Şimdi Ara

The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından The Order: 1886, çıkışından önce büyük tartışmalara ev sahipliği yaptı. Senaryo uzunluğundan dolayı eleştirilen oyun için ilk inceleme notları gelmeye başladı.

İncelemelere şöyle bir baktığımızda beklenenden düşük puanları gördüğümüzü söyleyebiliriz. Önemli sitelerden IGN oyuna 6.5 verirken, The Order'ın görsel açıdan harika bir sunuma, fantastik bir atmosfere ve içine çeken bir evrene sahip olmasına rağmen oynanış açısından oyuncuyu özgür bırakmamasından ve çok fazla QTE bölümünün bulunduğundan yakınmış. Öte yandan oyuna 6 puan veren VideoGamer da yine aynı şeylerden bahsederken The Order'ın hikayesinin ağır işlediğinden şikayetçi olmuş.

İncelemelerde puanlama sistemini bırakan Eurogamer ise oyunun 7 saatte bittiğinden bahsederken, yine görsel açıdan şahane bir iş ortaya konmasına rağmen oynanış açısından tatmin edici bir yapı bulunamadığına değinmiş. Eurogamer yazarları oyunu, "Bir facia değil, ancak iyi bir oyun da değil." olarak tanımlıyor. İncelemelerindeki puanlama kısmında direkt olarak 'Bu oyunu satın almalı mıyım?' sorusuna cevap veren Kotaku ise The Order'a 'Hayır' cevabını vermiş. İncelemeyi yapan kişi ise oyunun kendini tekrar ettiğinden, hikayenin sorunlarından bahsetmiş. Kotaku'nun The Order tanımı ise, "Eğlencesi olmayan bir oyun parçası." olmuş.

Ambargonun kalkışının ardından The Order'ın ilk inceleme notları şu şekilde listeleniyor,

Forbes - 6.5
    IGN - 6.5
    VideoGamer - 6
    Gamespot - 5
    Polygon - 5.5
    Jimquisition - 6.5
    Giant Bomb - 2/5
    Destructoid - 6
    Game Informer - 7.75

• Yazık ettiler guzelim olacak oyuna.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beklentinin çok altında..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • millet zombili mmo oyun seviyo. yap zombili çöp mmo oyun, erken erişime koy bak nasıl satıyo. daha sonra tam sürüme 5-6 senede geçersin önemi yok. millet alır gene. yıllarca uğraşıp 7 saatlik oyun yapıp 1 ay sonra %75 indirime sokup kar etmeye çalışmaktan iyidir.
  • bu kadar muhtesem bi oyun yapiyosun film gibi grafik yapiyosun harika bir hikaye koyuyorsun ama oynanisi batiriyorsun gercrkten ilginc. adam akilli bir oynanis koyup sureyi uzatsalar bu puanlar 7 8 altini gormezdi..

EVET BIR KEZ DAHA grafigin her sey demek olmadigini ONEMLI olanin oynanis oldugunu gorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla tam beklediğim gibi çıktı fakat yinele oynayacağım.

Telltalle games Oyunları'nda ki algı bu oyunda olmadığını için az puan verildi . Yani tamamen Taraflı davranmışlar inçeleme yapanlar kanımca .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı

The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

millet zombili mmo oyun seviyo. yap zombili çöp mmo oyun, erken erişime koy bak nasıl satıyo. daha sonra tam sürüme 5-6 senede geçersin önemi yok. millet alır gene. yıllarca uğraşıp 7 saatlik oyun yapıp 1 ay sonra %75 indirime sokup kar etmeye çalışmaktan iyidir.

bu olay milletin ne sevip sevmemesiyle alakalı bir konu değil sony bu oyunu oyundan çok bir görsel demo olarak gördü tıpkı ryse gibi fakat oyunun bu görselde çalışabilmesi için 1080p 30 fps sadece bu şekilde bir kamera açısıyla ve dolayısıyla bu şekilde bir oyun oynanış tipiyle çıktı bence oyunun kısalığından çok oyunun oynanabilirliğinde ki kısıtlamalardan dolayı bu az puanları aldı yenilik diye filme benzeyecek diye oyunla filmi birbirinden ayıran en keskin sınır olan karakteri oyuncunun yönetme özgürlüğünü bu denli kısıtlarsan bu oyunu fanlar dışında kimse beğenmez ben dünde yazdım insanlar tepki gösterdi fakat sonuç ortada.

• Valla şu ana kadar beni PS4 almaya zorlayacak hiçbir exc. oyun çıkmadı. Bunu söylüyorum çünkü PS3'ü exc. oyunları için almıştım. Umarım Bloodborne,Uncharted 4 vb. oyunlar patlamaz.

• Bir ara Galatasaray puan kaybedince Fenerbahçe de kaybederdi aynı hafta. Böyle baya bir gitmişlerdi.

Aynı hesap, Sony'nin Ryse'a da cevabı bu olmuş.

Yapmayın, etmeyin. PS3, 360 döneminde çok daha heyecan verici IP'ler vardı.

Multiplatform oyunlar da adam akıllıydı (BC2 gibi).

Şu yeni nesil konsollar beni bir Starbound kadar heyecanlandıramıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Valla tam beklediğim gibi çıktı fakat yinele oynayacağım.<br><br>Telltalle games Oyunları'nda ki algı bu oyunda olmadığını için az puan verildi . Yani tamamen Taraflı davranmışlar inçeleme yapanlar kanımca .

IGN ve Kotaku gibi PSN fanlarının kaynadığı bir mekan ne kadar taraflı davranabilir ? Hatta Microsoft para verdi değil mi ? Uncharted 4 gelmeseydi elimden çıkarırdım bu konsolu ama bekliyoruz
  • grafik sevenler izlesin işte pardon oynasın

• Üzüldüm açıkçası ama oyundan oyuna değişen yorumları da dikkate alamıyorum. Bu sunumu eleştiriyorsan aynı sunumu başka firmalar yapınca da eleştireceksin. Yapımcı zaten bu tarz bir oyun olacağını söyledi. Ben de hoşlanmıyorum böyle oynanabilirlikten fakat benim sevmediğim tarz olması oyunu kötü mü yapar. Bu yorumların aynısı Beyond : Two Souls'a da geldi Until Dawn'a da gelecek.

• BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

Hatta ve hatta çilli bom bom bom çilli bom bom bom.

• Belliydi böyle olacağı kimse oynanış süresi 3.5 saat olan bi oyuna 60 dolar vermez verirse de böyle yerden yere vurur.7 saat oynanış süresi yarısı sinematik oynanış kısımları ise QTE olan bi oyuna hangi akla hzmet 60 dolar istemiş bunlar anlayamıyorum.SONY ne yapıyorsun SONY şaşırdın mı SONY kendine gel SONY.Xbox exc şu an daha cazip bunu kabul etmek lazım.

• Valla bu oyunun bu kadar düşük alacağını beklemiyordum ters köşe yaptı açıkçası almaktanda vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Valla tam beklediğim gibi çıktı fakat yinele oynayacağım.<br><br>Telltalle games Oyunları'nda ki algı bu oyunda olmadığını için az puan verildi . Yani tamamen Taraflı davranmışlar inçeleme yapanlar kanımca .

IGN ve Kotaku gibi PSN fanlarının kaynadığı bir mekan ne kadar taraflı davranabilir ? Hatta Microsoft para verdi değil mi ? Uncharted 4 gelmeseydi elimden çıkarırdım bu konsolu ama bekliyoruz

Üyeliğin ile yaz bençe . Bir şey yazarken arkada kalmasın .

Beklediğim puanları almış zaten oyun ,
    Konu puan değil algıdan bahsediyorum .

Oyun demeye bin Şahit istenen oyunlar kol geziyor birşey denmiyor ....
    The Order kadar oynanış bile sahip olmayan oyun farklı göz ile bakılıyor .

Adamlar en başta film gibi yapacağız demişlerdi.
    Neyse Önemi yok artık ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha doyurucu olabilirdi.. Hayal kırıklığına uğradım..

• :D:D:D:D
    izleyin yine tam oturtmuşlar (inglizce)

https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 19 Şubat 2015; 15:57:18 >
  • Ryse:Son of Rome gibi sadece grafikten ibaret bir oyun olmuş.Umarım bu oyun satmaz da diğer oyun firmalarına her şeyin grafikten ibaret olmadığını hatırlatır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.