URUN SIFIRDIR Delta Dura-Strong Deluxe Parlak Gri Döküm Plaka 20,5 Kg. Ultra-Dizayn Çantalı Set - DS 12525 Delta DS 12525 Çantalı Set ; şu ürünlerden oluşmaktadır : 2,5 Kg. x 4 adet Deluxe Parlak Gri Döküm Plaka 1,25 Kg. x 4 adet Deluxe Parlak Gri Döküm Plaka 0,5 Kg. x 4 adet Deluxe Parlak Gri Döküm Plaka 2 adet Krom Bar : Özel krom kaplama, 36 cm uzunluğunda & 2,54 cm ( 1 inç ) çapında, içi dolu. 4 adet Yıldız Vida ( sıkıştırma vidası ) 1 adet Ultra-Dizayn Taşıma Çantası FIYAT 80 TL IST ICI ELDEN IST DISI KARGO YAPILIR IRFAN CAKMAK FORUMDAN BILEN BILIR 5337781789Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR 750 GB USB 3.0 2,5 VERBATIM HARICI DISK
İyi günler birkac sorum olacak urun krommu Kullanilmismi sifirmi(gerçi kullanilmissada bİrhayli temiz kendi çektiğiniz resimler ise) Agirliklarin acik halininde fotografini koyabilir misiniz Duruma gore pm atabilirsiniz Hayirli satislar
quote:Orijinalden alıntı: ellez78 İyi günler birkac sorum olacak urun krommu Kullanilmismi sifirmi(gerçi kullanilmissada bİrhayli temiz kendi çektiğiniz resimler ise) Agirliklarin acik halininde fotografini koyabilir misiniz Duruma gore pm atabilirsiniz Hayirli satislar urunler tamamen kromdur resimleri kendim cektim urunler 1 yil once alinmis 2 hafta kullanilmis sonra kutusuna kaldirilmistir. 0 dan farksizdir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR 750 GB USB 3.0 2,5 VERBATIM HARICI DISK
URUN SATILMISTIR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR 750 GB USB 3.0 2,5 VERBATIM HARICI DISK