Bildirim
ANAYASA PROFESÖRLÜĞÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sananelan 2584563
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yav bi susar mısın ? _____________________________ -
Hukuk ve siyaset dersleri görüyorum boşver hiç bulaşma çok iğrenç konular.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
sen anayasa profesörü mü olacaksın? _____________________________ -
Nickiniz inşallah telefon numaranız değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar... -
değil değil
_____________________________ -
Hukuki.net de konular var bunlar hakkında
When i am sad,please don't ask me what's wrong.Just hug me.BDDK'da Hukuk işleri "Avukat", Akıncı Law Office'de Avukat. -
profesör olacaksın ondan sonra anayasa profesörü olabilirsin. yani önünde uzun bir zaman var. _____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Hukuk ve siyaset dersleri görüyorum boşver hiç bulaşma çok iğrenç konular.
Biraz daha bilgi verebilir misiniz?
peki nasıl olucam onu soruyorum KPSS gibi ön şartları var mı hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra birkaç yıl daha mı okuyucam?maaş durumu vb. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sananelan2584563
peki nasıl olucam onu soruyorum KPSS gibi ön şartları var mı hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra birkaç yıl daha mı okuyucam?maaş durumu vb.
uni sonrasi anayasa profesorlugu sinavina girerek anayasa profesoru olunur. ben de anayasa profesoruyum oradan biliyorum. tabii farkli yollari da var ilgilenirsen ozel mesaj at ayarlariz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I7 860 4000mhz 1.31v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-21 1T 1.55v -|- Corsair 120 gb F120 -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Imperator -|- OCZ Behemoth -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
Katılım zamanı: 9 Ağustos 2002 -
quote:
Orijinalden alıntı: Hannover 96
quote:
peki nasıl olucam onu soruyorum KPSS gibi ön şartları var mı hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra birkaç yıl daha mı okuyucam?maaş durumu vb.
uni sonrasi anayasa profesorlugu sinavina girerek anayasa profesoru olunur. ben de anayasa profesoruyum oradan biliyorum. tabii farkli yollari da var ilgilenirsen ozel mesaj at ayarlariz..
benim bi arkadaş üni 3.sınıftayken girdi sınava.illaki üniversite bitirmeye gerek yok.yeni sınavla gelen bi düzenleme sanırım.sınavı kazandı işte şuan 21 yaşında prof unvanı aldı._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ZacDoUrden
quote:
quote:
benim bi arkadaş üni 3.sınıftayken girdi sınava.illaki üniversite bitirmeye gerek yok.yeni sınavla gelen bi düzenleme sanırım.sınavı kazandı işte şuan 21 yaşında prof unvanı aldı.
MAAŞI NE KADAR PEKİ?_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ZacDoUrden
quote:
quote:
benim bi arkadaş üni 3.sınıftayken girdi sınava.illaki üniversite bitirmeye gerek yok.yeni sınavla gelen bi düzenleme sanırım.sınavı kazandı işte şuan 21 yaşında prof unvanı aldı.
MAAŞI NE KADAR PEKİ?
hocam biz tramvaylarda sürünürken arabasıyla geliyor o yaşta ama söylemez maaşını.yüksektir sanırım_____________________________
-
dostum Türkiyede ADALET yok.hukuk okumaya değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
SINAVIN İSMİ NE VE HANGİ KURUM YAPIYOR? ayrıca madem yüksek maaşlı ve 21 yaşında bile olunacak bir meslek ise neden bu kdar az anayasa profesörü var?
HEM DE ÜSTTEKİ MESAJDA DA BİRİSİ YOLUN UZUN FALAN DEDİ SENDE OKULU BİTİRMENE BİLE GEREK YOK DİYOSUN

quote:
Orijinalden alıntı: ömer_çakır14
dostum Türkiyede ADALET yok.hukuk okumaya değmez.
NE YAPICAZ ÖYLEYSE
quote:
Anayasa Profesörlüğü hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Bu meslek hakkında internette hiç bilgi bulamadım . Nasıl olunur? Çalışma alanları? Görevleri? vb. Lütfen yardım edin.(Özellikle de Hukuk okuyan ve mezun olan arkadaşlar)
Hukuk fakültesini iyi bir otalama ile bitiriyorsun.
Sonra iyi bir Ales puanı ve iyi bir İngilizce puanı ile yüksek lisansa başlıyorsun Anayasa Hukuku alanında.
Sonra doktoraya başlayacaksın yine aynı alanda.
30 yaşında anayasa hukuku doktoru olursun.
Bir kaç yıl doçentlik sınavına hazırlanıp onu geçmen gerekecek. Sonra 5 yıl bekleyip profesör olabiliyorsun.
Ortalama olarak da 38 - 40 yaşlarında Anayasa hukukunda profesör olursun._____________________________ Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
-
Bu nasıl bir hedef kac yasindasin sen , önce hukuk kazan sonra iyi çalış derslerine . Hedefine ulasmak icin adım adım ilerle bence
Benzer içerikler
- istanbul avm ler listesi
- ege fitness boy
- 2 el vizon kürk alan yerler istanbul
- ekte nasıl yazılır
- gürcistandan ne alınır
- nokia lumia 1520
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- modern combat 4
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt