Şimdi Ara

Samsung TAB 3 Çalışmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sayın arkadaşlar,

    Samsung TAB 3 Çalışmaya çalışıyor ama beceremiyor, halbuki fazla da birşey beklemiyoruz kendisinden, Galaxy S4'de var evde bu da Samsung TAB 3, 7 inç nezaman elime alsam duvara fırlatmak geliyor içimden. Android düşmanlığım vs. yok bana ne herkes kendi parasıyla alıyor, kim ne kullanırsa kullansın.
    Cihazlar bana hediye geldi deneyim ediyorum. S4'ü duvara fıtlattım dokunmatiği çatladı, iş görüşmesinde kilitlendi cihaz hakim olamadım kendime.

    TAB 3 ondan farklı değil GIF açamıyor, sayfalar kilitleniyor, Browser rezalet ötesi, Metin kopyala yapıştır tam bir işkence Wifi çekmiyor iPhone; 5 BAR'ın 4'ü sinyal yakalıyor Beyimiz tek Bar. Chrom'da yükledim Servise de gitti normal dediler. Casper VIA var iPhone Aldık hediye ettiler onu da. ATOM CPU Android yüklü, afferdesiniz Samsung'un Laciverti Allah var Program kapandı uyarısı çok nadir ayda bir belki iki defa yapar:) Fiber internet var 100 MBit Youtube'da bile kasılıyor yüklemeye çalışıyor, akşamları haber okumak kelimeBul oyununu oynamak için kullanıyorum Kız arkadaşıma Note 4 oldım, o oyunu oynuyor aynı Oyun iOS'da yok (Aynı yapımcıdan bahsediyorum) Oyun kasayım diye oynamamı istiyor yoksa kullanacağımdan değil.
    Haftada bir ODİN ile Stock ROM yüklüyorum ancak öyle iş görüyor. Tartışma olsun diye de yapmıyoum yorumu; varsa bildiğiniz birşey sen yanlışyapıyorsun diyen açıklasın yardım etsin, faydalanalım.

    Stok ROM yüklü ne yapsak bu cihaz çalışmaya çalışmaktan kurtulur :)
    Gece ışıksız ortamda iPhone ile kayıt ettim görüntü yetersiz gelirse kusura bakmayın, Flas açmadım Parlama olmasın diye:






  • Kardeşim arkasında t210 mu yazıyor model olarak yoksa t110 mu? ben t210 ve t211 olanını kullandım emın ol gordugum en saglam ve stabıl tablet dıyebılırım, muhtemelen senınkı t110 dur sadece onu denemedım model yaz çözmeye çalısırım...
  • Kardeşim Model T210 dediğim gibi sürekli Stock Rom kurmak zorunda kalıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm bendekı de aynısının siyah 8 gb versıyonuydu ama sendekı gıbı takılarak suruklenme olmuyordu baya akıcıydı, ve vıdeoları baya serı oynatıyordu, son olarak puffin diye bir browser var internetten apk dosyasını bul yukle ve onunla bır denermısın? donanımda mı yoksa yazılımda mı sorun var o zman anlaşılır, hatta ben tabletı kızım cok oynuyor dıye sattım , suan almayı bıle dusunuyordum ama tr de satılanlar sanırım farklı bır donanıma mı sahıp acaba :/ arkasaında made in korea yazıordu sızınkınde ne yazıyor?
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Made in Korea Samsung Garantisi ltındadır yazıyor. Pufin'i deneyip sonucu yazacağım ama Sadece browser da sorun olsa neyse diyeceğim cihaz sıkıntılı
  • RMDuman kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bir yere misafir olmuştum ve bu modelı kullanan çocuk da dedi hep takılıyor vs diye bende inanmadım cunku t211 ile aynı donanıma sahıp 3g özelligi harıçi benım tablet maşallahı var, ve cocuga inanmadım kullanmayı bilmiyordur dıye, sımdı sızde de boyle problem cıkınca heralde kronik bir hata sanırım, farklı bır ulkenın rom'unu denedın mı hıc? benım cıhazda arabıstan romu varsı satmadan once, eger bulabılırsen onu yukle bulamazsan sattıgım cıhazın kodunu ogrenıp sana link yollarım... eğer bulamadıysan puffin i pm ile link atabilirim...
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Pufin kurdum bir nebze rahatlattı diyebiliim,birde bahsettiğiniz ROM'udeneyim tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.