Şimdi Ara

cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yazıcımın kafası cescesor mürekkep ile tıkandı orjinal ile sorun yok.Ocp marka mürekkep almamı tavsiye edermisiniz.



  • 7150 kullanıyorsunuz sanırım.
    Yazıcı kafanız tıkanmış olsa orjinal kartuşlarlada baskı alamanız gerekirdi. Kartuşları doldurup bir süre keçenin emmesini bekleyin yinede baskı alamıyorsanız cessesora mail atın yardımcı oluyorlar.Kartuşlar arızalıysa değişeceklerdir. Bunun dışında orjinal ocp mürekkepleri de kaliteli bildiğim kadarıyla.
  • ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    kafayı açtıktan sonra clean ile sorun olmadı orjinallerde.ilk başta orjinallerle de basmadı.
    evet printer mg7150 nasıl anladınız?
  • Profilinize göz attım sadece.

    Bende mg6450 kullandığımdan (şuan servistede olsa b200 hatasından dolayı) cessesorun kartuş seti ve mürekkebiyle yazıcınızı görünce cevap verme gereği duydum.
    Bende dolan kartuşun keçesiyle ilgili bir sorun yaşamıştım ücretsiz değiştirdiler mailime muteakip. Sizden kaynaklı bir durum olmadığından emin olduktan sonra iletişime geçin bence sizde. @uaydenk
  • ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    cescesor ile tıkandıktan sonra orjinal kartuşları taktım.orjinallerde de bir süre devam etti sorun sonra kafa temizleme yaptım düzeldi.bir daha yapmadı.
    sorun yine de kartuş keçesinden olabilir mi?
  • BeniBenim rengi yazdirmama olayi bariz bir sorundu. Bir sure kartus takili bekleyince bir kac tane duzgun cikti veriyor sonrasinda ciktidaki siyah renk gidiyordu git gide azalip hic yazmiyordu(soluklasma degil harfin diyelimki A nin ust ucgenibyaziyor duzgun uclarini yazmiyor gibi sonra tumde aiyahi hic basmiyordu.)
    Tikaniklik sorunu olacagini dusuuyorum (makine 1 yaz boyunca 45 50 derece sicakta durdu o zazaman yasasam.yasardim ben diye dusunuyorum. Birde ocp yi deneyin elinizdeki murekkeplerde bittiyse bence ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba henüz 1 aylık canon mg 7150 ile 1200 cıvarı çıktı almıştım ki PGBK gördüğüm kadarı ile tıkandı. püskürtme ucu testinde bütün renkler düzgünken pgbk nin çizgileride renkleride fulu / beyazlıklı/ dağanık , kafa hizzalama, derin temizlik vs denedim ama faydası olmadı. bende dolan kartuş kullanıyorum acaba bundan mı oldu bilemedim orjinal kartuşları denedim aynı işlemleri yaptım bir düzelme olmadı servise gönderiyim desem kartuş bittiğinde ilk dolumda orjinal kartuşları delip dolum yapmıştım sonra cecesordan aldığım mürekkep ve kartuşları kullandım... üstatlarım var mı tavsiye ettiğiniz bir çözüm?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abadice

    merhaba henüz 1 aylık canon mg 7150 ile 1200 cıvarı çıktı almıştım ki PGBK gördüğüm kadarı ile tıkandı. püskürtme ucu testinde bütün renkler düzgünken pgbk nin çizgileride renkleride fulu / beyazlıklı/ dağanık , kafa hizzalama, derin temizlik vs denedim ama faydası olmadı. bende dolan kartuş kullanıyorum acaba bundan mı oldu bilemedim orjinal kartuşları denedim aynı işlemleri yaptım bir düzelme olmadı servise gönderiyim desem kartuş bittiğinde ilk dolumda orjinal kartuşları delip dolum yapmıştım sonra cecesordan aldığım mürekkep ve kartuşları kullandım... üstatlarım var mı tavsiye ettiğiniz bir çözüm?



    Servise kartuslari gondermeyin zaten kargoda sllah bilir basina ne gelir. Yazici kafasini sabitleyen turuncu parcayi takin yerine atmadiysaniz paketleyip gonderin ;)
    Kafa temizleme solusyounu deneyin ayrica acilir muhtemelen ben sasiritodum kafada tikaniklik olmamasina (yazici yaz aylarinda 40 kusur derecenin ustunde duruyor) ufak tefek olanda kafa temizlemeyle gidiyor bi iki seferde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkmon -- 18 Mart 2015; 10:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizlere tavsiyem dolum kartuş kullanmayınız. Sıfır aldığım HP5525 yazıcım için donanımhaberdeki yorumları da dikkate alarak (cescesorla ilgili şikayet olmamasını) web sayfalarından dolan kartuş ve mürekkep siparişi verdim. Yazıcım 2-3 aylık. İlk defa bitiyor kartuşları. Cescesordan gelen dolum kartuşlarını doldurdum ve taktım ancak yazıcı kartuşları tanımadı (ekranında kartuş takılı değil mesajı gösterdi). Cescesoru aradım, yazıcı modelini sordular, o modelde sorun var dediler (oysa web sayfalarında uyumlu yazıcılar ve kartuşlar listesinde var), keşke arasaydınız önce dediler (arama zorunluluğum varmış gibi) ama bu konuda ısrar etmediler yardım etme ve hatalarını düzeltme gayretine girdiler. Yazıcınızı getirin, bu yazıcılarda dolan kartuş kullanılmıyor, bizim hatamız web sayfamızda belirtmeliydik dediler, onun için sizin orijinal kartuşlarınızı da getirin dolduralım, size orijinal kartuşlarınızı dolduran kit verelim dediler. Yazıcınıza bakımını yapalım çalıştıralım verelim dediler. Kadıköydeki merkezlerine götürdüm. O gün aradılar ve bana yazıcımda bir sorun olup olmadığını sordular, yeni yazıcı olduğunu sorun olmadığını söyledim, mavi rengi yazmıyor biraz daha deneyelim dediler. Sonra akşam aradılar ve bana yazıcımın arızalı olduğunu aldığım ürünlerin parasını iade edeceklerini ve yazıcımı alabileceğimi söylediler. Yöntem olarakta yetkili servise göndermemi ve arızanın giderilmesini söylediler, peki dedim, kargo ile gönderin gönderdiler. Sonra eve geldiğinde onların doldurduğu orijinal kartuşlarımı taktım ve ekranda aynen şu ibare çıktı, "kartuşlarınız bitmiş veya sahte kartuş kullanıyorsunuz" :) Yani ben bu yazıcıyı bu kartuşlarla servise gödnereceğim, onlarda arıza giderecek:) Oysa telefonda sorduğumda bu dolum işleminin servis tarafından anlaşılmasının mümkün olmadığını ifade etmişlerdi. Uzun lafın kısası cescesor iyi firma olabilir bilemem, ama bu tür işler her zaman risklidir, bence orjinalden şaşmayın yoksa makinanız elinizde kalabilir, muhatap bulamazsınız. Naçizane paylaşmak istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hidiremmi

    arkadaşlar sizlere tavsiyem dolum kartuş kullanmayınız. Sıfır aldığım HP5525 yazıcım için donanımhaberdeki yorumları da dikkate alarak (cescesorla ilgili şikayet olmamasını) web sayfalarından dolan kartuş ve mürekkep siparişi verdim. Yazıcım 2-3 aylık. İlk defa bitiyor kartuşları. Cescesordan gelen dolum kartuşlarını doldurdum ve taktım ancak yazıcı kartuşları tanımadı (ekranında kartuş takılı değil mesajı gösterdi). Cescesoru aradım, yazıcı modelini sordular, o modelde sorun var dediler (oysa web sayfalarında uyumlu yazıcılar ve kartuşlar listesinde var), keşke arasaydınız önce dediler (arama zorunluluğum varmış gibi) ama bu konuda ısrar etmediler yardım etme ve hatalarını düzeltme gayretine girdiler. Yazıcınızı getirin, bu yazıcılarda dolan kartuş kullanılmıyor, bizim hatamız web sayfamızda belirtmeliydik dediler, onun için sizin orijinal kartuşlarınızı da getirin dolduralım, size orijinal kartuşlarınızı dolduran kit verelim dediler. Yazıcınıza bakımını yapalım çalıştıralım verelim dediler. Kadıköydeki merkezlerine götürdüm. O gün aradılar ve bana yazıcımda bir sorun olup olmadığını sordular, yeni yazıcı olduğunu sorun olmadığını söyledim, mavi rengi yazmıyor biraz daha deneyelim dediler. Sonra akşam aradılar ve bana yazıcımın arızalı olduğunu aldığım ürünlerin parasını iade edeceklerini ve yazıcımı alabileceğimi söylediler. Yöntem olarakta yetkili servise göndermemi ve arızanın giderilmesini söylediler, peki dedim, kargo ile gönderin gönderdiler. Sonra eve geldiğinde onların doldurduğu orijinal kartuşlarımı taktım ve ekranda aynen şu ibare çıktı, "kartuşlarınız bitmiş veya sahte kartuş kullanıyorsunuz" :) Yani ben bu yazıcıyı bu kartuşlarla servise gödnereceğim, onlarda arıza giderecek:) Oysa telefonda sorduğumda bu dolum işleminin servis tarafından anlaşılmasının mümkün olmadığını ifade etmişlerdi. Uzun lafın kısası cescesor iyi firma olabilir bilemem, ama bu tür işler her zaman risklidir, bence orjinalden şaşmayın yoksa makinanız elinizde kalabilir, muhatap bulamazsınız. Naçizane paylaşmak istedim.

    HP kartusları doldurmak risktir her zaman.
  • Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratto

    Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

    dolan kartus kullanıyorsanız özellikle cescesor marka (süngeri cok kücük), mürekkebi asla dibe kadar indirmeyin sorun yasarsınız.
  • Öncelikle geçmiş olsun,
    Inkjet yazıcılarda 1haftayı fazla geçmeyecek aralıklarda çıktı almamız gerekiyor, kafa tıkanması ve mürekkep kuruması kuruma yaşayanlar buna dikkat etmenize rağmen mi bu durumla karşılaştınız? Eğer öyleyse Cescesor mürekkep almayı düşünürken bu durum benimde gözümü korkuttu açıkçası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IroNLizard -- 21 Ekim 2015; 21:30:13 >
  • 2 yıl canon mp230 kullandım. mürekkeplerde donma olmadı. 15 - 20 gunde bir çıktı alıyordum. kullandıgım murekkep photoink ti.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    2 yıl sürekli kullanım güzel süre, bu sürede orjinal kartuşlara mı dolum yaptınız kolay dolan kartuş mu kullandınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkmon

    Profilinize göz attım sadece.

    Bende mg6450 kullandığımdan (şuan servistede olsa b200 hatasından dolayı) cessesorun kartuş seti ve mürekkebiyle yazıcınızı görünce cevap verme gereği duydum.
    Bende dolan kartuşun keçesiyle ilgili bir sorun yaşamıştım ücretsiz değiştirdiler mailime muteakip. Sizden kaynaklı bir durum olmadığından emin olduktan sonra iletişime geçin bence sizde. @uaydenk

    Hocam bütün konuyu baştan sona okudum bende MG7150 var akşam foto yazdırırken b200 hatası verdi bunun sebebi nedir anlamadım kartuş mu tıkandı kartuşun keçesiyle ilgili bir durumu var yoksa kartuşun keçesi nerde ki kendi kartuşlarını doldurarak kullanıyorum

    Bir kaç kez hata verdi makinayı kapattım açtım ilk çıktıdan sonra hata vermeye başladı. tıkanıklık olup olmadığına bakmak için desen yazdırdım hiç bir sıkıntı yok desende sonra yazdırmaya devam ettim hatta 50 adet çıktı alacağım için Kartuşlara yeni mürekkep koymuştum cescesor hata dan sonra yaklaşık 35,40 adet daha yüksek kalite 10x15 foto aldım bir daha hata vermedi işim bitti kapattım yazıcıyı.

    Bu hata kodunun anlamı ne onu anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dostum kertenkele


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkmon

    Profilinize göz attım sadece.

    Bende mg6450 kullandığımdan (şuan servistede olsa b200 hatasından dolayı) cessesorun kartuş seti ve mürekkebiyle yazıcınızı görünce cevap verme gereği duydum.
    Bende dolan kartuşun keçesiyle ilgili bir sorun yaşamıştım ücretsiz değiştirdiler mailime muteakip. Sizden kaynaklı bir durum olmadığından emin olduktan sonra iletişime geçin bence sizde. @uaydenk

    Hocam bütün konuyu baştan sona okudum bende MG7150 var akşam foto yazdırırken b200 hatası verdi bunun sebebi nedir anlamadım kartuş mu tıkandı kartuşun keçesiyle ilgili bir durumu var yoksa kartuşun keçesi nerde ki kendi kartuşlarını doldurarak kullanıyorum

    Bir kaç kez hata verdi makinayı kapattım açtım ilk çıktıdan sonra hata vermeye başladı. tıkanıklık olup olmadığına bakmak için desen yazdırdım hiç bir sıkıntı yok desende sonra yazdırmaya devam ettim hatta 50 adet çıktı alacağım için Kartuşlara yeni mürekkep koymuştum cescesor hata dan sonra yaklaşık 35,40 adet daha yüksek kalite 10x15 foto aldım bir daha hata vermedi işim bitti kapattım yazıcıyı.

    Bu hata kodunun anlamı ne onu anlamadım

    B200 hatası kapsamlı bi hata onlarca nedeni var garanti bitmeden B200 hatasıyla gönderin servise ben ilk aldığım zamanlarda daha orjinal kartuşlar bitmeden bir kaç sefer verdi bu hatayı sonra git gide sıklaştı cessesorada geçtim bu arada bayagıda çıktı aldım öle ara ara bu hatayı görerek internetten çarelerine baktım uyguladım günlerden bir gün yazıcı kafası hatalı tanınmıyor diye hata verdi paketleyip postaladım servise kafa değiştiğinden beri bir daha görmedim o hatayı.
  • Bursa da servisi var görünüyor internette kendim götüreceğim elle de götürmeden sıfır kartuş almak lazım. kendi kartuşlarını kullanıyorum uzun zamandır doldurarak yada hiç kartuş koymasammı içine siz nasıl yaptınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 26 Ekim 2015; 19:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratto

    Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

    dolan kartus kullanıyorsanız özellikle cescesor marka (süngeri cok kücük), mürekkebi asla dibe kadar indirmeyin sorun yasarsınız.

    Hocam aylardır kenada boş yatan (Hatalı doldurduğum için değiştiğim siyah kartuşlar var (PBK VE BK yı yanlış katuşlara doldurmuş daha sonrasında kartuşlardan biri fabrka çıkışı süngerinde hata olduğundan değişmişti o değişirken diğer siyah kartuşuda değiştirmiştim ve boşaltmıştım içlerindeki mürekkebi) herhangi bir yapışma yok hareket ediyor sizin bu kadar kısa zamanda açıkta da kalsa yapışacağını sanmıyorum. Ama aynı şekilde diğer arkadaşın dediği gibi kartuşları tam bitmeden doldurmanız yazıcının yararına olacaktır.

    Vakit bulursam bir kaç damla bir kaba damlatayım bakalım bende kurumasına bakayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratto

    Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

    dolan kartus kullanıyorsanız özellikle cescesor marka (süngeri cok kücük), mürekkebi asla dibe kadar indirmeyin sorun yasarsınız.

    Evet cescesor kartuş kullanıyordum. İşin ilginci diğer kartuşlarda böyle bir sıkıntı yok. Bunu da daha bir kaç gün önce doldurmuştum. Deli gibi çıktı da almamıştım. Bu duruma bir anlam veremedim açıkçası. Orijinal kartuşlarla değiştirdim. Bu konuda tecrübeli de olmadığım için bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.