Şimdi Ara

GTA 6'daki Karakteri Ben Canlandıracağım {SS'li} [FETÖ'cü Rockstar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
15
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilen bilir bir ara Rockstar Games'e dava açacağım diye bir konu açmıştım Rockstar London yetkilileri ile iletişime geçtim kendileri bana hak verdiler ve bana bir teklifte bulundular. Çıkaracakları yeni oyunu San Andreas'ın devamı niteliğinde yapacaklarmış fakat San Andreas 2 demek yerine GTA VI diyecekler. Hikaye San Andreas'ın son sahnesinden 15 yıl sonrasını anlatacak ve CJ'in yüzünün yeni halini tamamiyle tıpkı Fifa'da olduğu gibi benim yüzümden modelleyecekler. Eğer telaffuzumu geliştirebilirsem İngilizce seslendirmesini de ben yapacağım. Bir de bu GTA V oyununu türkçeleştiren TechnoGame adında bir ekip varmış. Bu oyunu da türkçe yapma ihtimalleri varmış eğer o ekibin yamasını beğenirsek yeni oyunun lokalizasyonu için o ekibi tutacaklarmış. 6. Oyunun türkçe çıkması tamamiyle bu ekibin çıkaracağı GTA 5 yamasına bağlı kısacası ve öyle bir durum olursa yine Türkçe seslendirmesini de ben yapacağım. Ama eğer o ekip olmazsa yine de Lokalizasyon için iş başvuruları açacaklarmış Londra ofisinde çalışmak üzere elemanlar alacakmış yeterli katılım olursa kendi oluşturdukları ekip türkçe yapacak kısacası.

Oyun yaklaşık 5 yıl içinde çıkacak senaryonun yazılması grafikler yapılacak lokalizasyon çalışmaları falan uzun iş hikaye Los Santos'ta geçmeyecek.CJ hayatının geri kalanını başka bir yerde geçirecek ve orada yaşadığı,yaşayacağı olayları oynayacağız. Zaten millet GTA 5'te sıkılmıştır artık Los Santos'tan

5 Mart edit:

Arkadaşlar rockstar ile görüşmelere gittim ve ilk maaş çekimi aldım ve aldığım para ile doğruca bir showroom'a gidip son model bir araç satın aldım

Görüşmeye gitmeden önce ;

Showroom'da araba beğenirken ;

Ağustos 2016 Edit :

Beni uzun süre oyaladıktan sonra, bu 15 Temmuz ve sonrası süreçteki olaylardan dolayı projeden beni çıkarttıklarını söylediler. Sebebini sorduğumda Türkiye ile hiç bir iş yapmayacaklarını ATV kanalında bütün planlarının deşifre olduğunu, ama yine de baskı kurarak ATV'ye bir özür mesajını zorla okuttuklarını söylediler.

Haber Linki

Özür Mesajı

[/twitter]

Bu hain FETÖ'cülere para kazandırmayın arkadaşlar Rockstar Games oyunlarını almayın aldırmayın. Oynamayı çok istediğiniz bir oyun olursa korsan indirip oynayın. Duygularımla oynadı şerefsiz hainler. Bende kandırıldım arkadaşlar umarım Rockstar Games ile görüştüğüm için FETÖ'cü sanılıp gözaltına falan alınmam. Uzun süredir senaryo yazıyoruz, İstanbul'u falan koyabiliriz diyerek bekletiyorlardı. Meğer FETÖ ile iş birliği yapıp Türkiye'yi ele geçirmeye çalışıyorlarmış. Bir cahillik yapıp bunlara kandım. Pişmanım. Bir de dikkat çekmemek için resmi Twitter sayfalarından Türkçe olarak şu mesajı yayınlamışlar. Çakallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenBlock37 -- 4 Ağustos 2016; 16:01:14 >

• Turbo diye girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CJ ye benziyon la
  • Trafik lambası anca

• Millet seninle oyuncak gibi oynıcak mı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CJ in kayip cocugu, adanalidir kesin.

• 2. Lig defans oyuncusu sandım

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 11:54:20 >
  • İyi atmışsın okuttu

• Oyunu bırakırım

• AhahjajanannananNnsbsnxmKcxmvmcxmdvksldlSllaa. GTA 6 yo ben Yapcam ddzkal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwagLord -- 9 Şubat 2015; 22:00:44 >
  • O kadar yazıyı görünce inanasım geldi

• CSB değilse yürü be CJ nin tıpkısının aynısı
    Edit : Dava açacağım dediğin konunun linkini atar mısın ? Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-402869AF7 -- 8 Şubat 2015; 20:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

Arkadaşlar bilen bilir bir ara Rockstar Games'e dava açacağım diye bir konu açmıştım Rockstar London yetkilileri ile iletişime geçtim kendileri bana hak verdiler ve bana bir teklifte bulundular. Çıkaracakları yeni oyunu San Andreas'ın devamı niteliğinde yapacaklarmış fakat San Andreas 2 demek yerine GTA VI diyecekler. Hikaye San Andreas'ın son sahnesinden 15 yıl sonrasını anlatacak ve CJ'in yüzünün yeni halini tamamiyle tıpkı Fifa'da olduğu gibi benim yüzümden modelleyecekler. Eğer telaffuzumu geliştirebilirsem İngilizce seslendirmesini de ben yapacağım. Bir de bu GTA V oyununu türkçeleştiren TechnoGame adında bir ekip varmış. Bu oyunu da türkçe yapma ihtimalleri varmış eğer o ekibin yamasını beğenirsek yeni oyunun lokalizasyonu için o ekibi tutacaklarmış. 6. Oyunun türkçe çıkması tamamiyle bu ekibin çıkaracağı GTA 5 yamasına bağlı kısacası ve öyle bir durum olursa yine Türkçe seslendirmesini de ben yapacağım. Ama eğer o ekip olmazsa yine de Lokalizasyon için iş başvuruları açacaklarmış Londra ofisinde çalışmak üzere elemanlar alacakmış yeterli katılım olursa kendi oluşturdukları ekip türkçe yapacak kısacası.

Oyun yaklaşık 5 yıl içinde çıkacak senaryonun yazılması grafikler yapılacak lokalizasyon çalışmaları falan uzun iş hikaye Los Santos'ta geçmeyecek.CJ hayatının geri kalanını başka bir yerde geçirecek ve orada yaşadığı,yaşayacağı olayları oynayacağız. Zaten millet GTA 5'te sıkılmıştır artık Los Santos'tan

bu arada tip budur karakteri tamamiyle bu yüzden kopyalayacaklar

• Kıskandım la adam bildigin cj'in cocugu

• rez

Çok tutar bu konu
  • Bet t all
  • Tipim nasıl ssli konusunun ilerki versiyonu

• Sen iste modlarım seni canım :)
  • Csb ama harbiden siyahileri andiriyosun lol csb degilse gta vi dan sonra durdurulur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.