Şimdi Ara

Samsung'un 2015 teknolojileri: Yeni nesil televizyonlar ve beyaz eşyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un Ortadoğu ve Afrika Ülkelerini de kapsayan MENA 2015 Forum etkinliği bir kez daha ülkemizde düzenlendi ve bu defa Antalya'da gerçekleştirildi. Biz de fuarı sizler için gezdik ve bu sene göreceğimiz başta SUHD televizyonlar olmak üzere bulaşık makineleri, buzdolapları, çamaşır makineleri ve klimalar gibi yeni nesil Samsung teknolojilerini anlatması için yetkili isimlere mikrofon uzattık. İyi seyirler.

     

     




  • Teknoloji = Samsung

  • suhd ve klimayı merak ettim :) shud ips kadar iyi renk ve düşük tepki süresi verir ise almayı düşünürüm samsung ile önce evimi sonra cebimi döşüyeceğim(s6 ile)
  • Müzik = Sinan Akçıl

  • lcd de hepsi hikaye gerçek teknoloji oled ve burada lg sanırım samsung u geçti bu sene ikinci nesil oledleri tanıttı bunlar da bir kaç aya türkiyeye de gelecektir. gelecek bir kaç yıl oled te lg yılı olacak gibi gözüküyor.

  • Çamşır makinası, fırın ve buzdolabını samsung almıştım, çok ta memnunum, süpürge konusunda bosch aklımı çeldi, birde bulaşık makinası aldım, türkiyede üretildiğini gördüm, KALİTELİ yerli üretime destek, umarım sıkıntı çıkmaz.
  • Beyaz eşya alasım geldi :D

  • Samsung ürettiği her dalda çok iyi ürünler ve yeni teknolojiler üretiyor. Beyaz eşyamın hepsi samsung. İnternette memnun olmayan çok kişi görüyorum ama ben her ürününden çok memnunum. Tabi adamların ucuz ürünleri de var problemler genelde onlardan çıkıyor. Notebook konusunda da çok iyi idiler hele Chronos serisi çok güzeldi ama yeterli satışa ulaşamadılar bunun suçu ithalatçılarda 900 dolarlık ürünü gelirde 3000 tl üstünde satarsan batarsın. Hasan Vatan'ın kitabını okuyun göreceksiniz adam alelen yazmış satış mantıklarını...

  • Güzel video, güzel ürünler. Ama Pahalı oldukları da kesin :(

  • OLED ile ilgili bilgilerin bazıları yanlıştır arkadaşlar. Samsung OLED üretmiyor onu anladık da başkalarına çamur atmaya gerek yok. Kendi ürününün özelliğini anlatırken yanlış bilgi vermeyelim lütfen!!!
    Tepki süresi, ghosting effect gibi konuları gözden geçirmekte fayda var!

    Klimadaki kolay filtre değiştirme ne kadar kolay tartışılır. Klimanın en üstünde, kısacası ulaşılmasının en zor olan bölümüne filtre yerleştirip bunu kolay erişilebilir diye lanse etmek komik.

    Çamaşır makinesini beğendim, 49mm yarıçaplı (pardon 49 cm mi demek istedi. Yarı çap değil de çap mı demek istedi acaba) biraz daha teknik özellikler verilseydi keşke.

  • Tablet ve telefonlari guzel. Tvleri de sorunsuz ama camasir makineleri cok teknolojik ve bizim elektrik ve su sebekemiz kotu oldugundan surekli hata veriyor. Makine secerken asiri teknolojik olmamasini dikkat edecegim bundan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamaşır makinası'nın dokunmatik paneli ne kadar ağır çalışıyor yaw bu samsung cayip bir firma....

  • televizyon ve telefonda çok iyiler
  • oled konusu komik olmuş kötüyse cep telefonlarında niye kullanıyorsun

  • erdi elemanları iyi çalıştırmış
  • samsung mu düşman başına !! siz siz olun ürünü satarken diilde arızalandığında arkanızda durucak firmalara yönelin..bundan 1 sene önce 55 inç samsung led tv aldım..6 ay sonra arızalandı,tv açmamaya başladı sürekli kapanmaya başladı..4 kere servis geldi,her gelen eline aldı kumandayı yazılım yükseltmeye çalıştı,tabi kapıdan çıkınca aynı problem devam etti.aradım malzeme sipariş edicez dediler..gelip sağlam parçayı söküp sağlamını taktıp gittiler..arıza tekrarlayınca allah allah diye şaşırdılar.1 ay önce gelip televizyonu alıp ücret iadesi yapıcaz dediler.1 aydır ne aradılar ne sordular.150 defa müşteri hizmetlerini aradım,yetkili biziz ücret iadesi için size gün veremiyoruz diyolar..4 aydır evimde televizyonum yok..bunlar sizin başınıza gelmesin diye yazıyorum..belki aldığınız ürün şu an sağlam ama bir bozulursa aynı benim durumuma düşüceksiniz..siz siz olun samsung dan çöp bile almayın..çünkü ayıplı mal satıp ürünlerinin arkasında durmuyolar..ben yandım siz yanmayın..saygılar




  • ecom78 E kullanıcısına yanıt
    Samsung kaliteli olmadığı gibi garanti yönünden de berbat. Teknolojide özelliğe değil önce markaya bakmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arasira

    Samsung kaliteli olmadığı gibi garanti yönünden de berbat. Teknolojide özelliğe değil önce markaya bakmak gerekiyor.


    amacım bir markayı kötüleyip diğerini övmek değil kimse yanlış anlamasın..tamam elektronik alettir bu arızalanır fakat bu kadarda kötü bir servis ve müşteri memnuniyeti olmazki..inanın bana dedimki evde başka tv yok,yerine yapana kadar bir tv verin ..yok veremeyiz,malı alın götürün yapın,yerinde yapıyoruz,ee yapın ozaman parça yok,yenisini verin 4 kere parça arızalandıktan sonra ancak,üzerine ücret veriyim daha yüksek modelini verin?? onuda yapamıyoruz..paramı verin vericez ama ne zaman..böyle bir müşteri memnuniyeti böyle bir servis anlayışı olurmu ?? tüm samimiyetimle söylüyorum size..lütfen almayın şu samsung un ürününü,ta ki bu servis anlayışını değiştirene kadar..amacım burda başıma gelenleri söyleyip sizinde başınıza gelmesini engellemek.herkeze saygılar.




  • o televizyon hareket mi etti ?

  • Camasır makinasının kapagı 49 mm yarı çaptamıymış.. 5 cm yani.. Kapağın çapı 10 cm.. Vay be ... Sanırım çapı 49 cm demek istedi.... ??

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.