Şimdi Ara

'Galaxy S6 şimşek kadar hızlı olacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 'Galaxy S6 şimşek kadar hızlı olacak'





    Samsung'un 1 Mart itibariyle resmiyete kavuşması beklenen yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 ile ilgili ipuçları hız kesmeden devam ediyor. Bu kez sırada cihazın çalışma hızı ve süresi ile ilgili bir video var. 




    Tanıtım ikonlarından cihazın şimşek kadar hızlı olduğuna dair işaretler verilirken, videoda bir gün hızlı bir şekilde akarak geceye dönüyor. Konuşan kişi daha hızlı oldukça daha fazla işin halledildiğini ve hayatınızdaki diğer kişilere daha fazla zaman ayırdığınızı ifade ediyor. 




    Videoda 14nm fabrikasyon süreci ile üretilen 64-bitlik 8 çekirdekli Exynos 7420 yongasetine işaret edildiği açık. 20nm sürecindeki diğer yongasetlerine göre yüzde 20 daha performanslı olan yongaseti ayrıca yüzde 30-35 oranında daha az enerji tüketiyor. Videoda tam bir güne yer verilmesi de muhtemelen daha uzun kullanım sürelerine işaret ediyor. 




    Bunlar elbette kağıt üstünde olan değerler. Exynos 7420 yongasetinin gerçek hayat testleri ve benchmark süreçleri ile Galaxy S6'nin tüketiciye neler sunabileceği de ortaya çıkmış olacak. Bu sayede Snapdragon 810 ile kapışmasını da görmüş olacağız.  

     

     















  • O yazilimi donanim kurtarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simsegin görüntüsü once ses i sonra gelir ondan demisler heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura07

    Simsegin görüntüsü once ses i sonra gelir ondan demisler heralde

  • Şimdi Şimşek var şimşekcik var hangisi???

  • Rehberi hızlı açılsın yeter.
  • Valla arkadaşların dediği gibi touchwiz değişmedikten sonra istersen Haswell işlemci tak:( boş.

  • Bu oranlara nedense hiç inanmıyorum. Çünkü oranlar gerçek olsa şuan da telefonların 10 gün bataryasının gitmesi gerekiyordu. Her yeni nesil işlemci sözde %20~30 daha az enerji harcıyor.

  • Touchwizin son halini bilmeyenler gelmiş ahkam kesiyor. Önce bi eline al kullan sonra yorum yapın çok bilmiş arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touchwiz kafası değişmediği sürece sony ui'nin hızına karşı her zaman ezilecek.

  • s5 de rehberde şişme var mı ? ki

  • Samsung bıraksın telefon yapmayı ya da illa yapacam diyorsa hakettiği fiyatta satışa sunsun telefonları.1000 liralık telefonları 2000 liraya satmak nedir..Gerçi alıcısı bu kadar bol olunca araştırmadan etmeden herkesin aklında bir samsungdur gidiyor.Sokakta ki vatandaşa soruyorsun bir tek samsung apple bilir başka bir şey bilmez gider alır samsungu para gider çöpe..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    Touchwizin son halini bilmeyenler gelmiş ahkam kesiyor. Önce bi eline al kullan sonra yorum yapın çok bilmiş arkadaşlar.

    Arkadaşımda daha 1 haftalık S5 var elime aldiğimda bile takiliyor (yavaslik degil, sanki arayuzu yeniden çiziyor gibi) S6da büyük ihtimalle stok arayuzun sadece imajlarını modladilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    yeni hali eski halinden daha beter..
  • ahahaha hızlı kalaksi olacakmış buna sadece gülünür ama ağızla değil :D
    çöp çöp çöp leqenci sever geldii hanımmmm

  • Hiç birinizin zahmet edipte ya arkadaş ne oluyor ne bitiyor diye araştırdığı yok. Geçtiğimiz günlerde sammobile dh sdn gibi bir çok sitede ve son mobilite programında erdi ve ender beyler touchwiz'in tamamen baştan yaratılıp nexus performasına yakın bir deneyim sunacağını doğruladılar. S6'nın takma adı veya proje adıda Project Zero'dur. Yeni başlangıç dönemindeler yani alüminyum çerceve ve kasa bir telefonla ve yenilenmiş hızlandırlımış touchwiz ile geliyor. İlk başta birşey yazarken araştırıp yazın ayrıca şunu söyleyim 2800 tl civarlarında geleceği konuşuluyor. O yüzden ulaşamadığınız ciğeri kötüler misali kendinizi küçük düşürmeyin eleştircekseniz bilgili olduğunuz belli olsun beyler
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    yapı olarak ağır bi arayüz. android zaten şişen bi sistem koy iphone gibi basit bi arayüz olsun bitsin.. ne gerek var bu kadar doldurmaya. note 3,4 alan kişiler tüm fonksiyonlarını kullanıyormu acaba? hatta ne tümü, yarısını kullanıyormu cok merak ediyorum.
  • 3G internet paketinde hız sınırı var, Turbo paket pahallı, evde WiFi desen ayın ortasından sonra 3Mbps. Telefonlar hızlı da internet yavaş olunca tadı kaçıyor. 4K video çektik, paylaşmak için saatlerce Upload yapmak gerekiyor. Her şey belirli bir seviyenin üzerine çıkmadan telefon uçsa kaçsa bir önemi kalmıyor. Ne oldu? 55fps olan oyun 58fps oldu, bir sonraki modelde 59fps olur. O artık bizim alnımızın dışında ama bir fotoğraf yüklerken elinizde ne kadar iyi cihaz da olsa uzunca bir süre bekleyince olmuyor. 5MB civarı bir fotoğrafı Upload etmek bile zor iş. Ne sosyal ortamlarda o çözünürlük kullanılıyor ne de hızlı yükleyecek internet var.

    Merak etmeyin, bugün üst seviye HTC, Apple, Samsung, LG, Sony vs alsanız memnun kalırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura07

    Simsegin görüntüsü once ses i sonra gelir ondan demisler heralde

    Bunu demeye gelmiştim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: American Hustle

    Samsung bıraksın telefon yapmayı ya da illa yapacam diyorsa hakettiği fiyatta satışa sunsun telefonları.1000 liralık telefonları 2000 liraya satmak nedir..Gerçi alıcısı bu kadar bol olunca araştırmadan etmeden herkesin aklında bir samsungdur gidiyor.Sokakta ki vatandaşa soruyorsun bir tek samsung apple bilir başka bir şey bilmez gider alır samsungu para gider çöpe..

    Sizin mantığınıza göre Z3 2300 lirayı hak ederken, note 4 etmiyor öyle mi? Ya hepsi 1000 lira olmalı yada eş değer cihazlar aynı fiyata satılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.