Şimdi Ara

Cambridge Audio Azur 851A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranizda Cambridge Audio Azur 851A kullanan varmi acaba ?

http://www.cambridgeaudio.com/de/products/hifi-and-home-cinema/azur-851a

• Koskoca Türkiye de herhalde hic kullanicisi yok galiba.
    Kullanan varsa eksilerini ve artilarini paylasabilirmi.
  • what hifi da bi tek artı ve eksisi yazıyor bilindik yer olarak. 351-651 de usb dac var 851 normal entegre. yeni seri zaten tr de kullanan vardırda forumda yok 651'i merak ediyorum bende demo edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

what hifi da bi tek artı ve eksisi yazıyor bilindik yer olarak. 351-651 de usb dac var 851 normal entegre. yeni seri zaten tr de kullanan vardırda forumda yok 651'i merak ediyorum bende demo edemedim.

651 yeni serisi cikti cxa60 ve 80 olarakhttp://www.cambridgeaudio.com/products/cx

ama 851A daha güclü stereo amfi olarak firmanin amiral gemisi digebiliriz.
  • Böyle bir yorumu CREEK amfiler için yapmıştım millet üstüme çullanmıştı ama gene aynı yorumu yapacağım Cambridge markasının bir modelini alacaksanız eğer amiral gemisini almanızı önermem . Sisteminize uymaması durumunda elden çıkartmak konusunda büyük sıkıntı yaşarsınız.Gene neden bu kadar materyalist bakıyorsun adam sevdiyse sesini alsın kullansın diyenler de olacaktır ama bizden uyarıyı yapması...Malesef bir cihaz iki seneden fazla kalmıyor elde malum kaşıntılardan
  • C.A. 851A yi cok uygun fiyata buldum normal Almanya piyasasi 1800 Avro ama ben isvicreden 1200 Avroya alacam.http://www.venova.ch/de/Unterhaltung/Audio-Hi-Fi/A/V-Verstaerker/Receiver/Cambridge-Audio/Cambridge-Audio-Azur-851A-Verstaerker-Silber

sadece bilmek istedigin nasil iyi bir amfimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadeto -- 30 Nisan 2015; 11:09:24 >
  • nadeto kullanıcısına yanıt
    kimsede yok ki...alıp gelirseniz sizden öğreniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

kimsede yok ki...alıp gelirseniz sizden öğreniriz.

Eger amfiyi alirsam kendi sordugum soruya kendim cevap vermis olacam. Amfinin avantajli tarafi bass,tiz, balance dügmeleri mevcut.
  • Bana göre dezavantajdır onlar....
  • Niçin dezavantaj olsun bence evde akustiği ayarlamak icin ideal Çünkü her amfide baslar ve tizler balance ayrı canlı veya cansız Çalıyor bence aslında ideal birsey bilemiyorum eğer hifi uzmanı iseniz hak verebilirim ama normal dinleyici iseniz bilemem.

• O zaman şunu diyebilirim ki normal bir dinleyiciyseniz (sizin tabirinizle tabiki) 851A oldukça yeterli hatta fazla bile gelecektir.

Ancak çok az normal dinleyici ARIA 936 gibi bir hoparlör kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ancak çok az normal dinleyici ARIA 936 gibi bir hoparlör kullanır.

Cevabi pek anlayamadim Aria 936 yi üst seviyedeki Audiophile dinleyicilermi dinler acaba dogrumu anladim ?
  • nadeto kullanıcısına yanıt
    Evet sadece dış görünüşüne bakıp almadıysa ve Chorus serisine de tercih edip 2 kattan daha fazla para verdiyse beklentisi farklıdır diye düşünüyorum. bence Audiophile dünyaya giriştir.
  • Biraz daha fazla param olsaydı kesinlikle daha kalitelisini alırdım farklı hoparlörleri deneme imkanım da oldu ancak ses olarak daha sıcak ayrıca Focaller güçlü amfilerde kendine gelir düşük Watt lar açmaz diye düşünüyorum. Ayrıca musik dinlemeyi seven biriyim hoparlörden ziyada ortam akustiginin kabloların hatta diş etkenlerden sinyallerden cep.tel veya wlan gibi veya elektrik kabloları bunlardan korunması gerekir bu etkenler sesteki kaliteye yansıyor.

• Tüm parametreleri çok güzel özetlemişsiniz
    Bu sebeple amfi seçiminizi de aynı yöntemle yapmanızı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.