Şimdi Ara

scottis fold yavru ariyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anne ve babasi bilinen, annesini besleyen yavrulari sahiplendirmek isteyen var mi? Petshoplar cok pahali ve kolay bulunmuyor melezlerle kandiriyorlar. Varsa sahiplendirmek isteyen acil ulassin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayni durumdayim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Bende yavru&yetişkin scottish fold kedi arıyorum. Maalesef bu iş ticarete dökülmüş. 700'liradan başlayıp 3000 liralara kadar kedi satan var.İşin tuhafı, evinde kedi besleyen insanlarda bu hayvanları satıyor. Hayvan sevgisi ile ne kadar etik tartışılır.

    Herkes barınaktan bahsediyor, barınağı arayan&sitelerine bakan oldumu hiç? Ben baktım&aradım. Ben bu barınak sitelerinin hiçbirinde beni sahiplenin başlığı altında birşey bulamadım! Yani hayvam sahiplenmek istiyorsunuz, alıcağınız canlıyı göremiyorsunuz...Hayvan sahiplendirmekten çok, yardım hesap noları var!

    Aradığımda aldığım cevap: Biz bilmiyoruz saat 3'e kadar gelin bakın alıp gidindi...

    Bakış açısı maalesef bu. Bu konuda, umarım ben yanılıyorumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helios2007 -- 17 Şubat 2015; 14:01:08 >
  • Ücretli sahiplendirme bölüm kuralları gereği yasak.Vicdani olarak da hayvan sahiplenen insanların dostlarını parayla satın almamaları ve çiftliklerde canlı üretimi yapılmasına ya da bu işlerden para kazanmaya çalışan insanlara rant sağlamamaları gerekir.

    Hangi barınaklara baktınız acaba ? Yedi Kule Hayvan Barınağı na bakmamışsınız sanırım. Aradığınız cins kedi olup olmadığını bilmiyorum ama yuva bekleyen çok sayıda kedi var.İlanlarına bakabilirsiniz siteden.

    Son olarak da barınakların gelin istediğinizi alın gidin gibi bir sistemde çalıştıklarını sanmıyorum en azından benim söylediğim barınakta bu şekilde çalışma sistemi kesinlikle yok.Öncelikle sahiplendirme taahütnamesi formunu doldurmanız ve yavrunun yaşayacağı mekanı gösteren içinde sizinde bulundugunuz video veya fotografları da ekleyerek mail atarak başvuruda bulunmanız gerekiyor.Ev için sahiplenecekseniz isminize kayıtlı adresi gösteren ikametgah, su, tel,elektirik faturası vb ve sizin hakkınızda bilgi verebilecek en az iki referans gerekmektedir.İş yeri için vergi levhası.Daha sonra gerekirse (video veya fotograf yeterli gelmediyse ) yeriniz yakından görülüp tetkik ediliyor. Aynı çocuk esirgeme kurumundan çocuk evlat edinir gibi prosedürlerden geçmeniz gerekiyor.Tekrar terk edilmeyeceklerinden, çok iyi bakılacaklarından emin olunca o zaman sahiplendiriliyor.Ayrıntılı bilgiyi site içerisinden daha ayrıntılı olarak alabilirsiniz.




  • Merhaba;

    Hemen kontrol edeceğim. Benim baktıklarım Üsküdar ve Kadiköy belediyelerine aitt.
  • helios2007 H kullanıcısına yanıt
    Selam;

    Sitedi'yi inceledim. Kabul diğerlerine göre daha derli toplu. Fakat İlan panosundaki en yeni tanıdım 21.Ağustos.2014 :)

    Umarım barınaklar daha iyi siteleri sahip olurlar.

    Başa dönersek Scottish fold kedisi olan arkadaşlar ltf benimle mesaj yolu ile iletişime geçsinler.
  • Maalesef son gün güncelliğinde olma imkanları yok hiçbirinin takdir edersiniz ki.Sizin benim gibi gönüllü arkadaşların katkılarıyla buralara geldiğini düşünürsek şuan ki durumu bile bence takdiri hak eder nitelikte.Ziyaret etme imkanının varsa bence bir uğrayın ilk etkileşim her zaman için önemlidir.Cins belkide aklınızdan silinir orada.
  • Sahiplenilmek istenen bir yavru mevcut.Konuya bekliyoruz acil olarak
  • Merhaba ben de çok radım sizde var talibim baya istiyorum ulaşın lütfen:irem-oner@hotmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boludayım yakın değil mi:)cidden çok istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilall

    İyi günler. Bende 2aylık scottish fold var. Kızımın alerjisini farkettiğim için sahiplendirmek istiyorum izmirdeyim.

    Merhaba, ben suan istanbuldayım ama 19 martta izmire döneceğim. Eğer o zamana kadar sahiplendirmezseniz ben geldiğim zaman sahiplenmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.