Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.584
Cevap
8
Favori
754.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:



    Ben bayii değilim.Tr nin ve Dünyanın tek ciddi modifiyeli Grande Puntosu RED SCORPION un sahibiyim ve özel davetle gittim.Ama sadece test kısmına.
    www.kirmizi.tc P.tesi yayında ama istersen ön bir resim var.Hatırlarsın beni



    arkadaşım bu puntonun resimlerini pazartesiye kadar beklememiz şartmı bize bir kıyak yapıver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftezel -- 4 Mayıs 2007; 10:35:05 >
  • arkadaşlar aklıma bir araba daha geldi onun hakkında ne dersiniz peugeot 206 sedan fiyatlarıda ucuz galiba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftezel

    quote:



    Ben bayii değilim.Tr nin ve Dünyanın tek ciddi modifiyeli Grande Puntosu RED SCORPION un sahibiyim ve özel davetle gittim.Ama sadece test kısmına.
    www.kirmizi.tc P.tesi yayında ama istersen ön bir resim var.Hatırlarsın beni



    arkadaşım bu puntonun resimlerini pazartesiye kadar beklememiz şartmı bize bir kıyak yapıver



    Mart Tuning Turkiyede vardı.
    Ama p.tesi gününü beklemek zorundasınız.Son hazırlıkları yapıyoruz




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftezel

    arkadaşlar aklıma bir araba daha geldi onun hakkında ne dersiniz peugeot 206 sedan fiyatlarıda ucuz galiba


    eski bir model. bir alt sınıfta. boyutları daha küçük .İranda üretiliyor....UZAK DUR.....
  •  YENİ FİAT LİNEA

     YENİ FİAT LİNEA

     YENİ FİAT LİNEA

     YENİ FİAT LİNEA

     YENİ FİAT LİNEA

     YENİ FİAT LİNEA




  • Şahane bir araç alanlara kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.demirer

    arkdaşlar ben yazıyım bakın fiyatlar şöyle 1.4 t jet 77 hp active 30.500 ytl
    1.3 mutijet 90 hp dynamic 35.500ytl 1.3 multijet 90 hp emotion 38.500 ytl eğer 3000 ytl kaparo verirseniz ve alıcağınız bayiye ayrılmış indirimli araba sayısı yeterliyse(mesela bizim kaparo yatırdığımız üstün otonunki 14 adetti) bu fiyatların 2000 ytl altına alırsınız aracı kampanya 4 mayısa kadardı ve vazgeçilirse kaparodan kesinti oluyo ama anlaşırsan onuda yapmazlar :D bide aracın emotion modeli ile dynamik arasında göğüsde bi deri bide klima farkı var gerisi birebir aynı bugun gördüm aracı motor seside harika araba çok hoş olmuş canlı ilk kez gördüm inşallah rüyama girmez :D
    ha bide dostum pazarlık yok biz sadece kaparo konusunda bi pazarlık yaptık oda tanıdık vardı beğenmezsek para kesintisi olmasın diye başka bi fiyat konusunda zaten pazarlık olamazdı çünkü 2000 ytl indirim oldu




    saol dostum emeğine sağlık




  • arkadaşlar herekese merhaba
    2 gün foruma giremedik bütün şamatayı kaçırmışız

    emeği geçen ve fikirlerini paylaşan herkesin emeğine sağlık
    yazılanlardan anladığım kadarıyla hazırlanan katalog biraz özensiz ve yetersiz gibi düşündürdü beni her nekadar bizzat kataloğu incelememiş olsamda

    ama kim ne derse desin güzel araba

    umarım ilerde birgün bir tanesine sahip olma şansım olur...
  • ACTİVE VE DYNAMİC VERSİYONLARI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU. AMA EMOTİONA DİYECEK HİÇBİR SÖZ YOK. FİYATININ ÇOK AMA ÇOK YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIM. İNŞALLAH SİZLER BEYENİRSİNİZ DE ÜLKEYE HAYIRLI OLUR. TOFAŞ VE FİATA İÇTEN BAŞARILAR.
  • selam arkadaşlar ben city sahibiyim
    linea tasarım olarak çok hoşuma gitti , sanırım tekerlekleri biraz daha buyutulse çok şahane olacak
    aracı alanlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
    saygılar...
  • Resimdeki tipi daha geniş lastik ile alabiliyorsun

    geniş lastik ile çok daha iyi duracağı belli zaten.
  • Araba daha yeni geldi ama 13 sayfa yazı yazılmış bu arabayı yollarda çok görcez galiba


    fiyatı da uygun 27.000 ytl ama sadece 1.3 1.4 olması kotu olmuş 1.6 motoruda çıkarsalar kimse durduramazdı.
  • 1.6 nın yerine 1.4 turbo çıkıcak zaten.
  • maşallah

    forumda bu aralar bundan daha yoğun takip edilen bir konu varmı merak ettim doğrusu

    topic e yoğun bir ilgi var

    bakalım arabayada bu ilgi aynı şekilde devam edecekmi?
  • Personel fiyatı aldım az önce 1.3 multijet 90hp dynamic 31.850ytl
  • LİNEA YERLİ ARABALAR İÇİNDE EN İYİSİ OLMUŞ DİEBİLİRİM MEGANE DEN GÜZEL PUNTO DAN GÜZEL GÜZEL YANİİİ YERLİ ARABA ALCAK OLSAM LİNE AYI ALIRDIM GÜMÜŞ GRİ YADA SİYAH ALIN ARKADAŞLAR ALCAKSANIZ LİNE AYI
     YENİ FİAT LİNEA
  • YANLIZ ÖN PANJUR DAHA KALİTELİ DAHA DEİŞİK OLABİLİRDİ....
  • arkadaşlar herşey iyi ve hoş ama sanki önden görünüşü biraz şaşı bakar gibi geldi bilmem yanılıyor muyum. Bu arada yarın umrım test sürüşü yapma imkanı bulucam ve izlenimlerimi burada aktaracağım. Ancak yaza girerken bir araba almayı planlıyordum önce Toyotayı bekledim ancak her ikisi de bir şekilde fiyat/performans(donanım) beklentilerimi karşılamamıştı şimdi de heyecanla Linea'yı bekledim ancak onunda otomatik vites, hız kontrolü gibi benim beklentilerim içinde olan donanımlarını nedense! Eylül'e bırakmışlar herhalde. Eylül'e kadar beklemek de artık çok zor geliyor. 6 aydan beri arabasız bekliyorum hala da bekleyecek miyim?
  • Sınıfının en uzun otomobili olma özelliğiyle öne çıkan Linea 4560mm’lik uzunluğu ve 1733mm’lik genişliğiyle oldukça iddialı. 2600mm’lik dingil mesafesi otomobilin iç mekanında da genişlik olarak karşımıza çıkıyor. C segmentinde Volkswagen Jetta ve Renault Megane gibi güçlü rakiplerine karşı tasarımı, geniş iç mekanı ve ergonomisiyle ön plana çıkmak isteyen Linea bütünüyle Tofaş Bursa fabrikasının eseri. 1.4 litrelik dizel motor haricindeki tüm parçala Bursa’da üretiliyor. Bu da Türk otomobil sektörünün geldiği noktayı dünyaya bir kez daha gösteriyor. 77’HP’lik ve 120 HP’lik 1.4 litrelik benzinli motor seçeneklerinin yanısıra 1.3 litrelik 90HP gücündeki Multijet dizel motor alternatifleriyle satılacak olan Linea’nın Türkiye satış fiyatı 27000 YTL ile 37800 YTL arasında değişiyor.
    Şimdi sıra Fiat’ın yeni modelini kullanmaya geldi. Linea’yı Maslak TİM’den Beykoz, Şile yönüne doğru hazırlanan ve oldukça keyifli bir rotada yaklaşık 120km kullanma imkanı bulduk. Organizasyonun Türkiye’de yapılmasının faydalarını Türk gazeteciler olarak sanırız gördük. Görevlilerin yönlendirmesiyle 1.4 litrelik 120 HP gücündeki turbo beslemeli benzinli T-Jet versiyonunun direksiyonunun başına geçtik.
    Linea’da ilk farkedilen oldukça geniş iç mekan oldu. Ön ve arka koltuktakiler için yolculuk oldukça rahattı. Kontağı çevirip çevirmeme konusunda biraz kararsızlık yaşamamızın tek nedeni Linea’nın çok sessiz motoruydu. Oldukça sessiz ve sarsıntısız motor 120 HP’lik gücün yanında 194 Nm’lik torkuyla da performanslı bir kullanım sunuyor. Önde Mc Pherson tipi amortisörün kullanıldığı Linea iyi bir yol tutuş dinamiğine sahipken hızlı girilen virajlarda az da olsa yana yatma eğiliminde. Linea1.4 litrelik küçük hacimli bir motorun performansı ve tutumlu bir otomobilin de başarısını harmanlıyor.
    Tasarımına gelindiğinde, geniş ön farlar, ızgara, sis farları ön tasarımın demirbaşları.Yeni kırmızı Fiat ve T-Jet logoları ızgarada. Geniş yan aynalar oldukça kolay bir kullanım sunuyor. Arka tasarımda da tamponun köşelerine uzanan stoplar oldukça şık. İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi eski modellere oranla daha iyi. Yalnız kapı kollarında, kenarlarda göze çarpan işçilik hataları bulunuyor. Grande Punto’dan tanıdığımız ön panelde çiftyönlü elektronik klima ve Blaupunkt CD- Çalar yer alıyor. Güvenlik açısından 6 hava yastığı, ABS, EBD, ESP fren destek sistemi gibi önemli donanımları bulunduran Linea da bir yenilik daha var. Blue&Me sistemi. Bu sistem sayesinde araç içerisinde mobil telefonunuza gelen mesajları yol bilgisayarının olduğu yerden okuyabiliyorsunuz. Bize göre Türkiye’de bu sistem trafiğin akışı açısından biraz tehlikeli gözükse de yenilik bakımından önemli.

    Son olarak bu güzel organizasyon için İstanbul’u seçen ve yaklaşık 420 yerli ve yabancı gazetecinin İstanbul’un keyfini Linea ile çıkarmasını sağlayan Tofaş- Fiat ekibini bir kez daha kutlamak gerekiyor. Böyle güzel organizasyonların ülkemizin güzellikleriyle bütünleştirilmesi dileğiyle.

    Volkan Demirkuşak




  • quote:

    Orjinalden alıntı: goldenknight

    arkadaşlar herşey iyi ve hoş ama sanki önden görünüşü biraz şaşı bakar gibi geldi bilmem yanılıyor muyum. Bu arada yarın umrım test sürüşü yapma imkanı bulucam ve izlenimlerimi burada aktaracağım. Ancak yaza girerken bir araba almayı planlıyordum önce Toyotayı bekledim ancak her ikisi de bir şekilde fiyat/performans(donanım) beklentilerimi karşılamamıştı şimdi de heyecanla Linea'yı bekledim ancak onunda otomatik vites, hız kontrolü gibi benim beklentilerim içinde olan donanımlarını nedense! Eylül'e bırakmışlar herhalde. Eylül'e kadar beklemek de artık çok zor geliyor. 6 aydan beri arabasız bekliyorum hala da bekleyecek miyim?


    Resimler ile yakından görmek fark eder.
    keşke 6 ay beklemeseydin.
    bence şimdi linea almayı düşündüğün bayiden ikinci el otomatik bir araç al.ya da ikinci el satan bir tofaş bayisinden
    eylülde geri verip linea ya geçersin
    hem fazla zararın olmaz.hem de arabasız beklemekten kurtulursun




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.