Şimdi Ara

Samsung'un yeni bir 'Gelecek Galaxy' videosu inceliğe vurgu yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un yeni bir 'Gelecek Galaxy' videosu inceliğe vurgu yapıyor




     

    Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Galaxy serinin yeni modeli ile ilgili yayınladığı videoyu bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. İlk kısa videoda Samsung hız konusuna dikkat çekerek cihazın çok hızlı çalışacağına atıfta bulunuyordu. Dün yeni bir kısa video yayınlayan şirket bu kez ise tasarıma ve inceliğe vurgu yapıyor.

     

    Daha önce cihazın 6.9mm kalınlıkta olabileceğini de bu haberde sizlere aktarmıştık. Ancak videoda kamera çıkıntısı görülmezken cihazın inceliği ile ilgili net bir sayı verilmese de serinin en ince cihazı olması bekleniyor. Kendini anlatan gelecek Galaxy modelinin gözünden hazırlanan videoda "Etrafımda gördüğüm güzel şeylerle hazırlandım" ve "Onlar bana şekil verdi" gibi cümleler geçerken sanatsal bir alan içinde metal renkli bazı görseller gösteriliyor. Cihazın tanıtılmasına bir hafta gibi bir süre kalırken sızıntılar la bir çok özellik gün yüzüne çıksa da Samsung'un bu tarz videolarla ilgiyi kendi üzerinde tutmayı başardığını söyleyebiliriz.









  • İnceliğe vurgu yapacaklarına bataryasını arttırsınlar.
  • Şu incelik olayına tav oluyorum arkadaş. Yahu zaten cihaz ince neyini inceltiyorsun daha. Çok fazla incelik cihazın tutulmasını da zorlaştırıyor kenarlardan destek alamıyorsun. 10 mm altı gayet yeterli 5 mm cihaz yapacaksın da ne olacak. Ondan sonra bataryadan kısmak zorunda kalıyorsun. Yarım gün batarya gittikten sonra ne kıymeti kaldı. Yap 8-9 mm koy 3500 mAh batarya bak nasıl on numara cihaz oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence lg g2 nin kalınlığı idealdi takoz gibi olmadıkça incelik benim için önemsiz.onun yerine batarya ve iyi bir soğutma daha iyi olurdu ne kadar büyük olursa ısı o kadar hızlı terkeder telefonu
    ısı taşınım katsayısı akışkanın özellikleri olan viskozite, yoğunluk, ısı iletim kat sayısı, akışkanın şekli, akış geometrisi ve akışkanın hızına bağlıdır. Boyutu SI birim sisteminde W/m2 K dir.
    Isı ışınım katsayısı yüzey üzerinde lokal olarak farklı değerler alır. Mühendislik uygulamalarında yüzey boyunca ortalama ısı taşınım kat sayısı kullanılır. Yüzey boyunca ortalama ısı taşınım kat sayısı,
    h=1/A (integral(h.d.a) )dır.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Teknik verilerle açıklamışsınız ancak ince olması telefonun daha çabuk soğumasına nedendir zaten bunu bilmek için matematik hesaplarına ihtiyacımız yok ki. Zira yüzey alanı içerdeki alanın oranına göre daha yüksek olursa ısı alışverişi daha fazla olacaktır.
  • İnceldiği yerden kopsun. Galaxys S6 , S6mini, S6duos ,S6prime vs vs bekliyoruz. Sakın tek bir model ile yetinme
  • Herkes tutturmuş bir pil. İşlemci daha az enerji tüketeceği için pili de küçültmüş adamlar. Daha hafif, daha ince bir telefon olacak işte. Apple, 4,7 inçlik iPhone 6'ya 1810 mAh batarya koyuyor ama peynir ekmek gibi satıyor. 2600 mAh pil, 14nm işlemciyle iyi bir kullanım süresi verecektir.

  • İnce yapacaklarına çerçeveleri ince yapsınlar. S5'in çerçeveleri çok kalındı. En azından s4'ün çerçeve kalınlığına indirilmeli. Değiştirilebilir batarya mı? olacak yoksa arkası açılamayacak mı? 1 martta göreceğiz anlaşılan:)

  • bu iphone hiç benzemi ayrıca McLaren64 dediğine katılıyorum

  • s6 cok ince olacakmis.ooo baba. ciktiginda hemen s6 alayim bari.!!!

  • metal yaptılar az bir şey metale vurgu yapmaya başladılar şimdi de incelik e taktılar. düşük 2600 mah pil birde sabit kalırsa o zaman olmaz. metal, ince, Estetik alpha yeniden tırtla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad mini nin telefon versiyonu yandan bakınca

  • Buradan bakinca kamera cikintisi görünmüyor oyle degilse alınır. Yandan ipad miniye benzeten insan! El insaf

  • Bükülmesinde isterse kağıt gibi ince olsun :)

  • Video dunun videosu. Bugun yenisi cikti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAMBIT

    Video dunun videosu. Bugun yenisi cikti

    bugün içinde haberi yazmayı düşünüyorum yenisi ile ilgili, her video haber değeri taşıyor mu siz ne düşünüyorsunuz? samsung her gün bu şekilde videolar yayınlarsa haber değeri taşımayacağını düşünüyorum ben açıkçası. kullanıcıların ne düşündüğünü merak ediyorum her gün videolar gelse onlar için ilgi çekici bir haber olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 21 Şubat 2015; 20:16:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okisht

    quote:

    Orijinalden alıntı: GAMBIT

    Video dunun videosu. Bugun yenisi cikti

    bugün içinde haberi yazmayı düşünüyorum yenisi ile ilgili, her video haber değeri taşıyor mu siz ne düşünüyorsunuz? samsung her gün bu şekilde videolar yayınlarsa haber değeri taşımayacağını düşünüyorum ben açıkçası. kullanıcıların ne düşündüğünü merak ediyorum her gün videolar gelse onlar için ilgi çekici bir haber olur mu?

    Son gelen video ve şu Norveç sayfası gayet ilgi çekici

    https://www.samsung.com/no/isthisthenext/




  • Etrafımda gördüğüm güzel şey dediği iphone 6.

  • En son çıkan şu The Next Galaxy videosu heyecanlandırdı baya. Söylediklerinden çıkarttıklarım

    Sınırlar kalkacak, Edge için söylendi galiba. Ya da tek parça metal kasa olabilir.
    Ekran yansıma yapmayacak ve renkler daha canlı olacak. Galiba yeni bir amoled teknolojisi geliyor.

    Biraz Meizu MX4'ü andırıyor yandan bakınca. Ama daha ince. Bence arka kapağı metal çıkan bi kapak yaparlarsa on numara olur. Meizu'nunki gibi ama metal. Bir de videodaki dalgalanma efektleri şüpheli gibi, belki esnek bir şey çıkarırlar.

    Bahsettiğim video Samsung Mobile YouTube kanalında.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musketeer.

    İnceldiği yerden kopsun. Galaxys S6 , S6mini, S6duos ,S6prime vs vs bekliyoruz. Sakın tek bir model ile yetinme

    S edge yi unuttun :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.