Şimdi Ara

'Uncharted 4'ün Grafikleri Film Kalitesine Yaklaştı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Uncharted 4 şu an geliştirilen oyunlar arasında en kaliteli grafiklerden birini verecek gibi görünüyor. Oyunun baş karakter tasarımcısı Frank Tzengi'nin açıklamaları da iştahımızı kabartıyor.

"Naughty Dog'ta yaptığımız işlere bakın, oyunun kalitesi şu an filmlerin kalitesine yaklaştı." Karakterimiz (Nathan Drake) bir filmdeki gerçek oyuncunun dijital versiyonu olarak kullanılabilir. Kalite, ayrıntılar, tasarım, renkleri temel alırsak oyuna koyduğumuz her şey benim için film kalitesine eşit. Yani benim için video oyunları film kalitesine bir hayli yaklaştı; bu da tam istediğim şeydi."

Tzengi yeni nesil sayesinde karakterlere daha fazla poligon koyabildiklerini ve yüksek çözünürlükte haritalar tasarlayabildiklerini de vurguluyor. Uncharted 4'ün 2015 yılının sonunda piyasaya çıkacağını hatırlatalım.

• S. Hawking, çöp demesi için konuya bekleniyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Kesinlikle üst düzey kalitede bir oyun; gerek konusu gerekse grafikleri. Ama beni kısa bir oynanışa sahip olması üzer. Çünkü the order'da kısa diye bir söylenti atıldı ya ortaya; o yüzden dedim.
    Sonuçta mantıklı olarak cok hard düzey grafik ve kaplama zaten çok fazla yer tutacaktır; bu sebepten umarım oyunun oynanış süresi kısa tutulmamistir. Çünkü ps4 almama sebep bir oyun kendisi :)

İ7 6700K // MSI Z170A M7 GAMING // GSKILL RIPJAWX 16 GB DDR4 2400MHZ // GIGABYTE GTX 980 Tİ XTREME EDİTİON RGB // ASUS ROG PG348Q 100hz // THERMALTAKE X31 KASA // CORSAIR BRONZE 80 750 WATT // LOGITECH G910 GAMING KLAVYE // LOGITECH G303 GAMING MOUSE // RAZER TİAMAT ELİTE 7.1 REAL // ASUS STRIX SOAR 7.1 SES KARTI // KINGSTON HYPER X SSD // WD BLACK 1TB
  • Beyler, evleniyorum. Tadilattı, mobilyaydı derken masraf oldu eşşek kadar.

Bir ev hediyesi olarak PS4 alabilirsiniz. Teşekkürler ^^

• hala bu sözlere inanan var mı allah aşkına bırakın kuru lafları koyun önümüze o filme yaklaşan grafikleri de bir videoda görelim hatta artık videolara bile güvenmiyorum videoda ultra pc lerde oynuyorlar oyun ps veya x1 geliyor o videodaki oyundan eser yok.

• sana geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 9 Şubat 2015; 12:20:42 >

• Naughty Dog a oynun konusunda güvenirim herzaman yaptıkları oyunlar ortada fazla söze gerek yok ama işte böyle firmanın içinden birisi çıkıp gerçekten saçma saçma açıklamalar yapınca da insanların eline malzeme veriyorlar.Film kalitesinde grafikler demiş abimiz ama inanan varmı bilmiyorum buna.
  • Oyuna iyi veya olumlu yazan herkes eksilenmis. Yazik oyunculuk ya da objektif olmak dogrulari soylemek bizim dinimizin temelidir aslinda. Birakin kisilik ve sosyal anlamda duzgun insan olmayi. Ama malesef cogu insan bunu beceremiyor baksaniza.

Olumlu konusan herkes eksi yemis oyun hakkinda. Playstation 4 piyasayi domine ediyor, sistemin kendine ozel oyunlari Order olsun, DriveClub olsun ya da gelecek olan Uncharted olsun veya Blood Born. Hepsi oyun endustirisi ve grafik teknolojileri icin yenilik getiriyor ve piyasada zirveye oynuyor. Konsolda rakipsiz goruntuler sunuyor ama bunun tadi cikartmak ve taktir etmek varken burda sirf bu gelisimleri begendigim ve destek verdigim icin eksi yiyorum ya da yiyoruz.

Yazik gercekten. Elestirim sistem icin ve sistemi bakis acisini gelistiremeyenler icin.
  • Naughty Dog'un kalitesi tartisilmaz her nesilde Crash olsun Jak serisi olsun bize cok kaliteli oyunlar verdiler keza uncharted ve the last of us da dahil. Ve biliyoruzki uncharted 4'un grafikleri suana kadar gorebilecegimiz en iyi grafiklere sahio olucak. Ama simdi film kalitesi derken nedemeye calismis cozemedim ama bence hele daha su grafikler ile bir filmde yer edicegini zannetmem drake in bu cook ilerki zamanlarda gorebilecegimiz bir sey. Ama hani film derken sunuda kastetmis olabilir hani filmlerde kullanilan teknolojileri kullandik ayni emegi verdik falan filan. Ama herneyse muazzam bir oyun bekliyor bizleri.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyuna iyi veya olumlu yazan herkes eksilenmis. Yazik oyunculuk ya da objektif olmak dogrulari soylemek bizim dinimizin temelidir aslinda. Birakin kisilik ve sosyal anlamda duzgun insan olmayi. Ama malesef cogu insan bunu beceremiyor baksaniza.<br><br>Olumlu konusan herkes eksi yemis oyun hakkinda. Playstation 4 piyasayi domine ediyor, sistemin kendine ozel oyunlari Order olsun, DriveClub olsun ya da gelecek olan Uncharted olsun veya Blood Born. Hepsi oyun endustirisi ve grafik teknolojileri icin yenilik getiriyor ve piyasada zirveye oynuyor. Konsolda rakipsiz goruntuler sunuyor ama bunun tadi cikartmak ve taktir etmek varken burda sirf bu gelisimleri begendigim ve destek verdigim icin eksi yiyorum ya da yiyoruz.<br><br>Yazik gercekten. Elestirim sistem icin ve sistemi bakis acisini gelistiremeyenler icin.

hocam dinden objektiflikten bahsetmişsin de daha kendin objektif değilsin burada gelmişsin ahkam kesiyorsun daha grafiğini görmediğin (bu sinema kalitesine yaklaşan grafiklerden bahsediyorum) bir oyuna burada kefil oluyorsun nerden biliyorsun bunun doğru olduğunu bugüne kadar hangi oyun yeni nesilde downgrade yemedi de bu laflar güveniyorsun bloodborne tamam iyi oyundurda grafiksel nerede bir teknolojik gelişme sunuyor her oyunda olan grafikler bir de bloodborn son videosunu izlemedin heralde oyunda bildiğin aa sorunu var gelmişsin burada objektiflikten bahsediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Beyler, evleniyorum. Tadilattı, mobilyaydı derken masraf oldu eşşek kadar.

Ne kadar PS4 Türkiye de? Ver parayi 280€ ya alip yolluyayim sana.Allah kolaylik versin.Ben cektim bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskioyuncu -- 9 Şubat 2015; 12:57:11 >
  • oyunun kahramanının görüntü kalitesi iyi ama patlama sahneleri hic güzel degil yeni nesil bir oyuna yakışmıyor

• Biz film istemiyozki oyun istiyoruz.Film istesek gider film açarız.Sen bana uncharted 2'deki eğlenceli oynanışı atmosferi sun hikayeyi mekanlara iyi yedir.Bıktıracak adrenalini düşürecek seviyedeki uzun ara demolara son ver kısa öz olsun bizde helal olsun diyelim.

Sinematik oyun istesek heavy rain var beyond var.

Daha 2-3 gün önce tekrar'dan 60 fps yakalanması zor diye haber yaptıktan sonra facebook sayfasından şimdi sinema minema altında 29-30 fps'yi yedirecekler millete.

Güzel taktik ND.

Bide firma iyice moda girmiş "Naughty Dog'ta yaptığımız işlere bakın, oyunun kalitesi şu an filmlerin kalitesine yaklaştı." Bırakında millet sizi övsün.

Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • quote:

Adresini gönder Xbox One gönderiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Adresini gönder Xbox One gönderiyorum.

Göndermeyen Kaz Hirai olsun mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.