Şimdi Ara

Beefendi adayları bakın hele. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
159
Favori
7.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yazdıkları saçma değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığın taktikler doğru uygulanabilir ama 100% doğru şekilde yapsan bile her kızda tutmaz çünkü kız milleti dengesizdir içinde yatan kezbanı pat diye çıkartır g*t gibi kalırsın öyle
  • Abim yaş 11. Hoşlandığım bir kız var geçen koridorda gördüm ve kantine çağırdım tost yemeğe. kız bana teog var ders çalışıcam diyip sınıfına gitti. Ben bu kızı kendime nasıl aşık edebilirim. Çok seviyorum abi kızı ne olur bir yöntem söyle. :( arkadaşa söylesem laf çıkarsa şu çocuk senden hoşlanıyormuş diye kulağına gitse bir işe yarar mı? Seviyorum abi sevgiden uyuyamıyorum. İyi geceler abi ulaş bana lütfen öğlenciyim akşam 5den sonra internete girebiliyorum

agressivewarrior02@gmail.com

• Para ve tip! Tekrar yaziyorum bak, kezban olduklari icin mantiklari bu yonde. Ben ne kizlar gordum unv bitirmis cok guzel sirkette calisiyor ama kezban isde. Simdi sen mesela yazissin bunlari ama kendi agzinla soyluyorsun ortalama ustu tipim var diye. Yani aslinda basarili olma nedenin uyguladigin taktikler degil tipin farkinda degilsin. Tipinden dolayi uygulamakta oldugun yol fayda sagliyor anladin. Ben diyorum ki tum bunlari tipi dusuk birine uygulat, eger sonuc yuzdesi yuksek ise o zaman teorin basarili demektir. Sen yakisikli oldugun icin kazanmissin, onemli olan nokta yakisikli ve parasiz da olarak nasil basarilir bu dediklerin, iste herkesin deli gibi merak ettigi konu bu! Ozellikle genclerin sikinti cekip cozmeyi planladiklari sey. Simdi dusunuyor lisedeki kizi veya unv. deki. Nasil bir yol izlesem de benim olsa diye.

Bir arkadasim var ayni yerde calisiyorduk onunla, adama kizlar hastaydi resmen ama hasta olan kesim daha cok liseli veya unv tiplerdi. Yani yas ortalamasi max. 26 falan diyelim. Kizlar resmen yavsiyordu adama ama gel gorki adamin disleri sap sari, kulturu cok dusuk ayrica dedigin seyleride zerre uygulamayan biri. Fakat dedigim sinif kizlar adamdan hoslaniyordu isde, yakisikliydi diyebiliriz. Yani dedigin teoriye tesr durumlar bunlar.

KUlturlu bir kadina yaklasim tarzi teorisi olabilir mesela bu ama bir turk kadinindan bahsetmiyorum. Avrupali bir kadindan soz edoyorsun teorinde. Yani toparlamam gerekirse avrupali bir kadina tipi ve parasi olmayan bir erkegin bunlari uygulamasi sonuc getirisi yuksek teori. Turk kizlari gercekten anlayis tarzi olarak cok gerideler. Ben sana bunu video lu ispat ederim ama su an cok erken. Ohaaa ne kadar hakliymis dersin!

• Haklı olduğun çok nokta var ama emin ol çoğu gencin amacı belirli yaşa kadar evlilik değil seks:) o yüzden taktiği ben söyleyeyim kısaca. Eğer bi şekil kızı bağladınız,sevişin.. ve tek bir hatasında yol verin. Yalvarsın affetmeyin, kız peşinizden koşacak. İlgilenmeyin. Onu ne zaman çağırırsanız İstediğiniz zaman gel dediğinizde gelip altınıza yatacak. Bu devirde evlenilicek kız bulması zor o yüzden olabildiğince sevişin bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavalry123 -- 21 Şubat 2015; 2:37:55 >
  • En önemli şeyi unutmuşsun: Dik yürüyün. :)
  • Devami varmi bunun :D

• Bu kadar yazıya gerek yok. Kendine güven, kararlılık, iltifat ve ona ilgi kizları tavlamaya yeter sonra bol para gerek. Gerisi erkeğin daha onceki tecrubesine kalmış birşey.

• Arkadaşım çok sağol verdiğin bilgilere ama bu bilgi gereksiz bir bilgi. Çünkü ;

Kaderinde ne varsa onu yaşarsın . Olmuyorsa olmuyordur demek. İlerisini de göremiyorsun. Nerde ne zaman ne ile karşılaşacaksın onu da bilmiyorsun . Karşılaşınca göz göze gelmeler fasa fiso . Zaten o anda ne yapacağını bile bilemezsin. Demek ki kadere bırakıp hayatına devam ettireceksin. Aşk dediğin bir anda olur zaten , sonrasında kendin kaybolur gidersin ki yazdığın cümleleri okudum çok güzel anlamlı cümleler var . Mesela iplerin kimin elinde olması yada iki günlük sevgiliyken seni seviyorum demesi gibi. Neyse çenem düştü, umarım kaderinizde sizi çok seven ömür boyu beraber olacağınız sadece sizin varlığınız ile bütünleşen samimi, dürüst bir eş adayı vardır. Sağlıcakla kalın . İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertlerinsani61 -- 21 Şubat 2015; 3:23:38 >
  • Garson: "Ne alırdınız?"
    Siz: "İki çay alalım hocam."

Kızı ilk kez yönlendirdiniz. Biraz garipseyecek tabi ki bozuntuya vermeyin, gerekirse hemen peşinden "Çay iyidir yaa.." diye pekişti

Çay iyidir yaa dan sonrasını okumadım
  • Ne gerek var boyle abuk sabuk seylere ya robot degilki bu tek prototip olsun her kız farklı reaksiyon verir

• Mesajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

bullshit

Vaov forumdan patron dinleyen biri çıktı sonunda

Niye Patron belkide Şanışerin albümü olan Bullshit tir

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Ben beğendim.Çok önemli noktalara da değinmişsin,sağlam bir duruş,cinsel obje olarak görmeme,bakışırken gözlerimizi kaçırmama,hemen facebooktan eklememe,ona gerektiği yerde üstünlük kurma,ilk güvenerek onun güvenini kazanma gibi.. Bunlar işime yarayacak dostum sağol.Başka bildiğin birşey varsa bizimle paylaşır mısın?
    Not:Ben bakıştıktan sonra ki tesadüfi karşılaşma kısmını yapamıyorum orada tıkanıyorum

Tıkanma hocam. Fırsatını kolla zaten kesişiyorsanız kız seni sabırsızlıkla bekliyor demektir. Öyle düşün.

Ya kız biz bakıyoruz diye bakıyorsa ? Çünkü uzun süre kesiştiğim bir kızla tanışmak istediğimde söylediği tek şey konuşmak istemiyorum du.

O halde o kız fazlasıyla egoist ve kendini beğenmiş.

Hayır anlamıyorum neden sorunu kendinizde arıyorsunuz. O kızın sana öyle cevap vermesi tamamiyle onun problemli bir kişiliği olması. Sana olumlu cevap verip hayatında yer ettikten sonra asıl yüzünü göstermesi seni daha mı iyi yapacaktı?

Olaylara 3. biz gözle bakıp kendi kendinize nasihat verecek samimiyete ulaşırsanız cevapları net olarak alacaksınız.

Doğru insanı aramaktan vazgeçmeyin ve hiçbir egoist kezban uğruna tüm kızlardan kaçmayın.

Haklısın bende anlıyamadım o kızı ama tüm özgüvenimi kırdı. Bir daha göz göze gelmek istemiyorum gibi şeyler de söyledi hayır sanki ona bak diyen var. Kötü birşey de istemedim sadece konuşup arkadaş olmak istedim.

• Sigmund Freud mezarından kalkıp gelecek bu başlığa.

Not: Aha bu forumda Sigmund Freud nicki boşmuş yav.

• Kizlarin sevisirkenki duygularini nerden biliyorsun

• deneyen var mı beyler
  • Hayatımda ilk defa bu kadar uzun yazı okudum DH de.
  • basarili 👍👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.