörlü için)
Gprs Wap için:
bir süre önce 12kb da bir 1 kontör atıyordu ama şu an 20kb da 1 kontör atıyo
ama ben denedim turkcell in gprs inde daha az kontor gidiyor avea da 1-2 kontor fazlalık var gibi geldi bana
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
Orjinalden alıntı: Cagri Arkadaşlar Avea GPRS nasıl hızlı mı fiyat konusunda da bilgi verirmisiniz (kontörlü için)
Gprs Wap için:
ama ben denedim turkcell in gprs inde daha az kontor gidiyor avea da 1-2 kontor fazlalık var gibi geldi bana
peki arkadaşım hızından memnunmusun?
hızından memnunum fakat ücretinden değil
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
bu Avea acayip ya, 19kb da bir atiyo du kontor bi anda tekrar 12kb da bir atmaya döndü..
valla ne derseniz deyin bence gprs te en ucuz turkcell
arkadaşlar avea da ciddi bir sahtekarlık var. ben GPRS-WAP kullanıyordum. ücreti 0,7/kb kuruş call center ı aradığımda GPRS-İnternet hizmetinin de olduğunu öğrendim. onun dakikası 0,2 kuruş/kb. sitesinde gerekli bilgi desteğini vermemiş.
bunu bizlerden saklaması (veya yeterli bilgi vermemesi) bence sahtekarlıktır.
siteden ayarları sms ile gönder seçeneği ile internet ayarlarını (cebiniz destekliyorsa tabi) gönderin ve kaydedin.
WAP'a ve internete ekonomik olarak bağlanmak isteyen aboneler için Paket5
WAP'a ve internete ekonomik olarak bağlanmak isteyen aboneler Avea'nın yeni GPRS Paketi olan Paket5'e kaydolmak için "ABONE PAKET5" yazıp kısa mesajla 9495 numarasına gönderebilirler ya da Avea Müşteri Hizmetleri'ni (500) arayabilirler. Gönderilen mesajı takiben aboneye üyeliğin başlangıç tarihi yine kısa mesajla iletilecektir. Abonelik iptali için "IPTAL PAKET5" yazıp 9495'e SMS göndermek yeterlidir. 5 Megabyte'lık aylık paket kullanımı WAP ve internet erişim noktalarını (APN) kapsamaktadır. Paket fiyatı 5 YTL'dir (KDV dahil ÖİV hariç). 5 MB'lık kullanımı aşan GPRS miktarı standart GPRS tarifesinden, yurtdışı kullanımı ise ayrıca ücretlendirilecektir.