Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    sayın guitarman tavsiyeniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.. şahsımla ilgili düşünceleriniz beni ayrıca onure etmiştir.
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    merhaba diod bir lazer teknolojisidir. bir makine değildir. 808 nanometre ile - 810 nanometre dalga boyu arasında lazer ışınları üreten bir teknolojidir. lazer ütüleme sistem kullanan cihazlar bu dalga boyu arasında lazer ışınları üretir. bizim cihazımızda ütüleme yani diod teknolojisi ile çalışan bir cihazdır. bu teknolojiyi kullanan tüm cihazlar halk arasında diod ütüleme olarak bilindiğinden bunun bir makine markası olduğu şeklinde yanlış bir kanı vardır. alexandirate diod ve Nd Yag lazer epilasyon işlemlerinde kullanılan lazer teknolojilerinin ismidir. değişik markaların bu teknolojilerini kullanan makineleri mevcuttur. bizim tavsiye ettiğimiz ve erkeklerde başırısı en yüksek olan lazer teknolojisi diod teknolojisidir.
    saygılar
    op.dr kadir aksu
  • Sadece erkeklere lazer epilasyon yapılan kurumumuzda aralık ayı boyunca yeni yıla özel dev kampanya...Tüm vücut(kasık ve kalça dahil) sadece 300 tl. Bölgelere göre seans ücretleri için mesaj atın veya bizi arayın.

    KURUMUMUZA BAYAN MÜŞTERİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR....

    www.naturelestetik.com

    Tel:0212 590 44 42

    Adres: Reşitpaşa cd. Altıntaş iş merkezi No:55 Kat:4 D:69
    Avcılar/İstanbul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

    benim vücut için amerikanın lazer silahı lazım, yoksa işin içinden çıkamazsınız.

    />
  • Hocam her şeyi sordum, konuştuk ama aklım karıştı yine internetten yorumları okuyunca. Sakal üstü, Kaş ortası, ve kulak için gelmeyi düşünüyordum, karar vermiştim. İnternette arama yaptım. Yüzde leke yada iz yapabilir diyor delik delik. Aklım karıştı, kıl tüyde bitmiyor. Bu konu hakkında şikayet oldu mu hiç size ?
  • diosfer kullanıcısına yanıt
    sayın diosfer iğneli epilasyonda bilinen en önemli risk iz kalması problemidir. bu konu yapan kişinin tecrübesi ve kişinin yara bakımıyla ilgili bir durumdur. diyelim 1000 kişiye uygulama yapıldı. işlemi yapan tecrübesiz biriyse iz riski 500 tecrübeli biri yaparsa neredeyse sıfırdır. aradaki fark tamamen tecrübe ile ilgili. kurumumda iğneli işlemini yapan uzmanım konusunda türkiyenin en profesyonelleri arasında sayılan bir uzmandır. bu yüzden bizim müşterilerimizden iz konusunda hiçbir şikayet almadık. yinede kafanızda soru işaretleri varsa kuruma gelin ve sadece 20 tl iğne ücreti karşılığında isterseniz gözükmeyecek bir bölgede ufak bir yeri ücret almadan alalım görün ona göre karar verin..
  • anladığım kadarıyla birçok kişi iğneli hakkında tereddütlere sahip. bu konuda birşeyler yapma gereği ortaya çıkıyor anlaşılan. bende düşündüm taşındım şuna karar verdim.

    İğnelği epilasyon düşünen ancak kafasında soru işareti olanlar kuruma gelip 20 tl iğne ücreti karşılığında görünmeyecek bir bölgede deneme işlemi yaptırarak karar verme aşamalarını daha kolay hale getirebilirler.

    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • kasık bölgesi için bir kampanya olacak mı ? ilgili bölge için çalışma yaptırmak istiyorum. bilenler pm atabilir.
  • Ankara'da var mısınız? Yoksa önereceğiniz yer var mı?
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    merhaba Ankara da maalesef şubemiz yok .. önerebileceğim bir yerde yok çünkü kurumları tanımıyorum ve çalışma şekillerini bilmiyorum ama mutlaka forumdan ankarada olup giden arkadaşlar vardır.. onlar bir tavsiyede bulunursa daha doğru olur..
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • merhaba kasık ile ilgili kampanya derken kasık bölge lazer seansı 100 tl dir. onun dışında bir kampanyamız henüz yok..
    saygılar
    op.dr. kaidr aksu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    merhaba kasık ile ilgili kampanya derken kasık bölge lazer seansı 100 tl dir. onun dışında bir kampanyamız henüz yok..
    saygılar
    op.dr. kaidr aksu

    merhaba,
    peki kaç seans sürüyor işlemler ? ve etkisi ne kadar oluyor ?
    birde sormam gerek özel bir bölge olduğundan erkeklik ile ilgili bir sıkıntı yaratıyor mu hiç yaşandı mı veya lazer ışını görmemesi gereken bir bölge olabilir mi acaba orası ?
  • her bölgede olduğu gibi 10 seans mutlaka girilmesi gerekiyor. etkisi kişiden kişiye değişir (yaş, cilt tipi, kıl kalınlığı ) ortalama etkinlik %60-70 tir.lazer ışınları etkinliğini bölgesel ısı artışı yolu ile gösterir.. kasık bölgesinde özellikle testislerin ürettiği spermler bir kanal vasıtasıyla penise taşınmaktadır. bu kanalın ve testislerin beslenmesini sağlayan orta ve küçük boy damarların içerisinde bulunan kan hücreleri lazer ışınlarını emmek süretiyle ısınmakta ve damar yatağına aşırı ısı zarar vermektedir. bozulan damar yatağı nedeniyle testis ve sperm taşıyan bu kanalın beslenme bozuklukları olası bir risktir. ayrıca testislerin ürettiği spermlerin canlı kalabilmesi için bu yolun içerisini döşeyen tabakanın iyi beslenmesi gerekmektedir ki normal dölleme kabiliyetinde spermler muhafaza edilebilsin.. bozulan damar yatağının hasar derecesine bağlı olarak testislerin ve bu yolun fonksiyonlarında bozukluk istenmeyecek bir durumdur. bu anatomi ve fizyolojiyi bilmeyen acemi bir uygulayıcı bu istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir. zaten bu yüzden bölge anatomisini iyi bilen bir doktor tarafından bu işlemin yapılması olmazsa olmazdır. uzun yıllardır işte bu bölgeyle ilgili yaptığımız girişimlerde herhangi bir zorunla karşılaşılmamıştır.
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • S.a arkadaslar bugun itibariyle kemer ustu lazer epilasyondaki ilk seansimi op.dr.kadir aksu hocamin sayesinde gerceklestirmis bulunmaktayim . Bundan sonraki gelismeleri sizinle paylasicam . Aklinda soru isareti olanlar icinde yakinda fotograflarimi paylasicam . Şunu da belirtmek isterimki op.dr.kadir aksu hocam gercekten cok ilgili benim sordugum tum sorulara her ayrintisina kadar cvp verip bilgilendirdi. Tekrar tsk ederim hocama .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    sayın kacak363 ilginiz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
    saygılar
    op.dr.kadiraksu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Erkeklere özel lazer epilasyonda dev kampanya...Tüm vücut(kasık ve kalça dahil) seans ücreti kısa bir süre için 300 tl. Bölgelere göre seans ücretleri için mesaj atın veya bizi arayın. Fırsatı kaçırmayın.

    www.naturelestetik.com

    Tel:0212 590 44 42

    Adres: Reşitpaşa cd. Altıntaş iş merkezi No:55 Kat:4 D:69
    Avcılar/İstanbul

    hocam benım kolumda 2 adet dovme mevcut ve butun vucuduma epılasyon ıstıyorum ne gibi bir cozum bulabılırız dovmeler konusunda. bozluyor dıye duydum cok bozulmuyorsa dovmecide tekrar duzeltebılırım
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    SAYIN YENGEÇ1907 dövme olan bölgelerde enerji fazla çekeceği için lazer tavsiye etmiyorum o bölgeler ancak iğneli epilasyon ile alınabilir. diğer bölgeler lazerle yapılır. iğneli dövmede hafif solma yapabilir ama kesin olur diye bir şey söylememek lazım.. iğneli yapılan bölgede küçük kabuklar oluşacal o kabuklar dökülürken belki bir ton açabilir.
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • İyi geceler Kadir Bey

    21 yaşındayım ben.Kollarımda neredeyse hiç kıl yok.Omzumda sırtımda 1 tane bile kıl yok diyebilirim.Bacaklarımda ise esmer olmama rağmen oldukça az kıl var.Sakal derdim var.Siyah kıllar var fakat tam sakal diyemem.Yanaklar bölüm bölüm boş fakat çene altı daha iyi.Vücudumun hiçbir yerinde olmayan kıl genital bölgeyle kalçada var.Resmen tropikal orman gibiler.Sakal ektirme işlemi kaç seans ve ücreti ne oluyor acaba? Kalça + genital bölge için de ayrı ayrı fiyat verirseniz çok sevinirim.Ayrıca sakal ekim işleminden sonra insanlar direk sakal mı ektirdin diyecek kadar çok mu ekiliyor acaba? Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olarak rezil olmak istemem açıkçası.

    @naturel erkek epilasyon
  • doğuştannicksiz kullanıcısına yanıt
    sayın doğuştannicksiz sakal ekimi oldukça düzgün işçilik gerektirir. bölgede ne kadar ekim yapılacağı sizin tercihinize bağlıdır.. tammamını doldurun az olsun sadece boşluklar kapansın gibi seçenekler mevcut bu sizin isteğinizle gerçekleşir. ekimle ilgili fiyat verebilmek için ekim yapılacak bölgenin ve ense bölgenizin fotoğraflarını görmek gerekir. 0 506 114 91 11 nolu telin watshapp tan foto atarsanız daha doğru bir maliyet çıkartabiliriz. kalça ve kasık seansı birlikte 150 tl dir. 10 seanslık paket alırsanız
    saygılar
    op.dr.kadir aksu
  • merhabalar, sırt bölgeme iğneli yaptırmak istiyorum ama maliyet kısmı kafamı karıştırıyor, bir kampanya vs yapabilmeniz mümkünmü, zira tamamen bitme sağlamadığı için lazere sıcak bakmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.