Şimdi Ara

-- Önemli BİLGİ -- Steam mail sorunu çözümü içeride...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steam support forum'da okudum. Hotmail firması "Steam"i blocklamış. Hesaplarınızı en kısa zaman da hesap oluşturup (gmail.com) adresine geçirmeniz sizin lehinizedir. (Steam guard, takas teklifi onayı) e-mail bu yüzden gelmemektir.

Yapmanız gereken,
    "Hotmail" ile bir derdiniz yok artık. (mail.google.com) dan hesap oluşturup daha sonra (Steam > Ayarlar > İletişim E-posta Adresini Değiştir) kısmına tıklayınca size şifrenizi ve yeni mail adresinizi girmenizi ister. Bunları yapınca işlem tamamdır. 5 gün takas banı verecektir. Eğer "Hotmail" kullanmaya devam ederseniz (Steam guard, takas teklifi onayı) e-mail'e gelmesini boşuna beklemeyin gelmeyecektir.

NOT: Bu yazdığım "Hotmail" kullananlar için geçerlidir.

Lütfen paylaşalım bilgisi olmayan arkadaşlarımızı bilgilendirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiFRT34 -- 12 Şubat 2015; 9:15:11 >

• kardeş sağol vallahi.
  • Önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun düzelirmi yoksa geçicimi,başka konu gördüm buna benzer birkaç şey vardıda düzelir gibisinden
  • Hocam başlığı değiştirde insanlar direk fark etsin her yerde bu sorunla alakalı mesajlar var .

Ayrıca uplayalım :)
  • windowslive kullanıyorum sanırım aynı sorun bende de olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam düzelttim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet zaten Takas özelliğini kullanamadığı için dert yanıyor, birde bunu yapıp 5 gün takas banı yemenin ne mantığı var. Microsoft bununla ilgili birşey yapacaktır ki Steam yetkilileri zaten bununla ilgili Microsoft ile iletişime geçtiklerini duyurdular. Ayrıca bu sorun sadece Microsoft'un mail servislerine özel değil dünden beri takip ettiğim kadarıyla GMail ve Yandex Mail hariç birçok mail servisinde böyle bir sorun varmış.

Ayrıca Microsoft durduk yere Steam maillerini niçin engellesin? Dedikodulara göre Microsoft mail içeriğinin içinde çok ciddi bir açık yada sızıntı yaratabilecek bir duruma rastlamış ve Firewall bu mailleri otomatik olarak engelliyormuş. Dediğim gibi dedikodu şuan bu. Microsoft bununla ilgili bir açıklama yapmadı.

Microsoft'un durduk yere mail konusunda da ayağına sıkacağını hiç sanmıyorum açıkcası. Mail servislerine bu kadar büyük yatırım yaparken, Steam kullanıcılarını bu şekilde kaybetmek istemez. Bende merak ediyorum sorunun kaynağını ve ne zaman çözüleceğini..

• Bende staem support forumlarından birinde rastladım. Dediğin gibi dedikodu da olabilir emin değilim. Ancak banada kaç gündür mail gelmiyordu. Açıkçası beklemekten sıkıldım ve gmail'e geçirdim hesabımı. 5 gün daha beklerim hiç dert değil. Gmail daha hızlı ve daha güvenli.

EDİT: Dün gmail'e geçirdim. Şimdi trade atmayı denedim yasak kalkmış teşekkürler gmail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiFRT34 -- 12 Şubat 2015; 12:36:11 >
  • Ben daha ilk gün geçtim, ve ban yemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Ben daha ilk gün geçtim, ve ban yemedim.

Hocam ben değiştirince takas teklifi göndermeyi denedim 5 gün yazdı 12 saat sonra düzelmiş. İstersen şimdi değiştir bak 5 gün yazar 12 saat sonra düzelir.

• Değiştirmiycem şimdi. Gmail'de kalsın, daha önce humblebundle'dan da mailleri falan engelledikleri olmuştu. Bahanem oldu hotmail'i değiştirmeye, sürekli steam mailleri geliyordu diğer mailleri seçemiyordum aralardan :) şimdi bu hesap sırf steam maillerine çalışıyor.
  • Evet hocam daha iyi oldu gmail. Sizinde dediğiniz gibi sadece steam maillerine çalışıyor

• steam kendisi böyle bir sorun olduğunu söyledi zaten, ayrıca çalışmalar sürüyor dendi.

steam in twetter sayfasında ki rt ye bakabilirsin https://twitter.com/steam_games

bu da steam supportun sayfası atılan tweet e bakabilirsinhttps://twitter.com/Steam_Support
  • Eeeee? Ben ne dedim zaten? Söylediklerimi tekrar etmene gerek yoktu bana cevap olarak
  • Eeeee? Ben ne dedim zaten? Söylediklerimi tekrar etmene gerek yoktu bana cevap olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.