Şimdi Ara

2014'ün En İyi Wii U Oyunları - Top 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 yılını geride bırakırken en iyi Wii U oyunlarını ele aldık. Ne tür oyunlar bizi eğlendirdi? Bölüm Sonu Canavarı'ndan Talha Aynacı favori oyunlarını sıraladı.

• Talha büyün siteyi Nintendo'cu yapacaksın valla :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • emin adımlarla bsc'yi ele geçirip nintendo türkiye dağıtımını alacağız.Arkandayız reyiz sen rahat ol.
    ahhaha videoyu izledim şaşırtmadın beni 1.oyunda
    mario kart
    bekliyordum doğru çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 12 Şubat 2015; 15:13:48 >
  • Şu yılın oyunları videoları bu yıl pek düzenli olmamış :/ Önceki senelerde daha güzel heyecanlı oluyordu videolar ve ard arda geliyordu.

• Kapak resimleri op yalnız serinin. :D

• Talha abi ryse Son of rome ve Forest serilerine gereken önemi lütfen verin ryse yarım kaldı Forest ile ilgili birçok bölüm çekilebilir ve bölümler lütfen kısa olmasın Forest haftada bir defa ama en azından 1 saat olabilir canlı yayınlara verdiğiniz önemi serilerede verin bu konuda Gökhan abi ile ciddi ciddi konuşmalısın émin olabilirsin istersen anket düzenleyin diğer oyuncu arkadaşlarda benim gibi düşünüyordur söylediklerinin yerinin burası olmadığını biliyorum ama başka çarem kalmadı sizleri çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Talha abi ryse Son of rome ve Forest serilerine gereken önemi lütfen verin ryse yarım kaldı Forest ile ilgili birçok bölüm çekilebilir ve bölümler lütfen kısa olmasın Forest haftada bir defa ama en azından 1 saat olabilir canlı yayınlara verdiğiniz önemi serilerede verin bu konuda Gökhan abi ile ciddi ciddi konuşmalısın émin olabilirsin istersen anket düzenleyin diğer oyuncu arkadaşlarda benim gibi düşünüyordur söylediklerinin yerinin burası olmadığını biliyorum ama başka çarem kalmadı sizleri çok seviyorum

allah rızası için talha abiye ryse oynatmatmyın. ryse'a harcayacağı zamanı başka işlere versin é nasıl izleyebiliyorsunuz o seriyi ? yanlış anlaşılmasın talha abiyi eleştirmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GEÇ KALMADI MI SİZCE BU VİDEONUN YAYINLANMASI!!!!

• Geç kalınmış olmasını falan boşverinde, kurgu ve düşünce gerçekten güzel. Helal olsun Gökhan.

• 02:58 de uçağın kanadındaki ptt logosunu sadece ben farketmedim heralde

• Talha fanboy gelsin eksiler

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha fanboy gelsin eksiler

• Ryse yarım kaldığı için tamamlansın demiştim hadi onu geçelim Forest nerede kaldı bir tane bölüm yayınladılar oda kısacık 27.5 dakika mı neydi bari onun üzerine gidilsin Talha ve Gökhan abi nin sohbetiyle seri izlemek bir başka oluyor canlı yayın diye tutturmuş gidiyorlar sanki televizyon kanalı bsc Gökhan abi nin bu konuya önem vermesi gerekiyor eleştirim haddi aştıysa özür diliyorum ama onları çok seviyorum SAYGILARIMLA
  • Tony Stark?!?!?

• bende top 5 veya top 10 u anlamıyorum. arkada yap top 25 de görelim bütün güzel oyunları.
  • şu top 5 videolarının arkasına hangi müzikten koyuyorlarsa.. kapatamıyorum dinleyesim geliyor.. yoksa banane nintendo dan

• Talha abi daha Wii U yu alalı bir ay bile olmadı sanırsam, daha yeni aldınız. WiiU ya çıkan oyunların çoğunu oynamadan nasıl seçtiniz anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Talha abi daha Wii U yu alalı bir ay bile olmadı sanırsam, daha yeni aldınız. WiiU ya çıkan oyunların çoğunu oynamadan nasıl seçtiniz anlamadım.

BSC ofisinde çıktığı günden beri Wii U var. Talha Abi evine yeni aldı sadece.

• Çay ve simitten sonra talha abi ve nintendo en iyi ikili bence . PC için 2014 ün top oyunları da açıklansin ama top 20 falan olsun oynayacak oyun kalmadı belki arada denk getiririz bir iki tane

• talha traş olmuş hayret :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.