Şimdi Ara

Iphone 6 Ekran Koruyucu ve Kapak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam, yakın zamanda Iphone 6 alacağım ancak telefon kadar telefonun kapağı ve ekran koruyucusuda önemli benim için ve telefon kapağı satan bizim burdada var mağaza ancak gidip dandik bir şey almak yerine bildiğim yerden yani internetten araştırıp almak her zaman bana daha mantıklı gelmiştir bir çok şey için. Belki bu aksesuarları kullananlarda vardır diye yorumlarınıda alabilir veya kendi kullandıklarının linklerini atmalarını ve tecrübelerini söylemelerini istiyorum. Ya da bazı yorumlar gördüm mesela telefona o kadar para veriyoruz kapağın etrafında örneğin Spigen falan mı yazıcak diye Apple'dan mı almalıyız yoksa kapakla ekran koruyucuyuda? Kapak modellerine baktım 1-2 tane alınabilir var Apple'da ama ekran koruyucularını hiç beğenmedim yapı olarak.

    Bunları almayı düşünüyorum:

    http://www.amazon.com/dp/B00JH88BTI/

    http://www.amazon.com/dp/B00EL94RQE/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 7 Mart 2015; 13:39:49 >







  • Arkadaşlar bi arkadaşım almış ve Turkcell'den ekran koruyucusunu almış tam bu şekilde imiş ve çok beğendim. Kırmızı ile belirttiğim kısım gibi olsun istiyorum bende ama bulamıyorum o tarz bi ekran koruyucu. Ek olarak cam ekran koruyucu bu sanırım? Öyle mi alsam karar veremedim bi yardım edin.

     Iphone 6 Ekran Koruyucu ve Kapak Önerisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Arkadaşlar bi arkadaşım almış ve Turkcell'den ekran koruyucusunu almış tam bu şekilde imiş ve çok beğendim. Kırmızı ile belirttiğim kısım gibi olsun istiyorum bende ama bulamıyorum o tarz bi ekran koruyucu. Ek olarak cam ekran koruyucu bu sanırım? Öyle mi alsam karar veremedim bi yardım edin.

     Iphone 6 Ekran Koruyucu ve Kapak Önerisi


    Ben beğenmiyorum ne kadar kullansam da. Butun temperedlar boyle zaten, tam kaplayan özel modeller Hariç. Ttec aldım ben gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam mesela ben bu modeli almayı düşünüyorum cam ekran koruyucu fakat HD clear seçeneğide var hangisini alsam bilemedim. Ayrıca her ekran koruyucuda istediğim gibi o kırmızı bölge öyle değil, youtube'dan unboxing videolarına baktım ve farklı olduklarını gördüm. Siz acaba hangi modeli kullanıyorsunuz link atabilme şansınız var mı? Ayrıca neyini beğenmiyorsunuz hocam ekran koruyucunun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 20 Şubat 2015; 18:50:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Hocam mesela ben bu modeli almayı düşünüyorum cam ekran koruyucu fakat HD clear seçeneğide var hangisini alsam bilemedim. Ayrıca her ekran koruyucuda istediğim gibi o kırmızı bölge öyle değil, youtube'dan unboxing videolarına baktım ve farklı olduklarını gördüm. Siz acaba hangi modeli kullanıyorsunuz link atabilme şansınız var mı? Ayrıca neyini beğenmiyorsunuz hocam ekran koruyucunun?

    Ekranı tam kapatmıyor kilifla Arasında Boşluk kalıyor ve tüy toz vb. Seyler toplaniyor kenarına cam, jelatine gore yüksek oldugu icin. Ttec extreme hd glass (ultra antishock tempered glass) modelin adi hocam. Kutusunun üstünde normal jelatinler gibi gözüküyor ama sizin istediğiniz modelde. Isterseniz Ss atarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ben de resimdeki gibi kullanıyorum ama bilmiyorum tam ekran kaplanmış halini almak istiyorum bikaç gune alıcam inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Selam, yakın zamanda Iphone 6 alacağım ancak telefon kadar telefonun kapağı ve ekran koruyucusuda önemli benim için ve telefon kapağı satan bizim burdada var mağaza ancak gidip dandik bir şey almak yerine bildiğim yerden yani internetten araştırıp almak her zaman bana daha mantıklı gelmiştir bir çok şey için. Belki bu aksesuarları kullananlarda vardır diye yorumlarınıda alabilir veya kendi kullandıklarının linklerini atmalarını ve tecrübelerini söylemelerini istiyorum. Ya da bazı yorumlar gördüm mesela telefona o kadar para veriyoruz kapağın etrafında örneğin Spigen falan mı yazıcak diye Apple'dan mı almalıyız yoksa kapakla ekran koruyucuyuda? Kapak modellerine baktım 1-2 tane alınabilir var Apple'da ama ekran koruyucularını hiç beğenmedim yapı olarak.

    Bunları almayı düşünüyorum:

    http://www.amazon.com/dp/B00JH87ZSQ/

    http://www.amazon.com/dp/B00EL93W1U/


    http://www.iloome.com/iPhone-Screen-Protector-Onyx-Black/dp/B00NYCFU9W

    ben bunu aldım 10 gün kadar önce sitesinden sipariş verdim bugün geldi. bir tane de bunun plus a uygun olanından aldım ikisine 128 tl ödedim .




  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Hocam mümkünse resim alabilir miyim? Ancak bu ürünü ben bir türlü bulamadım sitesinde siz nereden satın aldınız? Ayrıca siz önermiyor musunuz cam ekran koruyucu kullanmayı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Hocam mümkünse resim alabilir miyim? Ancak bu ürünü ben bir türlü bulamadım sitesinde siz nereden satın aldınız? Ayrıca siz önermiyor musunuz cam ekran koruyucu kullanmayı?

    Öneriyorum hocam sadece ön kısmı tamamen kapatan Spigenler falan var onları daha çok tavsiye ediyorum. Şunun gibi: (Hatta alacak varsa ortak da alabiliriz :) )

    http://www.spigen.com.tr/Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-Ekran-Koruycu-2adet,PR-875.html

    Ama bundan istiyorum yine de derseniz, sağlamdır ekranınızı korur sıkıntı olmaz. MediaMarkt'tan aldım bu arada
     Iphone 6 Ekran Koruyucu ve Kapak Önerisi Iphone 6 Ekran Koruyucu ve Kapak Önerisi




  • Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Ürünlerin linkleri bunlar:

    1.http://www.amazon.com/dp/B00JH87ZSQ/
    2.http://www.amazon.com/dp/B00JH88D1O/
    3.http://www.amazon.com/dp/B00JH88BTI/

    1. kapak çok iyi siyaha siyah güzel olur fakat alt ve üstü boş o sorunu var yoksa en çok satılan o kapak. 2. ve 3. kapaklar aynı model fakat birinin köşeleri siyah diğeri komple şeffaf. Bu kapağın +'sı ise şu alt ve üstte koruması var. Hangisini alıyım karar veremedim.




  • Hocam bana kalsa sonuncusunu alırım baya beğendim çok şık duruyo hem telefonu güzel kaplamıs hem de şeffaf dısı çok hoşuma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'in orjinal deri siyah kılıfını kullanıyorum çok da güzel
  • Biraz geç cevap atabiliyorum kusura bakmayın kapak olarak 3. seçeneği seçtim ancak ekran koruyucu olarak şu 2 modelde kararsızım. Bu linkini attığımda Glass modeli ancak birde $5.91'e HD Clear modeli var hangisini alsam karar veremedim sizin öneriniz nedir?

    http://www.amazon.com/dp/B00EL94RQE/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Biraz geç cevap atabiliyorum kusura bakmayın kapak olarak 3. seçeneği seçtim ancak ekran koruyucu olarak şu 2 modelde kararsızım. Bu linkini attığımda Glass modeli ancak birde $5.91'e HD Clear modeli var hangisini alsam karar veremedim sizin öneriniz nedir?

    http://www.amazon.com/dp/B00EL94RQE/

    Hocam ek kargo ücreti kesiliyormu bide gönderim süresi nekadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen%C2%A0iphone%C2%A06%C2%A0-47-%C2%A0Thin%C2%A0Fit%C2%A0Crystal%C2%A0Clear//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000614018

    2.http://www.n11.com/iphone-6-plus-55-spigen-thin-fit-a-kilif-orj-P32741725

    3.http://www.n11.com/spigen-iphone-6-47-case-aluminum-fit-kilif-P31027568

    3 kılıf da bende mevcut. Değiştire değiştire kullanıyorum sıkıldıkça. Hepsi birbirinden güzel ve kaliteli hangisini alsanız pişman olmazsınız.
    Bana sorarsanız hepsini alın gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 7 Mart 2015; 14:52:04 >




  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Hocam, kapağa karar verdim ancak siz ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?
  • Hala karar veremedim, glass mı alsam yoksa hd clear olanlarından mı? Amazon'da ülkeye gelmeyen çok satılan amfilm hd clear koruyucu var 2. sırada ise konu içeriğinde ki glass olan model fakat kesim olarak 2.mesajdaki gibi istediğim için kararsızım hala.
  • i6 da çoğu kılıf telefonun kibarlığını götürüyor ttec'in şeffaf kılıfı var gayet kaliteli duruyor ele de kabalık hissi vermiyor.
  • Telefonu düştüğünde patlamasından iyidir biraz kaba göstermesi. Konu içeriğinde karar verdiğim kapağı alacağım ama dediğim gibi hala ekran koruyucu konusunda kararsızım.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Fiyatı önemli değilse power support'un ürünlerine bakabilirsin çok hoşuma giden bi marka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.