Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanak, kaş çevresi ve kulak için seans ve toplam fiyat nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim
  • Adem elmasının olduğu bölge ne kadara oluyor?
  • Parası reklamı bir yana, konu sahibi arkadaşın en absürd sorulara bile gayet güzel ve kırmadan cevap vermesi beni çok memnun etti, bundan dolayı artık sorulardaki absürdlük ve sırf laf olsun diye sorumla olayına bir dur denirse güzel olur.
    Ben yaptıracak olsam üslub ve cevaplardan ötürü bir müşteri olarak güvendim kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    sayın pentagram diyelim lazer yaptırmadınız...rahatsız edici şekilde kılları olan bir vücuda sahipseniz başka alternatiflere yöneleceksiniz mecburen. peki neler bunlar...ağda,jilet,tüy dökücü, hamam otu, vs.. bunlar kalıcımı hayır. hatta durumu daha berbat hale getirir. dediğim gibi nasıl olsa çıkacak diye saç kestirmekten vazgeçiyor muyuz hayır.. bu işlemide böyle düşüneceksin. kadınlar daha güzel gözükmek adına ayda 100-150 tl harcarken erkekler daha güzel görünmek için yılda 200-300 tl yi niye vermek istemez anlamak güç. epilasyon işlemi sonrası yıllık kontrol seanslarıyla arzuladığınız görüntü uzun süreler devam edecek olması ve hatta bazen tamamen kalıcı olması baş vuracağınız diğer işlemlerden en önemli farkı epilasyonun. diğer yöntemlerde hem acı hem daha kalın kıllara sahip olma riskini göz önüne alırken yılda 200-300 tl veremem demek biraz garip olmuyor mu:))) erkek epilasyona lütfen bakışınızı değiştirin beyler. bu olay tamamen yıllık kişisel bakım yapılması olarak, saç kestirme olayı gibi bakın. o zaman kafadaki soru işaretleri azalacak ve bu işleme karar verecekseniz size en güzel yol gösterici olacaktır. saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    www.naturelestetik.com

    Hocam siz yanlış anladınız beni.
    Ben 300 TL vermem demedim.
    Siz yüzde yüz bu kıllar bitmiyor demişsiniz.Testesteron yüzünden tekrar çıkıyor demişsiniz.
    Zaten forumda da 10 seans 20 seans gittim sonuç alamadım diyenler var.

    O zaman yaptırmanın bir anlamı yok dedim ben.
  • Dürüst görünüp, samimi konuşmalarla müşteri etkilemek de bir "taktiktir". Bakın emlak sitelerinde yüzlerce dolandırıcı ilan açar çok uygun fiyatlara güzel evler sunarlar ama hep bir kötü olumsuz özelliğinden bahsederler ki inandırıcı olsun. Ben size çok basit ama çok basit bir soruyu defalarca soruyorum siz de inatla cevaplamaktan kaçıyorsunuz. Niye? Ne düşüneyim bu durumda? Böyle yaparsanız sizin dürüstlüğünüzü gayet de sorgularım, yazdığınız onca şeyin de anlamı kalmaz!

    Soru soruyorum siz ise inatla sayfalarca laga luga yazıp ben şöyleyim şu kadar kurumum var şu kadar makine kullandımla cevap veriyorsunuz tek anlamıyla demogoji yapıyorsunuz! Sizin verdiğiniz bilgileri buradaki her kişi merak etse internette araştırıp ya da kadınlarkulübü forumuna girse öğrenir. Elbette doğru bilgi verecek birisinin olması zahmeti azaltır ama bu bilgileri vermiş olmanız sizi sandığınız kadar dürüst yapmaz. Ben zaten söylediklerinizi samimi bulmasam soru sorup fikirlerinizi öğrenmek istemezdim. Ama inatla bir sorumu cevaplamayışınız fikrimi kesinlikle değiştirdi. Burada mesele sadece kılların tekrar çıkması değil ki! Kılların tekrar çıkabileceğini zaten biliyoruz ama burada insanlar sadece kıllarını değil sağlıklarını da o taklit çin malı makinalarda bırakabilir.

    Çok açık ve net bir bilgi veriyorum. Ütüleme lazer yaptığınızı iddia ediyorsunuz ben de bu sistem tek bir firmanın patentinde diyorum. 5 tane kurumunuz beni zerre ilgilendirmiyor. Açık ki markayı söyleyemediğiniz için siz o makinayı bu kurumunuzda kullanmıyorsunuz. Bu yaptığınız da sahte taklit makinalarla insanların sağlığını tehlikeye atıp kendini dürüst olarak addetmekten başka bir şey değil!

    Ben de bu konuyla ilgili araştırma yaptığım için girdim konunuza okudum. Birçok arkadaş da ilgi göstermiş. Burası sıcak fırsatlar kimse fazla para vermek istemez. Ama bütün arkadaşlara söylüyorum, bahsettiğim konu çok ama çok önemli! Karşınızdaki kişinin samimi ve dürüst davranıyor gözükmesinden çok daha önemli! Lütfen eğer lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun. Ben açıkçası güzellik merkezlerine poliklinik statüsü kazanmış olsalar bile mesafeli bakıyorum. Erkeklere epilasyon yapan hastaneler var, ben kendi adıma onları daha öncelikli olarak değerlendireceğim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 13 Şubat 2015; 14:13:57 >
  • Valla hiç denemedim ama grupona bir sürü ilan düşüyor her gün. (100 liraya 6 seans gibi)

    Oradan bakıp değerlendirilebilir.
  • hocam öncelikle merhaba,

    bir sorum olacak...
    neden vücudun bacak, kol, kalça vs bölgelerinde bulunan kıllar döküldüğünde yenisi çıkar/azalma olmaz hatta çoğalma bile olur da kafadaki saçlar dökülünce aynı şey geçerli olmaz? çok merak ediyorum bu konuyu aydınlatırsanız sevineceğim...

    birde kimse yoğurduna ekşi demez ama, bazı lazer türlerinin cilt kanserine sebebiyet verdiği hususu doğru mudur?
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    syn photo_canon sorunuzun cevabı oldukça karışık:) türkçe kelimelerle anlatmakta bir hayli zor ama yinede anlatabildiğim kadarıyla yazayım... araştırmacılar bu konuda tam bir fikir birliğine sahip değil. saç kıllarının yaşam döngüsü 2-6 yıl arası değişmekte. her kıl yaşamı boyunca 10-20 kez bu yaşam döngülerini geçirmekte. saç dökülmesi androjenik etkinin başladığı ergenlik döneminde başlamakta ve az sonra anlatacağım bozuk düzeni olan saç kökleri bitene kadar sürmektedir.bu konuda en çok kabul gören görüşe göre kılın merkezi olarak bilinen dermal papilladan etraftaki bağ doku kılıfına androjen aktivitesi nedeniyle fibroblast denen kılın normalde dermal papillasında yoğun olması gereken iğsi hücrelerin(ki bu tabaka kılın kalınlığını oluşturmakta) kaçışı sonucu kalın kıl(terminal kıl) yapısının ayva tüyü(vellüs) denilen yapıya dönüşmesi ve bu bozuk düzene sahip olan folikül yapısının daha fazla hasara neden olmaması için apopitoz denen planlı hücre ölümünü sağlayan ajanlar tarafından işaretlenmek suretiyle ortadan kaldırılmasıdır. vücudun diğer bölgelerinde fibroblast göçü bağ doku kılıfından dermal papillaya doğru olmakta ve androjen bu bölgelerde düzeni desteklemektedir. bu yüzden androjenik etki diğer bölgelerdeki kılllarda fibroblast göçünü dermal papillaya doğru arttırarak kılın terminal kıla dönüşümünü arttırır. normalde vellüs yapısı kıllar bozuk düzen diye algılanmaz ama saçlı deride göçün ters yönde olması apopitotik ajanların (katepsin l ve lizozomal sistein bunların en etkilileri) bu bölgede toplanması ve planlı hücre ölümünün gerçekleşmesini sağlar. pek karışık oldu ama umarım açıklayabilmişimdir:)
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    diğer sorunuza gelince bazı lazerlerin cilt kanserine neden olduğu tezi şimdilik hiçbir bilimsel çalışma tarafından belirtilen bir husus değildir. ancak yok demek olmaz demek değildir. bazı riskli hastalarda (allerjik deri hastalıkları, egzama,vitiligo,kanser riskli olan benler) lazer uygulaması yapılmaması daha doğrudur. bu hastalıklarıda en iyi tanıyacak olan bir hekimin olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım. forumda bir arkadaş hekimliğe epilasyonu yakıştıramamıştı ama neden hekim yapmalı herhalde daha net anlaşılıyor. cilt kanseri nedenleri uv ışınlarıdır ve bu güneş ışığı,sedef hastalığında kullanılan puva cihazlarında ve solaryumlarda kullanılan ışık türüdür. dalga boyu 290-320 nm arasında olan UV-B olarak adlandırılan ışın tipleri cilt kanserlerine neden olan tipleridir. 320 nm üstü ışın tiplerine UV-A tipi ışınlar denir ve bunlarda cilt yaşlanmasına ve güneş yanıklarına neden olan tiplerdir. lazerlerden en eski model olan rubby 450 nm dalga boyu ile bu değerlere en yakın olanı olup dalga boyu yükseldikçe cilde zarar verme oranı düşer. günümüz lazerlerinden alex 755 nm diyot 808 nm Nd.Yag ise 1064 nm dalga boyunda olup UV-B dalga boyunun yapacağı hasara pek yakın değillerdir. Nd-Yag lazerlerin daha az zarar vereceği düşünülmektedir ancak bu dalga boyu ışınların dokuda daha derin yapılara ulaşarak derin doku yapılarına(ter bezleri,yağ bezleri gibi) zarar verme riski daha fazladır. genel olarak güvenlikli dalga boyları 650-950 nm arası dalga boylarıdır. lazer epilasyon ve fotoepilasyon cihazları bu dalga boylarında üretilirler. bu dalga boylarında kullanılan cihazlarla bildirilen risk ciltte kızarma,allerjik deri hastalıklarında alevlenme, ışığa duyarlı cilt hastalıklarında hastalığın kötüye gidişi ve en kötüsü yanık riskidir. 20 yıldan fazla bir zamandır lazerler kullanılmasına rağmen tek cilt kanseri bildirilmemiş olması bu cihazların güvenli olduğunu düşündürebilir ama yinede tıpta hiç olmamış olması olmayacak anlamına gelmez. milyonda bir ihtimal varsa ihtimal var denir.
  • inishmore İ kullanıcısına yanıt
    sayın inishmore benim dürüst olup olmadığım konusunda yorum yapmanız hiç yakışıklı değil. az düşünürseniz ben istanbulda hizmet veriyorum ve kastamonuda antalyada erzurumda her yerde bu yazılar okunuyor. eğer benim kurumuma gelmek istemezsen veya başka şehirde olduğun için gelemiyorsan veya beni sahtekar yalancı olarak görürsen git arkadaşım başka kuruma yaptır işlemini...her yerde ve her zaman bu dediklerimle karşılaşacaksın eninde sonunda az veya çok nüks edecek diyorum. neyini anlamadın sen bu konunun. fakat anlayanlar inşallah anlamıştır. konu benim elimdeki makine veya kurumumun bu işi kaça yaptığı değil. hangi makine hangi kurum olursa olsun belli süre sonra nüks görüleceğidir. bu yazdıklarımı kurumumu övmek veya makinemi övmek için yapmıyorum. gelen gelir gelmeyen başka yere gider sorun değil. şu bilgileri verecek kadar yürekli ve bilgili başka biri, elinde senin dediğin sopranosu olan biri gelsin anlatsın o zaman hakikaten %100 oluyo muymuş diye. arkadaşım tekrar tekrar anlatıyorum o reklamını yaptığın marka makineyle (ki zannedersem ya firmanın temsilcisisin yada o makine ile çalışan bir kurumda bulunuyorsun) epilasyon yaptırıp 5 yıl sonra tekrar etmedi diyen 10 kişi yorum yazsın bu foruma ben senden özür dileyeceğim. ama yok eğer alexe girdim,sopranoya girdim ama nüks etti diye tonlarla kişi yazarlarsada sen özür dileyeceksin anlaştık:) ben sana o makineyide kullandım ama sonuç aynı diyorum sen hala aynı teraneden dem vuruyosun...... 200 milyar verip alınan makineyle yapılan, seansını 700 tl den satılan işlemlerde de sonuç aynı oluyo diyorum sen hala o makineyi övüyosun. bana makine tanıtımı yapıyosun gibi geldi ama neyse...erkek epilasyonu kadın epilasyonundan farklıdır arkadaşım makineye bakmaz hormonlara bakar diyorum anlatamıyorum herhalde. bi düşün ne dediğimi de öyle yaz yeni cevabını ok....

    denemesi bedava gir bakalım o forumlara kaç tane doktor bulacaksın işini gücünü bırakıpta bu kadar insanla mücadele edecek. ama neden girmediklerinide anladım artık... laf anlatmak bazen atomu parçalamaktan zor oluyomuş maalesef. bilgiden faydalanacağına yok hekim epilasyonmu yapar, yok elindeki makine ne, yok kendine de yaptın mı vs.vs. tonla abuklukla karşılaşıyormuşsun. bana soru sor merak edeceğin hiç konu kalmadıda makineye mi taktın dostum. allah aşkına kurumuma da gelme bende senin sponsorun makineden yok.... ama sorunu sor. sor ki ne yapacağını ve ne yapmayacağını öğren. bırak benim imkanlarımın ne olduğunu. yok amacın soru sormak değilde makine tanıtımı yapmaksa beni yıldırma da bari öğrenmek isteyenlere engel olma. saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • Bizde bu işi yaptığımız için konuya az çok hakimim. Arkadaşın verdiği fiyat çok normal. Arkadaşı tenzih ederek söylüyorum, epilasyon işi insanları kandırmaya çok açık bir sektör. İyi araştırmak mümkünse tanıdık referansıyla gitmek mantıklı olacaktır. Genelde ucuz ve kalitesiz cihazlar kullanıldığı yetmezmiş gibi seanslarda boş atış yapan yerler çoğunlukta. Düzgün bir cihazın değeri en az 70-80.000 tl, atış ömrü tamamlandığında sadece başlık değişimi 20-25.000 tl'dir. Genel olarak tüm vücut 800-900 tl fiyat veren yerlere pek yaklaşmamak gerekiyor. Hayırlı işler bu arada.

    Not: Bu arada Alexandrite cihazdan şikayetçi olup bizim merkeze gelen çok insan var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 14 Şubat 2015; 17:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaker kullanıcısına yanıt
    sayın quaker 70-80 bin tl lik makinenin hem sarfı hemde maliyet büyüklüğü nedeniyle tüm vücut 800-900 tl gibi fiyatlara yapılamaz. zira batarsınız:)) ben dediğim gibi birçok makine ile çalıştım. en çok şikayeti de alexandrite sistem makinelerde gördüm. hem acı hemde nüks nedeniyle çin mallarından tek farkı maliyetiydi makinenin. özellikle erkekte acı ve nüks çok sık oluyordu. bu işi gerçek anlamda yapanlar zaten müşterisinde sıkıntı yaşayacak makinelere zaten yanaşmaz. erkek epilasyonda acısız ve etkili makine kullanımı şart ve onlarında fiyatı dediğiniz rakamların altında değil. genede ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum elbette kaliteli makine olmalı ama beklenti asla sıfır kıl olmamalı. zaten sizde eminim bunu tecrübeli bir işletmeci olarak desteklersiniz. önce erkeklerde lazerden ne beklemeleri gerektiği ve süreçlerin neler olduğunu iyi tespit etmek, lazer sonrası takiplerin nasıl yapılması gerektiğini belirlemek gerekir diye düşünüyorum. bu yüzden en azından burda bilinçlendirme amaçlı yazıyorum. hala insanlar sıfır kıl hayaline sahip ama olmayacağını, olamayacağını bilimsel verilerle anlatmaya çalışıyorum. bunun yıllık kişisel bakım olarak algılanması gerektiğini, aralıklı olarak kontrol atışlarına ihtiyaç duyacaklarını yazıyorum. tecrübelerimin erkek lazer epilasyonda yaklaşımların ne olması gerektiği hakkında bir guideline olması için uğraşıyorum. sizin gibi konuya hakim kişilerinde desteğiyle erkekte lazer kültürünün ne olması gerektiği bir kalıp haline gelecektir. katılımınız için teşekkür ederim. saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Merhaba iki şey sormak istiyorum.

    1. Ankara için önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

    2. Ben tamamen yok etmek değil de sadece seyreltmek istiyorum. Bunun için (Yani yaklaşık yüze 50 azaltım için) kaç seans gerekir ?
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    sayın realistspray maalesef ankarada bildiğim bir merkez yok. hatta türkiyede bu işi bilen ve sadece erkek epilasyon yapan bir iki kurum mevcut . normalde bir epilasyon küründe %65-70 civarı kıl azalması ve %50-70 incelme sağlanır. genelde 6 ana seans sonrası bu etkiyi elde edersiniz. yani belli sayıda seans sonrası %50 %40 azalma gibi bir oran verilemez ya net etki olur yada hiç olmaz. arası yoktur. yani size 4 seans sonra %40 yaparımda 5 seans sonra %50 olur denmesi mümkün değil. seans araları 2-3 ay gibi açılarak her seansta azalma gözlemlenerek istediğiniz orana ulaşana kadar seansların devamı en uygunudur. bu 3 seansta da olabilir 6 seansta da olabilir. bu ancak epilasyon sürecinde gözlemlenerek elde edilebilir. ayrıca bir riskte lokal kılsız alanlar görünümde sıkıntılara neden olabilir bunu da gözardı etmemek lazım. işi çok iyi bilen bir profesyonele müracatınız doğru olacaktır.
  • Benim soru havada kalmış. Adem elmasının bulunduğu bölge ne kadara patlar bize? Aşırı kıl yok. Kıl dönmesi fazla olduğundan kökten çözüm düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    diğer sorunuza gelince bazı lazerlerin cilt kanserine neden olduğu tezi şimdilik hiçbir bilimsel çalışma tarafından belirtilen bir husus değildir. ancak yok demek olmaz demek değildir. bazı riskli hastalarda (allerjik deri hastalıkları, egzama,vitiligo,kanser riskli olan benler) lazer uygulaması yapılmaması daha doğrudur. bu hastalıklarıda en iyi tanıyacak olan bir hekimin olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım. forumda bir arkadaş hekimliğe epilasyonu yakıştıramamıştı ama neden hekim yapmalı herhalde daha net anlaşılıyor. cilt kanseri nedenleri uv ışınlarıdır ve bu güneş ışığı,sedef hastalığında kullanılan puva cihazlarında ve solaryumlarda kullanılan ışık türüdür. dalga boyu 290-320 nm arasında olan UV-B olarak adlandırılan ışın tipleri cilt kanserlerine neden olan tipleridir. 320 nm üstü ışın tiplerine UV-A tipi ışınlar denir ve bunlarda cilt yaşlanmasına ve güneş yanıklarına neden olan tiplerdir. lazerlerden en eski model olan rubby 450 nm dalga boyu ile bu değerlere en yakın olanı olup dalga boyu yükseldikçe cilde zarar verme oranı düşer. günümüz lazerlerinden alex 755 nm diyot 808 nm Nd.Yag ise 1064 nm dalga boyunda olup UV-B dalga boyunun yapacağı hasara pek yakın değillerdir. Nd-Yag lazerlerin daha az zarar vereceği düşünülmektedir ancak bu dalga boyu ışınların dokuda daha derin yapılara ulaşarak derin doku yapılarına(ter bezleri,yağ bezleri gibi) zarar verme riski daha fazladır. genel olarak güvenlikli dalga boyları 650-950 nm arası dalga boylarıdır. lazer epilasyon ve fotoepilasyon cihazları bu dalga boylarında üretilirler. bu dalga boylarında kullanılan cihazlarla bildirilen risk ciltte kızarma,allerjik deri hastalıklarında alevlenme, ışığa duyarlı cilt hastalıklarında hastalığın kötüye gidişi ve en kötüsü yanık riskidir. 20 yıldan fazla bir zamandır lazerler kullanılmasına rağmen tek cilt kanseri bildirilmemiş olması bu cihazların güvenli olduğunu düşündürebilir ama yinede tıpta hiç olmamış olması olmayacak anlamına gelmez. milyonda bir ihtimal varsa ihtimal var denir.

    cevaplarınız için kendi adıma teşekkür ederim...
  • başka bir kurumda 12 seans 3 farklı cihaz denediler üzerimde sonuç tek bir kıl teli azalmadı lazer bana işlemiyor malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 15 Şubat 2015; 1:31:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

    quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Syn a.samed elbetteki bu kılların birvazifesi var. Kulak ve burun kılları bu boşluklara toz ve yabancı cisim girişini engelliyor. Ancak bunların zaten iş gören kısmı o boşlukların içinde olan kıllar. Dışında olanların ise pek fonksiyonu yok. Üstelik kılların kesilmemesi veya alınmaması üzerine ne kuranda nede hadislerde bir uyarı bildiğim yok. Peygamber efendimizin güzel görünmek üzerine ise birçok hadisi var. Eğer güzel görünmek adına bu kılların alınmaması gerekseydi eminim bir sözünü duyardık.yada duymadıysak ve sizin bildiğiniz bir kelamı varsa paylaşırsanız sevinirim

    efemdim saç taramak bir sünnettir hatta peygamber efendimiz saçları dağınık gezen sahabilere kızarmış. güzel koku sürünmek temiz giyinmek hepsi sünnetir. yanlız etek altı ve koltuk altı epilasyonları başta olmak üzre pek sağlıklı bulmuyorum vucüt kılları gözenekleri rahatlatır nihayetinde cildin hava almasını sağlar siz daha iyi bilirsiniz

    Etek ve koltuk altı taşını niye oluyoruz o zaman. Dediğiniz mantıkla bu traşları da olmamamız gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypericum


    quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

    quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Syn a.samed elbetteki bu kılların birvazifesi var. Kulak ve burun kılları bu boşluklara toz ve yabancı cisim girişini engelliyor. Ancak bunların zaten iş gören kısmı o boşlukların içinde olan kıllar. Dışında olanların ise pek fonksiyonu yok. Üstelik kılların kesilmemesi veya alınmaması üzerine ne kuranda nede hadislerde bir uyarı bildiğim yok. Peygamber efendimizin güzel görünmek üzerine ise birçok hadisi var. Eğer güzel görünmek adına bu kılların alınmaması gerekseydi eminim bir sözünü duyardık.yada duymadıysak ve sizin bildiğiniz bir kelamı varsa paylaşırsanız sevinirim

    efemdim saç taramak bir sünnettir hatta peygamber efendimiz saçları dağınık gezen sahabilere kızarmış. güzel koku sürünmek temiz giyinmek hepsi sünnetir. yanlız etek altı ve koltuk altı epilasyonları başta olmak üzre pek sağlıklı bulmuyorum vucüt kılları gözenekleri rahatlatır nihayetinde cildin hava almasını sağlar siz daha iyi bilirsiniz

    Etek ve koltuk altı taşını niye oluyoruz o zaman. Dediğiniz mantıkla bu traşları da olmamamız gerekirdi.

    Ben etek ve koltuk altı kıllarını vucüt için yararlı buluyorum belirtmiştim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    sayın inishmore benim dürüst olup olmadığım konusunda yorum yapmanız hiç yakışıklı değil. az düşünürseniz ben istanbulda hizmet veriyorum ve kastamonuda antalyada erzurumda her yerde bu yazılar okunuyor. eğer benim kurumuma gelmek istemezsen veya başka şehirde olduğun için gelemiyorsan veya beni sahtekar yalancı olarak görürsen git arkadaşım başka kuruma yaptır işlemini...her yerde ve her zaman bu dediklerimle karşılaşacaksın eninde sonunda az veya çok nüks edecek diyorum. neyini anlamadın sen bu konunun. fakat anlayanlar inşallah anlamıştır. konu benim elimdeki makine veya kurumumun bu işi kaça yaptığı değil. hangi makine hangi kurum olursa olsun belli süre sonra nüks görüleceğidir. bu yazdıklarımı kurumumu övmek veya makinemi övmek için yapmıyorum. gelen gelir gelmeyen başka yere gider sorun değil. şu bilgileri verecek kadar yürekli ve bilgili başka biri, elinde senin dediğin sopranosu olan biri gelsin anlatsın o zaman hakikaten %100 oluyo muymuş diye. arkadaşım tekrar tekrar anlatıyorum o reklamını yaptığın marka makineyle (ki zannedersem ya firmanın temsilcisisin yada o makine ile çalışan bir kurumda bulunuyorsun) epilasyon yaptırıp 5 yıl sonra tekrar etmedi diyen 10 kişi yorum yazsın bu foruma ben senden özür dileyeceğim. ama yok eğer alexe girdim,sopranoya girdim ama nüks etti diye tonlarla kişi yazarlarsada sen özür dileyeceksin anlaştık:) ben sana o makineyide kullandım ama sonuç aynı diyorum sen hala aynı teraneden dem vuruyosun...... 200 milyar verip alınan makineyle yapılan, seansını 700 tl den satılan işlemlerde de sonuç aynı oluyo diyorum sen hala o makineyi övüyosun. bana makine tanıtımı yapıyosun gibi geldi ama neyse...erkek epilasyonu kadın epilasyonundan farklıdır arkadaşım makineye bakmaz hormonlara bakar diyorum anlatamıyorum herhalde. bi düşün ne dediğimi de öyle yaz yeni cevabını ok....

    denemesi bedava gir bakalım o forumlara kaç tane doktor bulacaksın işini gücünü bırakıpta bu kadar insanla mücadele edecek. ama neden girmediklerinide anladım artık... laf anlatmak bazen atomu parçalamaktan zor oluyomuş maalesef. bilgiden faydalanacağına yok hekim epilasyonmu yapar, yok elindeki makine ne, yok kendine de yaptın mı vs.vs. tonla abuklukla karşılaşıyormuşsun. bana soru sor merak edeceğin hiç konu kalmadıda makineye mi taktın dostum. allah aşkına kurumuma da gelme bende senin sponsorun makineden yok.... ama sorunu sor. sor ki ne yapacağını ve ne yapmayacağını öğren. bırak benim imkanlarımın ne olduğunu. yok amacın soru sormak değilde makine tanıtımı yapmaksa beni yıldırma da bari öğrenmek isteyenlere engel olma. saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    Ha şöyle itiraf et arkadaşım! Çıkıp ben ütüleme sistemiyle lazer yapıyorum diyen sensin ve bunu diyerek insanları açıkça kandırıyorsun, yalan söylüyorsun. Ben ne demişim? Ütüleme sistemi tek bir firmanın patentinde o da belli diyorum. Gelip hayır öyle değil diyemiyorsun ya da gönül rahatlığıyla evet biz de o makineyi kullanıyoruz diyemiyorsun. Çünkü sen de ütüleme sisteminin patentinin tek bir firmaya ait olduğunu biliyorsun ve "çakma" makineyle sözde ütüleme lazer epilasyonu yaptığın için ütüleme sistemi olan soprano makinede yaptıklarında da kıl nüks edecek benim yaptığımda da diyorsun. Bu nedir Allah aşkına?!?!

    Resmen taklit Çin malı makinelerle insanların sağlığını hiçe sayıyorsun sonra çıkıp beni patent sahibi olan firmanın elemanı olmakla itham ediyorsun. Sen asıl meselenin kıl nüksetmesi değil sağlığın tehlikeye atılıyor olması olduğunu anlamıyorsun ya da bilinçli olarak anlamamaya çalışıyorsun! Ben çıkıp patentli makineyi övüyormuşum da falan da filan da. Ben senin gibi kendi reklamını yapmaya ve insanları kandırmaya çalışan bir insan değilim. Lazer epilasyon ya da başka hiç bir firmanın tanıtımını yaptığım bir tane bile mesaj gösteremezsin bu forumda! Benim soprano lazer epilasyon makinesiyle ilgili söylediğim hiç bir çok iyidir süperdir gibisinden yorumum yok. Söylediğim tek bir şey var, ütüleme lazer epilasyon sisteminin patenti sadece bir firmaya ait, sadece ama sadece bu kadar! Varsa canını riske edip cilt kanseri gibi birçok sorunla karşılaşmak isteyen, buyursun sahte Çin malı makineyle hizmet veren senin kurumuna gitsin. Neymiş niye bu kadar makineye takmışmışım... Allah Allah, insanın altına yattığı defalarca üstüne ışın verilecek makineyi sorgulamasının nesi garip? İstiyorsan başka şey de sorgulayım. Mesela bu işi dermatologların yapması gerekirken bir "cerrah" olarak niye sen yapıyorsun? Ben İstanbul Üniversitesi'nde akademisyenim, arkadaşım! Hiç bir özel firmayla da alakam yok! Doğruyu söylemek için illa ki patent sahibi firmanın çalışanı olmak gerekmiyor! Savunma rakip firmanın adamısın, bu kadar kolay. Resmen komedi. Sen yalan söyleyip insanların sağlığını tehlikeye at, sonra birisi çıkıp bunu ortaya çıkarınca da böyle savunmalara geç.

    Adminleri bu konuyla ilgilenmeye davet ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 15 Şubat 2015; 3:20:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.