Şimdi Ara

Marvel, Örümcek Adam için Sonunda Sony ile Anlaştı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Marvel ard arda vizyona soktuğu filmler ile sinematik evrenini genişletmeye devam ediyor. 2000'li yılların sonunda başlayan ve Demir Adam, Thor, Kaptan Amerika gibi filmler sonrasında bu evreni Avengers ve Guardian of the Galaxy ile taçlandıran Marvel, yeni projeler ile birlikte çizgi roman severlerin kalbini kazanmaya devam edecek. 

Her ne kadar Marvel'ın gündemi yeni çıkacak olan filmler ve Agent of Shiled, Agent Carter gibi yapımlarla meşgul olsa da hep bir eksik vardı. O da Spiderman.

Çizgi roman dünyasının da en önemli olaylarından biri olan Civil War, daha sonrasındaysa Infinity War gibi olayların temelleri bu yapımlar ile atılıyor. Marvel'ın Sony ile anlaşması sonucunda ise işte bu olayların içerisinde Spiderman'de kendisine yer bulabilecek. Zaten çizgi romanları göz önüne alır isek bu olayların Spiderman'sız geçmesi üzücü olurdu.

Spiderman'in ilk olarak hangi filmde gözükeceği ise merak konusu. Tahminler Kaptan Amerika: Civil War yönünde olsa da Infinity War ikilemesinde Spiderman'in gözükeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

İşin bir diğer sevindirici kısmı ise Sony ve Marvel ortaklığında tekrar başlayacak olan Spiderman filmi. Bu yeni filmin 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Muhtemelen yeni gelecek olan Spiderman oyunlarında da buna göre önemli değişiklikler yapılacaktır. Marvel tarafındaki tüm bu heyecana rağmen karakterin ana haklarının hala Sony'de olduğunu da hatırlatalım.

• Mağara diyesim var.
  • Spider man i marvel çıkarmıştı zaten?Neyin kafası bu?Adamı bir satıyorlar,bir alıyorlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaş telif hakları yüzünden kahramanların yarısı yok :)

• Sonunda yav :) Spidey'siz Marvel bir şeye benzemiyor.
  • Tobey'i spiderman olarak sahalarda tekrar görmek isteriz.Yeni spidermani bir türlü sevemedim.

• başrolün kim olacağını konuşur dururuz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de activisiondan Alsaydi da adam gibi bir spiderman oyunu gorsek. Daha demin baktim son oyuna, kombo sistemi Ps2deki spiderman gibi. Cok yazik

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Bir de activisiondan Alsaydi da adam gibi bir spiderman oyunu gorsek. Daha demin baktim son oyuna, kombo sistemi Ps2deki spiderman gibi. Cok yazik

Aynen ya, Rocksteady alsa da Batman gibi efsane oyunlar yapsalar. Spiderman güzel bir dünyası var bol düşmanlı içerikli falan. Spiderman oyunu nasıl olurmuş görseler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel filmleri zaten Disney satın aldığından beri oldukça iyi gidiyor en azından çizgi roman filmleri olarak ama Disney'in kendi oyun stüdyosu var ve kamyonla parası var şu oyunun haklarını da Activision dan alsa da başka bir ekibe verseler. Beenox eğer yeterli vakit verilirse ortaya fena olmayan Spider Man oyunları çıkardı Shattered Dimensions ve ilk Amazing Spider Man gibi ama daha sonra her yıl yeni bir oyun anlayışını kaldıramadı. Bu arada Sony yeni filmde yine karakteri anlatmaya uğraşmasın biliyor zaten herkes Ben Amca yine ölmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Bir de activisiondan Alsaydi da adam gibi bir spiderman oyunu gorsek. Daha demin baktim son oyuna, kombo sistemi Ps2deki spiderman gibi. Cok yazik

Aynen ya, Rocksteady alsa da Batman gibi efsane oyunlar yapsalar. Spiderman güzel bir dünyası var bol düşmanlı içerikli falan. Spiderman oyunu nasıl olurmuş görseler.

Activision daki tum oyunlari sony ye verseler... Nd santa monica falan yapsa oyunlari efsane olur

• Marvel, Örümcek Adam için Sonunda Sony ile Anlaştı!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Marvel filmleri zaten Disney satın aldığından beri oldukça iyi gidiyor en azından çizgi roman filmleri olarak ama Disney'in kendi oyun stüdyosu var ve kamyonla parası var şu oyunun haklarını da Activision dan alsa da başka bir ekibe verseler. Beenox eğer yeterli vakit verilirse ortaya fena olmayan Spider Man oyunları çıkardı Shattered Dimensions ve ilk Amazing Spider Man gibi ama daha sonra her yıl yeni bir oyun anlayışını kaldıramadı. Bu arada Sony yeni filmde yine karakteri anlatmaya uğraşmasın biliyor zaten herkes Ben Amca yine ölmesin.

Spiderman 3 oyunu mükemmeldi filmle beraber 2007 de çıkan. Filmden daha güzeldi Gerek atmosferi, grafikleri ve oynayış falan en iyi Spiderman oyunuydu.

• yanlız bu anlaşma ile andrew garfield artık spiderman olmıcak bence çocuk role yakışıyodu ayrıca snister six ve venom gibi film projeleride bu anlaşma yüzünden iptal oldu çünkü seriye yeniden başlıcaklar yani reboot yapıcaklar hayır madem böle bişey olcaktı o zaman önceden anlaşsaydınızda the amazing spiderman direk marvel evrenine bağlansaydı öte yandan öbür süper kahramanların yanında spidermanı görmek gerçekten güzel olacak ve umarım role yakışacak tipte birini bulurlar ve the amazing spiderman 1 filmindeki gibi abuk sabuk bi kostümle gelmezler karşımaıza 2. filmdeki kostüm güzeldi ve son olarak evine hoş geldin spiderman diyelim ama unutmamak lazım bütün masrafları sony karşılicakmış yani bitek filmi marvel çekcek ayrıca bütün isim hakları vs her şey hala sony nin elinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoUnTy_HuNtEr -- 10 Şubat 2015; 15:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Tobey'i spiderman olarak sahalarda tekrar görmek isteriz.Yeni spidermani bir türlü sevemedim.

Yav kardeşim artık şu tobeyden kurtulun :D :D Adam yaşlandı artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Katılıyorum kesinlikle.Rocksteady alsa oyunu Batman oyunlarından bile iyi olabilecek kapasite var çünkü Spiderman evreninde
  • o kadar spiderman oyunlarını kötülediler ki oynamaya bile çalışmadım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ersin abi Sony ile ortak falan çıkarmayacaklar.Tüm hakları Marvel'de.Marvel 4 milyar dolar ödemiş yani boru değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool1239

Ersin abi Sony ile ortak falan çıkarmayacaklar.Tüm hakları Marvel'de.Marvel 4 milyar dolar ödemiş yani boru değil :D

Yalnış biliyorsun. Marvel sadece film çekebilecek onu da çekerken ekipte bir sony yöneticisi olacak. Ana haklari hala sonyde serinin.

• off be sonunda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.