Şimdi Ara

Dying Light Kuzey Amerika'da Geçen Ayın En Çok Satan Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Techland'in aksiyon-korku oyunu Dying Light, Kuzey Amerika'da Ocak ayının en çok satan oyunu oldu. Üstelik Dying Light, The Evil Within'in en çok satan yeni korku oyunu (serinin ilk oyunu anlamında) rekorunu da elinden aldı.

Açıklamalara göre Dying Light en çok Playstation 4'te, daha sonra Xbox One'da satmış. PC ise bu iki platformu takip etmiş. Aşağıda Kuzey Amerika'da Ocak ayının en çok satanlar listesini görebilirsiniz.

1. Dying Light (PS4, Xbox One, PC)
    2. Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox One ,PS4, 360, PS3, PC)
    3. Grand Theft Auto V (Xbox One, PS4, 360, PS3)
    4. Minecraft (360, PS3, Xbox One, PS4)
    5. NBA 2K15 (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC)
    6. Super Smash Bros. (Wii U, 3DS)
    7. Far Cry 4 (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
    8. Madden NFL 15 (Xbox One, PS4, 360, PS3)
    9. Destiny (Xbox One, PS4, 360, PS3)
    10. FIFA 15 (PS4, Xbox One, 360, PS3, Wii, Vita, 3DS)

• Dying Light çok iyi ya..Işıkları söndürüp kulaklıgı takıp oynuyorum..Bazen farkediyorum ki çok uzun süre nefes almıyorum oyunu durdurup hızlıca nefes alıp veriyorum..Bazı bölümlerde o kadar korkuyorum ki kulaklıgı çıkartıp sessiz oynamak zorunda kalıyorum..Harika ya tek kelimeyle..Adamlar yapmış..Hemen gidin alın da devamınıda yapsınlar :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav Dünya'da tek ben mi tost makinasıyla oynuyorum şu oyunları ? Oyunda aldığım FPS ilk bölümde 35-50 , dışarı çıkınca 15-25 arası gidip geliyor .

• Güzel oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

Yav Dünya'da tek ben mi tost makinasıyla oynuyorum şu oyunları ? Oyunda aldığım FPS ilk bölümde 35-50 , dışarı çıkınca 15-25 arası gidip geliyor .

Al bir ps4 keyfine bak :D Sen her yıl pc ni optimize etmeye çalışacağına her oyun yapımcısı senin cihazına göre optimize etmeye uğraşsın :D

• 2. Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox One ,PS4, 360, PS3, PC)

yeni oyunun duyrulmasına 1 ay var hala bu oyunu alan var ??? Neyin kafası bu abd ve kanada

• Bu yıl PS4 de oynadığım en iyi oyun ayrıca beni en çok oyalayan oyun oldu 5 gün günde 5 saat oynamama rağmen ancak bugün bitirebildim.Oyun süresi bakımından mükemmel olmuş.Yan görevler ana görevler kaliteli.Ortada baya bi emek var belli.

• Oyunu bende beğendim gece olduğu zaman gerçekten The Evil Within de korkmadığım kadar korkuyorum fakat The Evil Within'i daha çok beğenmiştim, oyuncular hızlı seviye atlamak için geceleri oynayın demiş ama ben direk Safe House'a kaçıyorum.
  • görevlerı bana sıkıcı gıbı geldı nıyeyse :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: xRedLineTRx<br><br>Yav Dünya'da tek ben mi tost makinasıyla oynuyorum şu oyunları ? Oyunda aldığım FPS ilk bölümde 35-50 , dışarı çıkınca 15-25 arası gidip geliyor .</blockquote><br><br>Al bir ps4 keyfine bak :D Sen her yıl pc ni optimize etmeye çalışacağına her oyun yapımcısı senin cihazına göre optimize etmeye uğraşsın :D

evet alayim bir ps4 oynayim oyunlari medium ayarlarda 20-30 fpslerlerde gözüm kafam agrisin verelim oyunlara 200 tl , multisine para ,,,hele birde psn in ikide bi bakima girdi haberleri hesap calindi olaylari vsvsvsvs

• pc'de satamamış olacaktı sanırım :d

• Pc satışlarda hep sonuncu olmuş.

Pc de oyun mu oynanır yav

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.