Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
37.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahbap

Arkadaşlar, size ilginç bir şey diyeceğim ama benim kargo geldi :)

Memleket nere üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ankara

hocam boş bir anında SS çek mümkünse, herkes merak ediyor paketler falan nasıl diye.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Arkadaşlar, size ilginç bir şey diyeceğim ama benim kargo geldi :)

Pazartesi kargoya verilen şanslı kesimdensiniz sanırım.

Ne yazık ki firma sınıfta kaldı. Kahve gibi inanılmaz karlı satılan (3.dalga cafeler için tam olarak geçerli değil çünkü ekipmanlar inanılmaz pahalı) bir ürünü nispeten daha ucuza alacağım diye bir hafta beklemek istemem açıkçası. Perşembe cuma günü iki günlük bir kampanya yapıyorsunuz, bunun donanımhaberde reklamını yapıyorsunuz e o zaman çalışan sayısını veya saatlerini de ona göre ayarlayacaksınız. Salı çarşamba kar fırtına olacak, yollar kapanacak diye heryer bağırıyorsa gerekirse pazar günü 24 saat çalışıp kargoları pazartesiye yetiştireceksiniz. Yoksa işte ama kar yağdı da kargo gelemedi gibi bahaneler sürersiniz öne, ki onu bile kendiniz süremezsiniz. Size birileri soracak da cevap alacak, sonra gelip buraya yazacak.

Şimdi kahveler.net'te biri yazmış, aramış e-gurme'yi, kargo gelemediği için bugün yarın ve cumartesi kargoya verilecek denmiş. Yani bazı insanların geçtiğimiz perşembe verdiği sipariş pazartesi ancak eline geçebilecek. E yuh derler.

Edit: Bir de şu var, hadi tamam kar yağdı dün kargo gelemedi. Yahu son siparişi cuma gecesi aldınız, nasıl hala bugün kalan herşeyi kargoya veriyoruz diyemiyorsunuz da hala cumartesiye kadar kargo yapılacak diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuringwethil -- 19 Şubat 2015; 13:23:00 >

• Türkiye de butik olarak kahve satan bu ve buna benzer firmalarda hep bir problem oluyor nedense. Baristasepeti de ya bayat kahve gönderir ya geç gönderir ya maillere cevap vermez, e-gurme'den ilk siparişim ama bunun da diğerlerinden pek farkı yok sanırım.

Orijinalden alıntı: hüseyni

benim de tüm kahveler geldi, tam istediğim gibi gönderilmiş yer Ankara

görüntü atsaydın iyi olurdu hocam.. bizde bekliyoruz daha
    Hala gelmiş hediye paketi isteyen adam hediye paketi ücretini ödesin diyorsunuz, yav size ne? Firmanın sahibi misiniz, temsilcisi misiniz, maliyet uzmanı mısınız? Kendinizin de bir tüketici olduğunu unutuyorsunuz ve firmaya yeni bi gelir kapısı açarken kendinize maddi külfet yükleyecek bir öneride bulunuyorsunuz. Enteresan insanlarsınız vesselam.
    forumdan en az 100 kg kahve siparişi olduğunu düşünürsek bunların isteğe göre paketlenmesi, isteğe göre kavrulması, çekilmesi derken buna gecikme denmez ve %45 indirim kimse yapmıyor, yapanı da anlayışla karşılamak lazım

o kadar acele etmeyin bence zaten kahve çekirdeği kavrulduktan 4-5 gün sonra tüketilmesi gerekir daha önce içilmez
    forumdan en az 100 kg kahve siparişi olduğunu düşünürsek bunların isteğe göre paketlenmesi, isteğe göre kavrulması, çekilmesi derken buna gecikme denmez ve %45 indirim kimse yapmıyor, yapanı da anlayışla karşılamak lazım

Boyle birsey yok dostum. 24 saat bile tartışılıyor kavrulduktan sonra, 4-5 gün diye birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 19 Şubat 2015; 15:02:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengaver24

Kargosu gelen arkadaşlar İnternet sayfasına baktığınızda kargoda diye bir ibare yer alıyor mu , yoksa hazırlanmakta mı yazıyor.

hazırlanmakta yazıyor

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

o kadar acele etmeyin bence zaten kahve çekirdeği kavrulduktan 4-5 gün sonra tüketilmesi gerekir daha önce içilmez

Boyle birsey yok dostum. 24 saat bile tartışılıyor kavrulduktan sonra, 4-5 gün diye birşey yok.

daha önceki siparişlerim için sormuştum kahvefabrikası sahibi şerif başaran bana filtre kahve için 2-3 gün bekletilse iyi olur demişti benim araştırdığım kadarıyla da özellike "espresso" için ortalama 4-5 gün sonra ideal kıvama geliyor ben kavrulduktan 2 gün sonra espresso denediğimde ekşi idi tadı zaten bundan dolayı tavsiye edilmiyor ancak içen içebilir tabi
    bu yazdıklarım çekirdek kahve içindir öğütülmüş kahve 1-2 günde içilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 19 Şubat 2015; 16:12:06 >

• Benim de mailime dönüş yaptılar. 400 adet kargo dün hazırmış fakat kargo gelemediği için gönderememişler. Bir başka arkadaşa ise zaten %90'ının kargoya verildiğini söylemişler ki ellerinde kalan sadece son 400 paket olsa (ama hayır yarın ve cumartesi de kargo yapacaklarını söylüyorlar) dahi iki günde yaklaşık 1 ton kahve sattıkları anlamına gelir, hiç inandırıcı değil. Öte yandan bana attıkları mailde perşembe-cuma siparişleri aldıklarını, cumartesi hazırlamaya başladıklarını söylüyorlar. Buna inanmamızı beklemek mi daha kötü yoksa bunun gerçekten doğru olması mı karar veremedim. Perşembe cuma sipariş gelirken (epey yüklü olduğu da aşikar) ekrana bakıp hee yaparız hepsini mi dediniz ne yaptınız? Ha geldi ha gelir, şimdi başka yerden alırsak bu kadar kahveyi bir ayda tüketemem diye başka kahve de almadım. Sayelerinde kahvesiz kaldık. Bu arada hala da bu haftaya yetişeceğinin garantisini veremiyorlar, bana attıkları mailde bir sonraki haftaya sarkmasını engellemeye çalışacağız yazmışlar. İkinci alışverişimdi, ilkinden de aşırı memnun kalmamıştım sadece fiyat ucuz diye almıştım ama ucuz etin yahnisi işte, bu kadar oluyor.

• Merhabalar,

Özür dileyerek başlamak istiyorum mesajıma, gerek bizim yoğunluğu sistem olarak kaldıramamamız, gerek kardan dolayı tedarik ve kargoda yaşanan sıkıntıların, sizleri üzdüğünü biliyoruz, biz verdiğimiz sözü zamanında yerine getirmediğimiz için sizden daha fazla üzülüyoruz inanın, tüm kargo bekleyen müşterilerimize, bekleyemeyen ve iade talebinde bulunan müşterilerimize sakinliklerini ve kibarlıklarını korudukları için mahçup bir şekilde teşekkür ediyoruz, bugün ürünlerin 300 tanesi daha kargoya verilecek ve sipariş numaraları sizlere bildirilecek... Yazdıklarınıza buradan cevap veremememizin tek sebebi siparişlerinizi mümkün olan en kısa gecikmeyle sizlere ulaştırma çabamız, Donanımhaber üyelerinin ilgisi ve sabrına tekrar teşekkür edip, siparişleri hazırlamaya devam ediyorum,

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 19 Şubat 2015; 16:03:09 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.