Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Sayın mahsurkalanadam lazer epilasyonda konu erkekler olunca maalesef kalıcı olma pek mümkün olmuyor. Yaklaşık %60-70 azalma ve geri kalan kıllarda da hacmen zayıflama elde ediliyor. Elbette bu durumun korunması için yılda 2 defa tek seans yapmak şart. Forumda hep dediğim gibi erkekte lazer epilasyonu bir kişisel bakım gibi görmek gerek. Yani nasıl ayda bir saç traşı olunuyorsa lazerede yılda bir iki kez girmek gerekiyor. Diyeceksiniz ki hep mi böyle. Hayır bazen bazı kişilerde %85lere varan kalıcı sonuçlarda çıkabiliyor ama nadiren olan bir durum. Genele bakınca lazeri kişsel bakım amaçlı olarak görmek daha doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Benim verecegim cevabi kendiniz vermissiniz.
    Hayir demi ne demek ya, basbaya EVET.
    Hatta cekirdek egitim mufredatina bile girdi. Bos laflara gerek yok. Bu is KOZMETOLOJI adi altinda Dermatolojinin alt dalidir.
    Neyse konu kapansin.
    Hoscakalin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hizliomer

    Benim verecegim cevabi kendiniz vermissiniz.
    Hayir demi ne demek ya, basbaya EVET.
    Hatta cekirdek egitim mufredatina bile girdi. Bos laflara gerek yok. Bu is KOZMETOLOJI adi altinda Dermatolojinin alt dalidir.
    Neyse konu kapansin.
    Hoscakalin

    özür dilerim ama Ömer Bey, siz Kadir Bey'le yüzyüze hiç konuştunuz mu...?
  • Konuşmadım, ama konuşunca kendisi hakkında çok iyi fikir edinecek bile olsam, bu gerçek değişmeyecek. Sözkonusu iş DERMATOLOJİnin bir alt dalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın doktorum ben dermatolog bu işi yapmasın genel cerrah yapsın mı dedim de hala bir laf geçirme yarışındasınız anlayamadım. Bakın ben hiç cilt bakımı yok efendim leke açma tedavisi veya kimyasal peeling gibi konularla uğraştığımı söyledim mi? Bu forumdan birçok müşterim var ve arada benden bunlarıda isteyen çıkar ama ben onlara hep şu cevabı vermişimdir. Bu iş cilt uzmanlarının işi ben kimyasallarla tedavi asla yapmam zira o konu tamamen bir profesyonellik işidir. Haa yapamayacağımdan veya konu hakkında bilgim olmadığından değil kimyasallarla çalışmanın profesyonellik istediğinden yapmam. Profesyonellik demek yaptığınız işin komplikasyonlarını yönetebilmektir aynı zamanda. Peki lazerde en büyük komplikasyon nedir? Cilt yanıkları... Peki yanıklara kim bakıyor yıllardır.. Elbette genel cerrahlar. Ben yaptığım işin anatomisini fizyolojisini bildiğim gibi aynı zamanda komplikasyonlarınıda yönetebiliyorum.. İnanın bana lazer yanıkları bizim müdahale ettiğimiz en basit yanık türleridir. Sizce donanım olarak bir dermatologtan anatomi fizyoloji patoloji ve komplikasyon yönetimi konusunda hangi eksik yanımız olabilir lazer konusunda. Bakın yine tekrarlıyorum kimyasallarla cilt bakımı gibi hizmetlerin dermatolog tarafından yapılması elbette şart ama lazer hususunda size katılmıyorum. Lazer makinesinin tuşuna basmak için 12 yıl tıp okumaya hakikaten gerek yok bence. Hastayı değerlendirme olarak düşünürsekte merakınız olmasın ben bir cerrah olarak tehlikeli lezyonları çok iyi tanırım zira onlarıda genel cerrahlar ve plastik cerrahlar ameliyat ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrar ;
    Ense omuz sırt koltuk altı lazer istiyorum. kıl yoğunluğu biraz fazla sayılabilir. Seans ücreti ne kadar acaba ?
    Birde ayda kaç defa seans uygulanıyor ? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 29 Aralık 2015; 18:40:43 >
  • Bursadan doktor beyin yerine gittim.

    Daha önce başka yerlere gitmiş biri olarak diyorum. Gerçekten çok ilgili doktor bey... Erkeklere özel olması ayrıca rahatlatıyor insanı

    uygulamanın etkili olup olmadığı konusunda yorum yapmam imkansız 1 hafta oldu ama umutluyum.

    Daha önce Alexandrite lazer kullanıp malesef azalmasını beklerken çogaldı eski halimi arar oldum. Aman diyorum uzak durun o cihazdan...


    Ömerbeyin mesajını okudum dermatologlar baksın demiş... Ben bursada dermaclinic diye bir yere gittim ordada dermatolog vardı ama adı vardı ne ilgi nede hastayı inceleme... yönlendirme yok... hem paramdan oldum hemde tedavi beklerken tüyler dahada sertleşti. Paramla rezil etti beni yanlış uygulama para kazanmak için umut tacirligine soyundu.

    Yani demek istiyorum ki işini adam gibi dürüst kim yapıyorsa ben onu istiyorum. Ne diploması olduğu umrumda bile degil. En azından kadir beyle konuştuğumda beni tüccar gibi karşısına alıp umut vaad etmedi. Bir hasta gibi davranarak bilgilendirdi. Ben tedaviden bir sonuç almasam bile arkasından bu adam beni kandırdı demeyeceğim. En azından bu intibayı verdi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to1ga T kullanıcısına yanıt
    sayın to1ga kemer üstü şeklindeki paket uygulamamız var 1500 tl yeni fiyatıdır. içerisinde saydığınız bölgelerin yanısıra yanaküstü , kol gögüs ve karın mevcuttur. aylık seans ücretleri ise 250 tldir. ama ben sadece bu bölgeler olsun istiyorum diyorsanız aylık seans ücreti 175 tldir. paket olarak alırsanız 1050tl şeklinde yapılır.
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • Adliyeli A kullanıcısına yanıt
    sayın adliyeli sözleriniz beni çok mutlu etti.düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • Yorumlardan gördüğüm kadarıyla lazer daha çok tercih ediliyor. Bunun sebebi nedir ? Lazer ve iğneli arasındaki belirgin farklar nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    SAYIN YİBO LAZERDE ALACAĞINIZ MAKSİMUM SONUÇ YÜZDE 60-70 AZALMA KALANLARDA İSE İNCELEREK TÜY HALİNE DÖNÜŞMEDİR. bunun için en az 10 seans lazere gidilmelidir. eğer lazer sonrası çıplak görüntü korunmak isterseniz yılda en az iki kez mutlaka tek seanslık kontrol atışları yapılmalıdır. lazerle tamamen sıfırlama avuç içi gibi olma gibi bir durum söz konusu değildir. iğneli epilasyon ise yüzde yüz sonuç veren ve alınan bölgede bir daha hayat boyu işlem gerektirmeyen bir epilasyon şeklidir. bir bölgede 3-4 tur geçildiğinde bölgede hayat boyu kıl çıkmaz. lazerde en az bir-1,5 yıl düzenli gitmek gerekir iğneli epilasyonda ise 3 ayda bölge tamamen biter. iğneli lazere göre oldukça maliyetli bir işlemdir. ama kesin sonuçtur. benim için sorun değil ben düzenli giderim yüzde 60-70 benim için yeterlidir diyen hasta lazere girebilir ama benim zamanım yok bununla yıllarca uğraşamam bir kere yaptırayım bitsin bir daha çıkmasın diyen hasta bütçesini ayarlayıp iğneliye girer. iğneli bizde garantili yapılan bir işlemdir. sözleşmeye yazılı olarak yazılır ve bir nüsha size verilir. gideceğiniz yerden iğneli için mutlaka yazılı bir garanti istemelisiniz çünkü bölgenin bitiş garantisi yapan kişinin uzmanlığı ile doğru orantılıdır.
    saygılar
    op.dr. kadiraksu
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    sayın forum üyeleri
    2016 yılının herkese sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.. 2016 hepimiz için güzel bir yıl olsun..
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim yeni yıl dilekleriniz için. 2016 kılsız bir yıl olur umarım

    Hocam biraz kabataslak olacak ama omuz göğüs toplamda kemer üstü lazerle iğneli maliyetini karşılaştırsanız ? Yaklaşık tahmini bir fiyat alsam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamınaleyküm arkadaşlar.15 gün kadar önce ankaradan kalktım ta avcılara gittim.çok ilgili ve bilgili bi hocamız.bizzat kendisi uygulamayı yapıyor.0 stres 0 gerginlik.25 dakkada sırt omuz yarım kol bitti.diğer lazer salonları gibi 1-2 fazla atışın hesabını yapmıyor.hızını alamazsa tüm vücutu bile yapabilir..işlem bittiğinde makinenin sayacı 3 bin küsüratı gösteriyordu.kafadaki bütün soru işaretlerini giderdi.zaten söylüyor da yüzde 60-70 etkili olur diye.kesin sonuç istiyorsan iğneli lazer gerkli diyor.fiyatlar gayet uygun.yani mahalle arası kuaför kalfası lazerci,lazer epilasyon kesi sonuç alırız diyo.millet inanıyor.bizim genel cerrah 15 yıllık doktor yüzde 60 -70 sonuç alınır deyince palavracı, üçkağıtçı gibi lanse ediliyor.halbuki adam doğruyu söylüyor.kimseyi kandırma peşinde değil.ayrıca daha önce alexle bi kaç farklı yerde deneme atışı yapılmıştı bana.mükemmel acı vermişti.bu hocanın makinasında acı hissetmedim.10-15 gün arasında da dökülmeler kopmalar gerçekleşti
    not:hocayla ve iş yeriyle ilgili hiç bi bağlantım yoktur.tamamen gerçek,kişisel görüşlerimdir.saygılar
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    sayın yibo kemer üstü paket alırsanız içinde sırt, omuz, koltuk altı, yanak üstü, kollar, bel karın ve gögüs bölgelerinin tamamı vardır. 1500 tl yeni paket fiyatımızdır. aylık seanslar halinde ödemek 250 tl de aylık seans ücretidir. gögüs ve omuz soruyorsanız sadece 150 tl aylık seans ücretidir. 1 000 tl de paket fiyatıdır. iğneli için fiyat söylemek zor açıkcası çünkü bölgenin yoğunluğu oldukça önemlidir. ama şöyle ifade edeyim. çok yoğun olmayan bir bölge için yani az yoğun bir bölge için 3 tur geçebilmek takribi 30 saati bulur. ama tekrar söylüyorum belki daha az belki daha fazla sürer. çünkü görmeden tahmin etmen zor. iğneli de her kıl tek tek tutularak alınıyor. orta yoğunlukta bir bölgede 4 saatte elinizin parmaklarını hafif açtığnızdaki kadarlık bir alan yapılabiliyor. iğnelinin saat ücreti forum üyelerine 150 tldir. 20 saatlik paket alırsanız 2500 tldir.
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • actros v8 A kullanıcısına yanıt
    sayın actors v8 yorumlarınız için çok teşekkür ederim... bunları sizlerden duymak beni hem mutlu ediyor hemde işimi düzgün yapmış olmanın gururunu yaşıyorum..
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • Kolay gelsin hocam ,

    Ben yanak üstü ve kaş arası için size lazer epilasyona gelmeyi düşünüyorum toplam kaç seans sürecek ve ne totalde ne kadar ödemem gerekiyor ?
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı tahmin seçeneği bölgeyi görmek. Whatsapp No.dan size en yakın zamanda ulaşacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. evet çok daha doğru olur en azından doğru bir karşılaştırma yapabiliriz.
    0 506 114 91 11
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • Olgun Penguen kullanıcısına yanıt
    sayın olgun penguen kaş arasına lazer atışı yapmıyoruz biz. çünkü bu bölgelerde yani kaş arası şakak gibi bölgeler daha fazla artışa neden oluyor. bu defalarca gözlemledik bu nedenle iğneli epilasyon tavsiye ederim. hem maliyet açısında da çok büyü bir fark olmayacaktır. kaş arası toplasanız yarım saat sürmez. oda 75 tl 3-4 turda bitiyor. yanaklar ise toplamda 1-1,50 saat sürüyor.. ilk tur bittiğinde toplam 2 saat çalışılmışsa 300 tl ödersiniz ikinci tur ilkin yarısı kadar sürer yani 1 saat üçüncü tur ise ikinci turun yarısı kadar sürer yani 30 dakika toplamda geleceğiniz süre 3,30-4 saattir oda 600 tl yapar.. lazerle ise 50 tl seansına ödeseniz 10 seans gitseniz 500 tl yapar ki sonuça ulaşmak için bir yıl harcarsınız.. birde tabi 10 seans bittikten sonra yılda iki kez çıkmasın diye tek seanslık atışlara gideceksiniz onlara ödeyeceğiniz ücreti koyarsanız aynı fiyata geliyor. tabiki tercih sizin yanak üstü lazer yapıyoruz seans ücreti 50 tldir. kaş ortası tavsye etmem ama şilla ben isiterim derseniz benden günah gider atış yaparım ücrette almam benden olur. :)
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.