Şimdi Ara

Europa Universalis 4'ün Yeni Ek Paketi El Dorada'nın Çıkış Tarihi Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Europa Universalis 4'ün yeni eklenti paketi El Dorada, 26 Şubat yani önümüzdeki hafta oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu eklenti oyuna oyunun başlangıcındaki devletimizi özelleştirebilmemize imkan tanıyan Nation Designer'ı ekliyor.
     
          Başarılı strateji oyunları arasında yer alan Europa Universalis 4'ü seviyorsanız gelen bu ek paketi takip etmenizi öneririz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 





  • oyunun steam sayfasına 'oradan' ulaşamıyoruz :d

    kendi ülkenizi yaratma şansı veriyor sanırım. fena değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun gerçekten çok ileri düzey strateji oyunu. "Kendi ülkenizi yaratma şansını VERMIYOR." 1453 tarihinden sonra dogan "ulusalcılık" anlayışı üzerine oyun. Tüm ülkelerle oynayabiliyorsunuz ve 1453 yılından 20 yüzyıl'a kadar ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Tarihteki tüm olaylar oluyor. Osmanlı'nın Constantinoploe igali, 100 yıl savaşları gibi. Tabi ki siz bunları değiştirmediğiniz sürece. Eğlenceli, age of empires gibi oyunlar gibi değil. baya ileri düzey ingilizce

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balbasur

    oyun gerçekten çok ileri düzey strateji oyunu. "Kendi ülkenizi yaratma şansını VERMIYOR." 1453 tarihinden sonra dogan "ulusalcılık" anlayışı üzerine oyun. Tüm ülkelerle oynayabiliyorsunuz ve 1453 yılından 20 yüzyıl'a kadar ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Tarihteki tüm olaylar oluyor. Osmanlı'nın Constantinoploe igali, 100 yıl savaşları gibi. Tabi ki siz bunları değiştirmediğiniz sürece. Eğlenceli, age of empires gibi oyunlar gibi değil. baya ileri düzey ingilizce


    ben oyun için kendi ülkeyi yaratma şansı veriyor demedim, ek paket için dedim. özelleştirme adı üstünde. "Nation Designer VAR"

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.