Şimdi Ara

ECA Servisi sadece gelip bakmaya 80TL istiyor normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim kombi son zamanlarsa çok ses yapmaya başladı ve bazende suyu ısıtmıyor duş alacak olduğumuzda vs. bazen sıcak su gelmiyor.
    ECA Servisini aradım Kombinin birşeyi yoksa bile gelip sadece kontrol etmeye 80TL alıyorlarmış bu ücret fazla değil mi başka bir servisi mi arasam ?



  • Cokkkk fazlaaa. 30 lira civari arcelikte falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki katalogunda fabrika merkez servis nosu var orayı arayıp bilgi alın....YETKİLİ SERVİS OLMAYANa EL SÜRDÜRMEYİN....Arızalı deyip sağlam orjinal parçayı söküp götürüyorlar..Yerine markasız ne olduğu belli olmayan bir kart takıp gidiyorlar...O fiyat periyodik bakım fiyatı....Gelip bakmaya o parayı isteyemez....Gözünüzü açın..Fabrikayı arayıp bilgi ve adres alın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Elinizdeki katalogunda fabrika merkez servis nosu var orayı arayıp bilgi alın....YETKİLİ SERVİS OLMAYANa EL SÜRDÜRMEYİN....Arızalı deyip sağlam orjinal parçayı söküp götürüyorlar..Yerine markasız ne olduğu belli olmayan bir kart takıp gidiyorlar...O fiyat periyodik bakım fiyatı....Gelip bakmaya o parayı isteyemez....Gözünüzü açın..Fabrikayı arayıp bilgi ve adres alın..

    Katalog yok ki 11 yıllık kombi ne katalog ne başka bir kombiye ait kağıt vs. hiçbirşey yok.




  • ECA nın resmi sitesine gir
    illa ki vardır resmi bilgiler ordan bak
    Diğer bir kaç servise daha sor
  • Ekonomik ömrü 15 yıl.....Eğer .450 - 550 Lira tamir parası çıkarsa sakın yaptırmayın..Aynı marka model kombi alırsanız plan proje onayı yok...Aynı kombinin yenisi 1250- 1350 Lira... Ve 3 yıl garantisi var. KK ile 5 taksit Yaz mevsiminde alıp takın...
  • Kombi gurultulu calisiyorsa fan inda sorun vardir. Bakim yaparken onunda temizligini yapacak adamlar. Ses te minimuma inecek.
    Bahsettikleri 80 tl servis ucreti degil iscilik ucreti.
    Yanlis anlasilma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.