Şimdi Ara

SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 14.01.2014 tarihinde alınmıştır. LG Türkiye garantisi altındadır. Sorgulaması yapılmıştır. Telefon kozmetik olarak 10/8,5 alır. Bu zamana kadar ekran jelatini ve kılıf ile kullanılmıştır. Sadece fotoğraflarda belirttiğim üzere, sağ alt köşede çok çok dikkatli bakınca ufacık bir ezik vardır. Normal bakıldığında görmenizin imkanı yoktur. Ürün kutu içeriği tam olarak ( Kulaklık arabada olduğu için foto koyamadım ancak 3-4 defa anca kullanılmıştır) ve faturalı olarak verilecektir. Ayrıca ücretsiz olarak ( fotoğraflarda var ) aşağıdaki aksesuarlar verilecektir. Sadece aşağıdaki aksesuarlar 100 TL’nin üzerindedir. Telefonu alan arkadaşa hediye edilecektir.
    Yeni telefon alındığı için satılıktır. TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.
    FİYAT : 850 TL>800 TL olmuştur.ARKADAŞLAR NAKİTE SIKIŞTIĞIM İÇİN FİYATI 740 TL YE ÇEKTİM. Pazarlık yoktur.

2 adet s-line silikon kılıf
    1 adet mat silikon kılıf
    1 adet Nekeda marka silikon kılıf
    3 adet koyu siyah 3 mm kılıf
    2 adet gri 3 mm kılıf
    3 adet ekran jelatini
    1 adet temperli cam
    1 adet ıslak uygulamalı kaliteli ekran koruyucu

SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) ) SATILIK LG G2 Siyah 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 850TL>800TL>740 TL ( BOL AKSESUARLI :) )
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 22 Şubat 2015; 13:01:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar fiyatı 800 TL'ye çektim. Pazarlık yoktur. İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Alacak olan arkadaş bakar inceler öyle alır diye düşündüm.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL

• NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI FİYATI 740 TL YE ÇEKTİM. BU FİYATA DAHA PAZARLIK YOKTUR :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.