Şimdi Ara

'Final Fantasy XV'in %60'ı Tamamlandı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    
           Final Fantasy XV, yayınlanan demosuyla serinin hayranlarını etkilemeyi başardı. Eğer oyunun tam sürümünü yakın bir sürede oynamanın hayali kuruyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. Oyunun yönetmeni Hajime Tabata, dün düzenlediği canlı yayın sırasında Final Fantasy XV'in %60'ının tamamlandığını açıkladı.

Tabata'nın 2014'ün Eylül ayında Kotaku'ya verdiği bir röportajla oyunun %55'inin tamamlandığını söylemişti. Yani Final Fantasy XV'in geliştirilme aşamasının tamamlanması için daha beklememiz gerekecek.

• Beklediğimize değen bir oyun olsunda gerisi önemli değil.Serinin son oyunları özünden kopmaya başladı,bakalım bu oyunda hack'n slash tarzı olacak merak ediyorum açıkçası.Ben sıra tabanlı savaş sisteminle özdeşleştirdiğim için seriyi merakım daha da artıyor acaba serinin gidişatı bozulacak mı diye :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demosu herkese açılmayacak mı?

• Hiç FF oynamadım ama bu oyunun grafikleri çok hoşuma gitti çıkısında denemeyi düşünüyorum.

• Bu haberi bende okudum complate yalnız oyun 80 da bitceğini söylemiş yapımcılar yani yüzde 20 kaldığını söylüyorlar
  • Her beş ayda %5 ilerleyecekse %100 e ulaşması için 3,3 yıl var diyeceğim dediğimden utanacağım. :P

• vıdeoları ızledıgımde heyecanlandırıyor acıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.