Şimdi Ara

problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cihazımın markası Samsung Galaxy Tab Pro SM-T320. ara ara uzun süren donmalar ve ekran gidip gelmeleri söz konusu. diyelimki bir web sitesinde haber okuyorum. ekran gidip gelmeye başlıyor ve bazen kapanıyor bazen ise donup kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? cevapları bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harslann

    cihazımın markası Samsung Galaxy Tab Pro SM-T320. ara ara uzun süren donmalar ve ekran gidip gelmeleri söz konusu. diyelimki bir web sitesinde haber okuyorum. ekran gidip gelmeye başlıyor ve bazen kapanıyor bazen ise donup kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? cevapları bekliyorum.

    Kılıf orjinal değilse, manyetik kapsk mıknatısı etkisi ile kendiliğinden kapanabilir. Ben de 10.1 T520 modeli var 30 liralık ucuz kılıfın kapağını arkaya kıvırınca kendiliğinden ekran kapanabiliyor. Stand halinde zorunsuz ve Kılıf olmadan sa hiç bir sorun yok, çok memnunum.. Kılıfla kullanıyorsanız, kılıfsız olarak deneyin bakalım sorun devam edecek mi?
    Yine düzelmezse hemen servise götürün..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    kılıf kullanıyorum ve herhangi bir metal parçası yok ama metalle ilgili bir sorun değil diyorsanız kılıfımın linkini atayım.
    Markası eye-Q markayı pek bilmiyorum. Bence kapla pek ilgisi yoktur bu cihazı yaz tatilinin başında almıştım. aldıktan 2 ay sonra sistem hatası olarak (yeni çıktığı için sanırım) sistemin tam oturmadığını ve ufak bir kodlama hatası olduğunu söylediler. Birde şu var kılıfı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bu sorun 2 ay önce başlamıştı kılıfla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. İlk oluşuyla 2. oluşu arasında 3 hafta vardır neredeyse ama gittikçe 1 haftaya düştü zaman.
    kılıfın linki:http://www.eye-q.com.tr/urunler/?category=53&productID=355&showproductdetails=yes#.VNoWf_msXRU




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.