Şimdi Ara

9 Ayda Evde Fitness İle Vücut Dönüşümüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
8
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 28 Mayıs 2015; 17:37:57 >

• Benim önerim before&after fotolarında filtre kullanma hiçbirşey anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Benim önerim before&after fotolarında filtre kullanma hiçbirşey anlaşılmıyor.

Elimde pro makine olsaydı normal çekicektim ama telefon normal çekimde çok dandik bir görüntü veriyor, o yüzden filtre yaptım.
  • Programını paylaşır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Programını paylaşır mısın ?

Ağırlıkları ve setleri kendine göre ayarlarsın zaten. İstediğin hareketleri bilen biri tarafından ekletip de çıkartabilirsin.

• Sen söylemeseydin kilona 50 derdim değişiminede 65 derdim 2 aylık gelişimin ev gelişimide 7 aylık değişimin salon değişimi ya şunu diyim salonmuş evmiş ona girmiyorumda gelişimin bayağı iyi yani ekto olamana rağmen hemde 10 kilo böyle değişim iyi bir başarı değişimin en az +15 kiloluk gibi görünüyor.
  • İlk foto 11 yaşında çocuk gibiymiş böyle daha iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Sen söylemeseydin kilona 50 derdim değişiminede 65 derdim 2 aylık gelişimin ev gelişimide 7 aylık değişimin salon değişimi ya şunu diyim salonmuş evmiş ona girmiyorumda gelişimin bayağı iyi yani ekto olamana rağmen hemde 10 kilo böyle değişim iyi bir başarı değişimin en az +15 kiloluk gibi görünüyor.

Teşekkürler Ama yaklaşık 1.5 aydır filan 65 kilo üzerine çıkamıyorum. Sanırım artık salona gitme zamanı geldi. Hazirandan sonra salona gideceğim bakalım orada ne yapacağız.
  • Bu şekilde iyi abartma kötü durur bunu koru sadece

• Bu fotoğrafları görünce hep gaza gelip, elimdekini yemeyi bırakıyorum ertesi gün aynı şeye devam ediyorum. Güzel bir sonuç olmuş bence. Bir gün başlayacağım ama o bir gün hiç gelmedi.

• YGS demişsin 1 ay kaldı zaten LYS'ye gireceksen Haziran'da en kötü Haziranda başla ki Yaz ayı boşa gitmesin ben olsam baharda başlardım Nisan-Mayıs olabilir tabi sınav senin için önemliyse bir şey diyemem.

Bi 6 ay daha bulkta kalsan +75 kiloyu görürsün şu halinle salona gitmen avantaj yeterince iyi beslersin sıkıntı yaşamazsın burdan da tebrik edeyim seni gelişimin bayağı iyi senin gibi yüzlerce ekto var bu gelişimin çeyreğini gösteremiyorlar salonda.

Merak ettiğim bacaklar ne durum birde 55 kilo dayken ölçü aldın mı ? ve şuan ki ölçülerin ne durumda ?

Boyun iyi bence bulkta göreceğin en fazla kilo 80-83 olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 20 Şubat 2015; 13:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Bu şekilde iyi abartma kötü durur bunu koru sadece

Boy 178 olduğu için ideal kilo 70 civarı o yüzden bu benim için 65 kg pek yeterli değil.

Hedefimdeki vücut böyle bir şey. Hiç bir zaman bu kadar estetik olamasamda:

• Arkadaşım harika bir çalışma yamışsın. Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stf11 -- 20 Şubat 2015; 13:30:17 >
  • quote:

YGS demişsin 1 ay kaldı zaten LYS'ye gireceksen Haziran'da en kötü Haziranda başla ki Yaz ayı boşa gitmesin ben olsam baharda başlardım Nisan-Mayıs olabilir tabi sınav senin için önemliyse bir şey diyemem.

Bi 6 ay daha bulkta kalsan +75 kiloyu görürsün şu halinle salona gitmen avantaj yeterince iyi beslersin sıkıntı yaşamazsın burdan da tebrik edeyim seni gelişimin bayağı iyi senin gibi yüzlerce ekto var bu gelişimin çeyreğini gösteremiyorlar salonda.

Merak ettiğim bacaklar ne durum birde 55 kilo dayken ölçü aldın mı ? ve şuan ki ölçülerin ne durumda ?

Mayıs gibi de başlayabilirim salona sıkıntı yok açıkçası. Bacak çalışmadığım için pek bir şey yok bacakta ama hergün 5 km yürüdüğüm için bacaklar da az da olsa antrenmanlı.

Başladığımda bazı ölçülerimi aldım:

Kol başlangıç : 26 cm Şu anda: 33.5 cm

Omuz şu an 106-107 cm arası başlangıçı ölçmedim.

Bel: 74 cm

• Konuyu güncel tutarsan takip ederim.

Sıkıntı yoksa bekleyeceksin Mayısa kadar yalnız bu vücudu koruman lazım o süreye kadar şuan devam ediyor musun programa veya kilonda bi düşüş artış var mı ?

Hedefimde ki vücut Jeff demişsin kendisi 95 kg kütlesi büyük bir arkadaş seninde yüksek kiloları görmen lazım o zaman neyse sana kolay gelsin sonbaharda iyi seyide olacağını düşünüyorum.
  • Baya geliştirmişsin kendini.Bende heves etmiştim 5 kiloluk iki tane dambıl aldımıştım.Şuan masamın altında tozlandılar
  • quote:

Konuyu güncel tutarsan takip ederim.

Sıkıntı yoksa bekleyeceksin Mayısa kadar yalnız bu vücudu koruman lazım o süreye kadar şuan devam ediyor musun programa veya kilonda bi düşüş artış var mı ?

Hedefimde ki vücut Jeff demişsin kendisi 95 kg kütlesi büyük bir arkadaş seninde yüksek kiloları görmen lazım o zaman neyse sana kolay gelsin sonbaharda iyi seyide olacağını düşünüyorum.

Spora tabi ki devam bırakmak yok artık. Kilomda düşüş olmuyor ama nasıl arttıracağımı da bilmiyorum. Çok fazla yiyince bel bölgesi filan yağlanıyor hoşuma gitmiyor açıkçası. Jeff seid'in 95 kilo olduğunu duyunca ben baya bi şok olmuştum adam ufak gibi duruyor ama heralde vücudun %98 i kas

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜzgünPalyaço

Baya geliştirmişsin kendini.Bende heves etmiştim 5 kiloluk iki tane dambıl aldımıştım.Şuan masamın altında tozlandılar

Eyvallah hocam. Benimkilerde öyle 1 sene yattı ama niyetlenmeyince olmuyor :)
  • http://cdn.shopify.com/s/files/1/0098/8822/files/Jeff_seif_18_large.jpeg?3259

Şu fotosuna bakarsak ne kadar uzun ve bayağı iri olduğunu görürsün attığın fotodan dolayı ufak gibi görünüyor.

http://www.jeffseid.com/bio/

Bu da kişisel sitesi çoğu ölçülerine bakabilirsin.

Edit:93 Kg miş.

• quote:

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0098/8822/files/Jeff_seif_18_large.jpeg?3259

Şu fotosuna bakarsak ne kadar uzun ve bayağı iri olduğunu görürsün attığın fotodan dolayı ufak gibi görünüyor.

http://www.jeffseid.com/bio/

Bu da kişisel sitesi çoğu ölçülerine bakabilirsin.

Edit:93 Kg miş.

En çok merak ettiğim şeylerden biri de bu adamın steroid kullanıp kullanmadığı. Bu kadar genç yaşta bu kadar iyi vücudu yapması büyük başarı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.