Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.443
Cevap
188
Favori
1.254.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13971398139914001401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba su an kullandıgım emektar galaxy s3 telefonumu değiştirmeye karar verdim galaxy s6 almayı düşünüyorum şarj olayından dolayı kafam biraz karıştı. Çünkü ben işim gereği navigasyon kullanıyorum yeri geliyor uzun süre açık kalması gerekiyor. O konuda sizce bana bir sorun yaşatır mı ? Bir de 2000 tl ye değen bir telefon mu ? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar sosyal ağlara telefonla nasıl giriyorsunuz. Malum dünden beri sorun var ve hiçbirine normal şekilde girilmiyor.
  • Shade.Anqer S kullanıcısına yanıt
    Arkasinda sarj kablosu takili olarak kullanilan bir telefon kendisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Vpn ile giriyorum bende sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shade.Anqer S kullanıcısına yanıt
    Şarja yeni taktım. Yarısı wi fi yarısı 4.5G ile 4 saat 20 dk ekran süresi almışım ve telefon 21 saattir açıkmış şimdi şarja taktım. Ekran parlaklığı otomatik orta da sürekli.

    Şarjdan çekip aralıksız kullanırsam 4 saatin üzerine kesin çıkıyorum tabi hepsi 4.5G olmuyor. Sadece 4.5G ile kullansam da genelde 3 saat üzerini görüyorum. Kullanımım instagram whatsapp donanımhaber youtube ekşi sözlük mobil bankacılık uygulamaları ve internet tarayıcısı gezintisinden oluşuyor. yani çok çeşitli kullanımım olmadığı gibi oyun hiç yok bende

    O yüzden bana normal geliyor şarj süresi.

    Bana sorarsanız telefonun ederi 1800 tl civarı için normal bu fiyatlara distribütör garantili bulursanız güzel telefon aralık ayından aldım hiç kasma olmadı daha

    Ben mediamarkt ta gece yarısı açıldıkları bir indirim kampanyasından 27 aralıkta 1777 TL ye aldım distribütör garantili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 29 Haziran 2016; 14:32:38 >




  • Shade.Anqer S kullanıcısına yanıt
    Bir keresinde sadece pdf ten kitap okuduğumda hem güç tasarrufu açık hemde ekran parlaklığı en kısıkta gece yarısı gözümü almasın diye 4 saat sonra baktığımda yanlış hatırlamıyorsam %79 daha şarjım vardı.

    Ama bu yanıltmaca olacağından bunun paylaşımını ekran sürem bu kadar diye belirtmek çok doğru olmaz. O yüzden kullanıma göre değişir.

    Sadece yönlendirme olması açısından söylüyorum, haritalar uygulaması ile yol tarifi alırken de yarım saatte %12 civarı düştüğünü hatırlıyorum ama ben bulunduğum bölgenin haritasını indirdiğim için mobil veriden kullanmadıysa bu sebeple şarjı az götürmüş olabilir.

    Valla az erkan süresi alanlarda var ama muhtemelen yüklü olan uygulamalar bile etkilidir bunda. Bende yüklü 44 uygulama var her zaman optimize şekilde.

    Ayrıca yarım şarja tak çıkar da yapmam mümkün olduğunca. Az ve öz uygulama kullanımı ve düzenli şarj ile bir sorun yok benim telefonumda.




  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Peki hangi yazılım ile.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Benimki farkli sen hotspot shield falan dene markette var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağol. Marketten bakıyorum da herkes Başıma gelebilecek her turlu hukuki problemden google player sorumludur diye yazmış. Bilgisayarda kullandığım ZenMate mobil olanını buldum onun sayfasında da aynı yorumları yazmışlar.

    Neden böyle yazıyor insanlar anlamadım.

    6.99TL Filan ZenMate Mobil uygulamasını alana bilgisayar sürümün ful olanınıda hediye ediyorlarmış onu mu alsam diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Haziran 2016; 15:40:01 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hic birsey olmaz rahat ol ayrica para falan verme bir suru vpn var birinin suresi dolarsa digerini kullanirsin hepsi ayni isi yapiyor hotspot iyidir tavsiye ededim. Ücretsiz kullanma yollari da var ama simdi senin kafani karistirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun başarmaktan değil, parmağı tanıtma şeklinden kaynaklanıyor. İlk etapta ben de açamayınca farkettim ki telefonu açarken parmağımı tuttuğum açı ile tanıtırken tuttuğum açı farklı. Ama ikisini de zaman zaman kullanıyorum. Ben de bu durumda baş parmağımı tekrardan ikinci parmak olarak tanıttım, ancak bu sefer açıyı değiştirdim.

    Şimdi hem baş parmak hem de işaret parmağı güzelce çalışıyor. Tavsiye ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öğrenciyim. Malum telefonu aktif olarak kullanıcam. günde 30-40 dk oyun ve sürekli mesajlaşma şeklinde olucak kullanımım ,birde ara ara ekşi sözlüğe göz atmak vs. Sizce bu tur kullanımlarımda gunu çıkarır mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda şu yeni odaklanma teknolojisini kullandıklarını yeni fark ettim cidden çok hoş bir olay. Tek fotoğraftan 2-3 farklı fotoğraf elde etmek mümkün. Odaklanma ayarında fotoğraf çekersen nesnenin biri net biri flu çıkmış hiç dert değil. İstersen çekimden sonra net çıkmayanı bile net hale getiriyorsun veya ilk çektiğinde net olanı flu yapıp flu çıkmış olanı net yapabiliyorsun. Bu teknolojiyi 3-4 sene önce duymuştum gecen senede fotoğrafçılık okurken ders kitaplarından birinde bahsi geçiyordu ama çok uzun zaman sonra son kullanıcıya ulaşır diyordum ama s6 ve s6 edge de bu teknolojiyi kullanmışlar helal olsun.

    Bakalım fotoğraf makinelerine bu teknoloji ne zaman gelecek.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı şarj destekli powerbank'a hiç gerek yok. Ben de xiaomi 10000 mah olanını kullanıyorum 1saat 30-35 dk full oluyor cihaz. Hızlı şarjda 1 saat 15 dk da doluyor. Yani arada sadece 15-20 dk için değmez o kadar para vermeye. Powerbank 2a çıkışlı olunca hızlı dolduruyor. Şu an zaten piyasadaki powerbankların çoğu 2a çıkışlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde ön ve arkası haşat olmuş bir edge var. Bulunduğum ülkede işçilik ücretleri çok pahalı olduğu için kendim değiştirmek istiyorum. Tam olarak ne ve nereden almam gerek. Özellikle arka cam konusunda kafamda soru işaretleri var.

    Teşekkürler
  • i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu mesajla soruma cevap almış olsum. Teşekkür ederim :)

    Birde, 10 binlik powerbank bendede var aynı marka ın ürünü ama bunlar normalde 6500 geçiyor sizdeki ile kaç kere doldur boşalt yapabiliyorsunuz s6 edge yi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Dün parmak izi kilidini değiştireyim dedim ve baş parmak yapayım dedim ama sıkıntı yaşadım. Baş parmağınızı tuş kilidi yaparsanız açılışta sorun oluyor. Dün ciddi sıkıntı yaşadım sonunda mecbur Pc de google play üzerinden telefona ulaşıp kilit ekranı resetlemek zorunda kaldım ve daha sonra tekrar parmak izini aktif ettim ama bu defa baş parmak değil onun yanındaki parmağımla yaptım. Onla açmak istersem sorun yok

    Kesin olan bir şey baş parmağınızı ekran kilidi olarak atamak isterseniz sorun yaşıyorsunuz.

    Telefonu 8 aydır sadece sol ve sağ başparmağımı tanıtıp kullandım. Sürekli güvenlikte parmak izi etkin ve hiç değiştirmedim. Bence sizin telefonda sıkıntı var. Genel s6 lara söylemek mantıksız çünkü hiç sorun yaşamadım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayarda orjinal swiew kılıflar 19 TL. İhtiyacı olanlar kaçırmasın her renk mevcut.

    http://www.vatanbilgisayar.com/ef-cg920pfegww-samsung-galaxy-s6-s-view-cover-deri-altin.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 29 Haziran 2016; 21:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar galaxy s6 ithalatçı garantili alıp sorun yaşayan var mı? Ya da kesinlikle türkiye garantili alınmalı dediğiniz bir durum var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için .
  • 
Sayfa: önceki 13971398139914001401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.