Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vieux12 V kullanıcısına yanıt
    sayın Vieux12 kurumumuza 0 212 590 44 42 / 0 506 114 91 11 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz. ayrıca watshapptan fotoğraf göndererek fiyat alabilirsiniz. kurumumu avcılardadır.
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • intc İ kullanıcısına yanıt
    sayın intc öncelikle hakkımızdaki düşünceleriniz bizi oldukça memnun ettti. çok teşekkür ederim. sorunuzu cevaplayacak olursam kaş ortası alındığında orta hatta şişme olur eğer kaş etrafına da girilirse göz kapaklarında şişme olur. bu şişlik takribi 3-4 gün sonra iner. ne kadar şişeceği ne kadar süre çalışıldığı ile ilgilidir. sadece kaş ortası ise aşırı şişlik olmaz çünkü işlem kısa sürer. ama kaş etrafına da girersekve yoğun çalışırsak yani 1,5 saat gibi o zaman şişme göz kapaklarına iner .
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Sizi herkese tavsiye ediyorum. Profesyonel, iyi çalışan ve her şeyden öte iyi niyetlisiniz. Kredi kartı ile ilgili ufak bir aksilik yaşamıştık eminim ona da daha makul bir çözüm getirirsiniz :)) sadece kaş ortasını düşünüyorum şişme sosyal hayatta aşırı dikkat çekecek gibi değilse ikna oldum ben. Peki yine sadece kaş ortası için konuşuyorum lokal uyuşturma uygulanıyor mu? çok fazla bir yoğunluk da yok aslında.
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    sayın luka modric piyasa dakikası 2 tl ye satılıyor ve 10 seans gidip sonuç alamayan insanlar var. bize yazıyor ve söylüyorlar.. piyasada yaptığı işe yaptığı fiyattan garanti verebilen varsa ve 3-4 turda bitiririm diyorsa ne güzel.. bence de uygun olan yere gidilebilir. ama taktir edersiniz ki kalite çok ucuza satın alınamıyor malesef.. biz yaptığımız işin garantisini yazılı olarak veriyoruz. ve 10 tur değil 3-4 turda bitiriyoruz parasal açıdan baktığınız zamanda daha uyguna gittiğiniz yerde 10 tur gidince aslında bize ödeyeceğinizden farklı bir rakam oluşmuyor. aksine daha fazla ödüyorsunuz ve daha çok acı çekiyorsunuz
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • intc İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.kredi kartı melesini dikkate alacağım :))
    çok fazla bir yoğunluk yoksa lokale de gerek yok aslında.. yani seyrekse belki 15 dakika sürebilir yada 30 dakika.. lokal anestezi yapıldığında şişme daha uzun kalıyor. o nedenle çok gerek duyacağınızı zannetmiyorum ..
    saygılar
  • Ankara veya İzmir'de önerebileceğiniz bi yer var mı acaba ?
    Paket olarak düşünüyorum.
  • seans aralıkları ne kadar acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intc

    Daha önce buraya iğneli epilasyon için iki seans gidip omuz ve sırtımda kortizondan dolayı çıkan kıllardan kurtuldum. ilk seans 45 dk ikinci seans 20 dk sürdü. Çalışanlar ilgili ve sıcakkanlı. Ancak hala kaş ortası için kendimi ikna edemedim. Belli bir oranda şişme olacağı söyleniyor ancak kafamda bir görsel oluşturamadım. Kaç günde iner, tam olarak nasıl bir şey vs. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Hocam bende kortizon kullanıyorum ve omuz kısımlarımda daha önce kıl yokken şu an hafif hafif var , bu kortizon saçları döküp vucuttakı kılları çıkarıyor galiba

    Birde kurtuldunuzmu hocam bende düşünüyorumda .

    Hocam koltuk altı ense ve sırttaki kıllar için ortalama bir fiyat varmı .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, omuz ve sırttaki kortizon kılları ok sıkıntı kalmadı. Tavsiye ederim en garantili yöntem bu.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    sayın artur fiyat bilgisi verebilmemiz için bölgeyi görmek gerekiyor. eğer 0 506 114 91 11 nolu telefonun watshapından resim gönderebilirseniz. ortalama bir fiyat bilgisi verebiliriz.
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • sayın 1419oguzhan malesef istanbul dışındaki herhangi bir kurumla iletişimimiz yok. işlemlerine kefil olabileceğim bir yer bilmiyorum
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • to1ga T kullanıcısına yanıt
    sayın to1ga lazerde seans aralıkları 30- 40 gün arasındadır. iğnelide ise birinci tur bitene kadar hangi aralıkla geleceğiniz sizin insiyatifinizdedir.
    saygılar
    op.dr. kadir aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 2 Nisan 2016; 8:57:33 >
  • Hocam iğneli için güncel seans fiyatını ve iğneli de kullandığınız makineyi öğrenebilir miyim? salı günü için randevu alıp gelmeyi düşünüyorum.
  • scudman kullanıcısına yanıt
    sayın scudman iğneli de güncel seans ücreti 220 tl...donanım forum üyelerine 150 tldir.. kullandığımız makine sterex tir. alman ürünüdür. elektirik akımıyla çalışır. randevu olayı biraz sıkıntılı... aşırı bir yoğunluk var..hafta sonu mayıs başına kadar kapandı.. hafta içi oldukça yoğun .. ama siz 0 506 114 91 11 telefonun watshapından / 590 44 42 nolu telefonlardan arayarak randevu alabilirsiniz. eğer bölge yanak üstü veya daha kısa sürecek bir yerse sanırım 26 nisandan önceye yazabilirler diye düşünüyorum.
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • Sayon Hocam,

    iğneli epilasyonda ( yüz bölgesi) iz kalma riskii ve kızarıklık, kabarıklıkların geçme süresi nedir acaba. Yani hafta sonu işlem yapılsa pazartesi, kızarıklık vs olmadan mesaiye devam edebilirmiyiz.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    sayın fenerliyizbizler yüz bölgesi özelliklede kaş etrafında ciddi şişme olur.. şişme 3-4 gün sürüyor.. ve 3 gün sarı renkli bir antibiyotik krem yazıyorum ve sabah akşam sürülüyor cildin onu emmesi 1 saati buluyor. 1 hafta da kabuklar düşüyor ve kızarıklıkların geçmesi 15 günü bulur. yani dikkat çekemeyecek bir hal almanız en az 10-15 günlük bir süreç tabi bu en uzunu eğer işlem yapılan bölge küçükse 1 haftada da düzelen hastam var. fakat kızarıklıklar küçük küçük toplu iğne ucu şeklinde durur. ve geçmesi zaman alır.
  • Ctesi için randevu aldım. Omuz Ense Sırt bakalım çılgın hormon güçlerimle lazer savaşı nasıl olacak. Karanlık tarafmı yoksa Aydınlık tarafmı kazanacak.
  • Laser epilasyon ile daha öncede belirtildiği üzere kıllardan sonsuza kadar kurtulamıyorsunuz, tekrar çıkıyor. Ben Naturel'e 4 seans gittim, bir kaç ay kılsız gezdim ama 4 aydır gitmediğimden ilk halime döndüm :) Tabi bunu biliyordum, söylenmişti keza. Ancak iğneli epilasyon ile Kadir bey kıllardan sonsuza kadar kurtulabilineceğini söylüyor. Eğer öyleyse daha masraflı ama iğneliye yönelin derim. Hele uzak yerden geliyorsanız...
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    sayın geutarman bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. malesef lazerde süreklilik çok önemli... ancak 10 seansı tamamladıktan sonra yılda 2-3 kez tek seanslık atışlara gidilirse görüntüyü korunabiliyor. iğnelide ise tamamen kurtulmak mümkündür..
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • Yeriniz nerede acaba? Omuz arka boyun seklinde gelmek istiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.