Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba iki ayı geçirmemek suretiyle sıkıntı olmaz fakat sonuç almak daha uzun bir süreye yayılacaktır..
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    merhabaesne fiyatı 50 tldir. sakal üst çizgimi istiyorsunuz yoksa yanak mı istiyorsunuz. sakalın kendisi ise lazer kesinlikle tavsiye etmiyoruz olmaz. ancak iğneli ile sonuç alabilirsiniz seyreltme vs. gibi işlemlerde...iğnelininde saat ücreti forum üyelerine 150 tldir.
  • eyw hocam. Yanak ve bu bogaz kisminda ki fazlaliklari diyorum hocam. niye seyreltiyim sakali. sakali bulamayanlar var
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    :) ok o zaman ense , yanak sakal altı seans fiyatı 75 tl olur
  • Kulak, yanak (sakal üstü yani) yaptırmak istiyorum ücreti nedir? Kulak özellikle acaip sıkıntı. Bir haftada aradan uzun uzun çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    merhaba kulakta lazer asla yaptırmayın azaltmaktan ziyade arttırıyor. tavsiye etmiyorum. kendimde yapmıyorum. ama iğneli yaptırırsanız kesin sonuç alırsınız. saat ücreti 150 tldir. kulakta ilk seansta maksimum bir saat çalışıyoruz. diğer seanslarda daha az sürüyor çünkü alınanın %50 si çıkmıyor. takribi 3-4 seansta bitiyor. eğer yoğunluk çoksa 4 seansa ihtiyaç duyabilirsiniz bölgeyi görmek gerek. eğer kulağınızın maliyeti yüksek çıkarsa iğneliye geldiğinizde yanaklarınıza da atış yaparız ücret almayız. daha sonra yanağa devam etmek isterseniz lazere o zaman fiyat söyleriz. saygılar
  • Hocam Güneydoğu'da temsilci bayiniz varmı ? Bu arada 17 Yaşındayım yanak alabiliyormuyuz tahmini Ücret ne olur ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba malesef sadece istanbul dayız yanak seans ücreti 50 tldir. saygılar
  • kaşların arasına epilasyon öneriyor musunuz? fiyatı nedir veya yüz dedigimizde sakal üstüyle vs. beraber mi sayılıyor yani tek fiyatla ikisini aldırabiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    syn.jujuuu reklam değil fırsat erkek epilasyon fiyatları tüm vücut seansları her yerde 500 tl den başlıyo...

    bildiğin fiyatı biraz aşağı çekmişsin (tanınmayan bir firma olduğunuzu düşünüyorum) burda reklam yapıyosun. ulan utan be nickin bile aynı. buralar da iyice reklam bölgesi oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum bölgedeki kılları ilk defa jiletle aldım ne yapmalıyım?
    Tahriş oldu biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ ve sol kulakta toplasan 70 kıl kökü vardır en fazla. Geneli tüy ama aradan yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor kötü gözüküyor. O çıkanları aldırmak istiyorum. Aşırılık yok hani. 2 seans belki üç seansta yani 300 tl gibi bir ücret çıkar sizin anlattığınız şekilde ikinci seferler yarimsar saat sürer herhalde. Yerinizi biliyorum ayrıca uğrar detayli bilgi alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iki sene önce ense bölgesi için üç seans gittim. Kıllar dahada arttı. Şimdi devam etsen sıfırdanmı başlamış olurum.?
  • Merhaba,

    Merkezinize gelmeyi düşünüyorum. Sizden aşağıdaki bölgeler için tek tek fiyat bekliyorum.

    Tek seans ücreti nedir ? Kaç seansta biter ? Toplam ücret ne olur ?

      Koltuk Altı

      • Göğüs

        • Genital Bölge



        Teşekkürler.
  • Yahu kıllarınızla barışın. Bakımlı olun fakat barışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    merhabaesne fiyatı 50 tldir. sakal üst çizgimi istiyorsunuz yoksa yanak mı istiyorsunuz. sakalın kendisi ise lazer kesinlikle tavsiye etmiyoruz olmaz. ancak iğneli ile sonuç alabilirsiniz seyreltme vs. gibi işlemlerde...iğnelininde saat ücreti forum üyelerine 150 tldir.



    merhaba hocam, sakal üst kısmı (elmacık kemiği civarı) için düşünüyorum. yazın iğneli epilasyonun güneşe çıkmama vs zorunlulukları yok di mi?
    sakal alt kısım için ne öneriyorsunuz o da mı iğneli?
    ve sürekli cımbızla alırım sakal üst tarafında, gelmeden 1 ay önceden itibaren almamalısın gibi vs durumlar var mı?
    cildim oldukça hassas, iğnelinin yanakta iz bırakması düşük de olsa olası mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A2ad

    kaşların arasına epilasyon öneriyor musunuz? fiyatı nedir veya yüz dedigimizde sakal üstüyle vs. beraber mi sayılıyor yani tek fiyatla ikisini aldırabiliyor muyuz?

    Kasların arasına domdom kurşunu öneriyorlar

    Şaka bir yana iğneli epilasyon öneriyorlar sanırım uzman gerekli bilgiyi verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı semtliyiz hocam, bir güzellik bekleriz

    Gözlerimin altı ve çevresinde yanak deniyor sanırım kıl var, küçük kalem makineyle alıyorum ama tekrar çıkıyor.
    Arada bir ağda da yapsam çözüm olmadı, ne kadara yapılır bu iş? Tek seansta halledebilir miyiz?
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    syn awdasase madem hemşeriyiz kuruma bekliyorum o zaman:)reşitpaşa caddesi altıntaş iş merkezinde 4. kattayız. gelmeden önce 590 44 42 den ararsan iyi olur. bazen iş yerinde olmuyorum ameliyatlarım veya saç ekimlerim oluyor. beklemek zorunda kalmayasın. kıl yapınıza bir bakarız ona göre ne yapılması gerektiğini konuşuruz. çünkü bazı kıl tipleri lazere oldukça dirençli olur. onlarda iğneli epilasyon yapmak maliyet açısından daha ekonomik oluyor. tercihi ve fiyatları ona göre konuşuruz. Güzellik konusunda merak etme zaten estetik merkeziyiz bizim işimiz güzellik:))) saygılarımla.

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • forumda açıklık getirmem gereken bir konu da daha önce lazer yaptırıp sonra ara verilmesi durumunda tekrar başlama hakkında. oldukça karışık bir şema olacak ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım:) bu durumda olan arkadaşlar eğer bir önceki lazer seanslarına tam gitmiş ve aradan 1 yıl dan fazla geçmemişse kontrol seansı adını verdiğimiz tek seanslık ve yoğun nüks olan bölgelere yüksek enerjili atış yapılması ile takibe alınır. ancak 1 yıldan daha fazla geçmişse işleme yeniden başlanıyor gibi 6 ana 4 kontrol seansı yapılır. eğer bir önceki seanslardan 6 ana seans tamamlanmamış ve aradan 3 aydan fazla geçmemişse ana seansları bitirip kontrol seanslarına geçilir. 3 aydan fazla geçmişse nüks oranlarına bakılarak ya sıfırdan başlanır yada ana seans sayısı tamamlanarak kontrollere geçilir. eğer ana seanslar tamamlanmamış ve aradan 6 aydan fazla zaman geçmişse sıfırdan başlamak gerekir. bu sürelerin belirlenmesindeki temel faktör kılların yaşam döngüleridir. ana seansların 6 olma sebebi her seansta anojen fazda olan kılların sadece %15-20 oranında lazerden etkilenmeleridir. kontrol seanslarının 3-6 ay olma sebebi de zayıflayan kılların yaşam döngülerinin bu sürelere gelmesidir. atladığım varyasyon varsa lütfen belirtin onuda ilave edelim. zira buradan binlerce insan hem teknik hemde tıbbi konuda destek alıyor. yetersiz bilgi vermeyelim:) saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.