Şimdi Ara

Gülümsetemeyen ADSL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reklam filmiyle tamamiyle zıt bir çalışma sistemi var. Öncelikle Call Center'larına ulaşmak çok zor. Ulaştıktan sonrası daha kötü çünkü Call Center görevlilerinin hiç biri doğru düzgün telefonda konuşmayı bile bilmiyor! Yeterince bilgi sahibi de değiller.
    Bunun dışında kredi kartı ile ödeme yapmak istemeyen; yani adrese fatura gelmesini talep eden yada modem teslimatı sırasında nakit ödeme yapmak isteyenler için bir ödeme seçeneği yok ki; böyle bir talep karşısında her seferinde bıkıp usanmadan "sistemimiz kredi kartı dışındaki ödemeleri göstermiyor, şu anda arızalı" gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar.
    Oldu da kaydınızı yaptılar, bağlantı yapılacak, artık ne kadar beklersiniz Allah bilir, çünkü müşterilere verdikleri sözü çok geç yerine getiriyorlar. Doğal olarak Smile Adsl daha şimdiden "yetersiz" bir sistem olduğunu düşündürtüyor.
    Herşey reklamla olmuyor malesef, hiçbir ön hazırlık yada altyapı olmadan son derece antiprofesyonel bir çalışma şekli ile bu işe girmişler.
    Bu arada verdiği hizmeti de zaten Ttnet’ten aldığını bilmem söylemeye gerek varmı?!



  • Reklamla uyuşan tekşey şey evet zaman çok hızlı geçiyor insan evde 9 doğuruyor ama hala internet bağlantısı yok. Modemi de herhalde üstüne oturalım diye veriyorlar.
  • modemi verseler neler yapmayacağım üstünde ama yok yok yok..çok yoğunlarmış da..yoğun talep varmış da
  • smile a verilmiş yanlış bilmiyorsam 5000 civarı port var, bunu bile idare edemiyorlarsa işimiz var demektir, kendi portlarını açmaya başlayınca gene bu kafada giderlerse ttnet den pek bi farkları olmaz
  • bizim bu ülkede iletişim adına hiç bir zaman yüzümüz gülmücek bu kesin .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DaVinci

    smile a verilmiş yanlış bilmiyorsam 5000 civarı port var, bunu bile idare edemiyorlarsa işimiz var demektir, kendi portlarını açmaya başlayınca gene bu kafada giderlerse ttnet den pek bi farkları olmaz


    SmileADSL veya bir başka ISP'nin "kendi portları" olacağını (en azından önümüzdeki 2-3 yıl süresince) hiç zannetmiyorum. Bütün portlar Türk Telekom'un. Bunların toptan pazarlamasını (yani ISP'lere) pazarlamasını T.Telekom mu TTNet mi yapıyor, oradan çok emin değilim... Ancak son kullanıcılara pazarlayan artık TTNet!... Smileadsl, Superonline ADSL gibi ISP'ler T.Telekom'dan "toptan fiyatına" miktarlı port kapatıyorlar, sonra da bunu TTNet'in perakende fiyatlarıyla son kullanıcılara pazarlıyorlar. Tabi bu arada "şirin gözükmek" zorunda olduklarından bedavaya modem ve/veya başka hizmetler veriyorlar... Yakında bu ISP'lerin sayısı da artacak. tabi bir de şu "ilk bilgisayarım" kampanyasıyla devreye giren Vestel ve Casper var. Onlar (ve bayilere) port pazarlıyorlar mı; orasını tam bilemiyorum ama PC ile birlikte bir AirTies veya Zyxel kablolu, tek ENet+USB portlu modemi paket fiyatı içinde "bedava" veriyorlar!...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 10 Kasım 2006; 16:19:38 >
  • Lafta Smile ( Gülen ) ADSL. Adı gibi bize ancak sırıtıyor. Sonuçta telekomun işi. Yani adam kandırıyorlar. Biz yermiyiz bea. Biz Donanım Haber Üyeleriyiz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

    Lafta Smile ( Gülen ) ADSL. Adı gibi bize ancak sırıtıyor. Sonuçta telekomun işi. Yani adam kandırıyorlar. Biz yermiyiz bea. Biz Donanım Haber Üyeleriyiz.

  • sen yemezsin ama

    o kadar cok kisiye yedirecekler ki bak gorursun...

    ben abd deyim... burada ariyosun 1 saat sonra geliyorlar.. 15 dakikada is bitiyor..
    5 mb internet
    kablo tv
    telefon
  • harbiden bu hizmete Smile olunur yani gülünülür
  • katılıyorummm


    Japonya gecenlerde 1 gb ye gectı biz daha bitlerle megabitlerle smilelerle ugrasıp duralıp. yolun sonu nereye varacak bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.