Şimdi Ara

general mobile discovery sürekli reset atıyor yardımmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefonumda normalde hiçbişe yoktu sarj giriş yeri bozuldu garantiye götürdügümde 50 tl istediler bende bunu ödemek yerine normal bi telefoncuda 10 liraya sarj soketini degiştirtdim 1-2 gün sonra telefonum kasmaya ve donmaya başladı ve en son olarak ekran gelmiyordu kilit açma tuşuna bastıgımda bildirim ışıkları yanıyordu fakat ekran gelmiyordu bataryayı çıkarttım telefondan 5 dk bekledikten sonra tekrar taktım ve telefonu açtım fakat telefon açılmadan sürekli reset atmaya başladı bataryayı çıkarttım degiştirdim yeni orjinal batarya aldım fakat gine aynı sorun garantiye gönderdim 277 lira istediler yaptırmadım garanti anakartın yandıgını söyledi fakat telefon açılırken reset atıyor yazılımsal bi hata bence bunu nasıl giderebilirim telefon rootsuzdu hiçbi rom felan atmamıştım yardım edin plsss videoda attım lütfen birisi yardım etsinnnnn
    EDİT:TELEFON SÜREKLİ RESET ATTIGI İÇİN FORMAT VS VS EKRANINA GİREMİYORUM





    VİDEO:https://www.youtube.com/watch?v=SoKoMLqPnaA







  • yardım edecek yokmu arkadaşlar lütfen yardım edin yaa
  • Bence anakartin kisadevreye düşüyor o yüzden açılmıyor. Soketten kaynaklanıyor olabilir. Yaptırdığını yere sordun mu hic ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantiye götürdüm ana kartı yanmış dediler 277 lira ücret istediler ana kartı yanan telefon hiç açılmaz ki mantıksız geliyor bana
  • arkadaşım acaba yaptırdıgım yere götürüp sarj soketini degiştirtsem sorun geçermi farklı bir sarj soketi takılsa ?
  • Garanti 50 lira ister ama bedava yaptıranlar var.Biraz üsteleseydin.Adam soketi iyi lehimlememiş olabilir.Ayrıca şu konuda adam nasıl tamir edilmesi gerektiğini anlatmış.O arkadaşa sorun belki çözümü basittir.Ürün artık garanti kapsamından çıktığından o fiyatı istemeleri normal.
  • Kardeşim aynı sorun şu an bende var galaxy s4 telefonumda garantisi teknoexpertti ama ben daha once samsung da ekran degiştirmeme ragmen neden buraya değilde samsunga goturdunuz onceden deyip telefonu aldılar su an 20 gun ıcınde haber gelcek hala bekliyorum.Bunun bi kac sebebi var dediler ya tus takılı kalmıs ya yazılımsal bı sorun hard reset atılcak yada batarya ile ilgili bir sorun.Bazı arkadaşlar beklersen duzeleceginide soyluyor. Bi hard reset at bence olmazsa herhangi bi teknik servise gostermeni onerırım.
  • kardeşim teknik servis ana kartı egiştirmemi söyledi bunuda garantide yaptırmamı 277 liralık bi ücretle veya yeni bi telefon almamı söyledi
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    kardeşim şimdi merak ettigim tek şey ben yeni bir şarj soketi taktırdıgımda bu sorun düzelecek mi yani onu merak ediyorum şimdi giderim boşa gitmiyim
  • 40 lira az vereyim diye 300 liraya oturmuşsunuz. Tebrikler. Cimriliğin sonu budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ama durumu olan var olmayan var
  • Yetkili servisler gerçekten bazen çok ciddi paralar istiyor. Yetkili servis dışında da her yere telefon teslim edilmez. Her YouTube'dan video izleyen servis işine soyunuyor ve rekabet için çok ucuz fiyatlara işçilik+parça fiyatları veriyorlar.

    Yeri geldiğin de kişisel olarak bende fiyatı dışarıya göre uygunsa yetkili serviste, pahalıysa da dışarı da yaptıracağım kişileri yaşadığım il'de araştırıyorum.

    Geçmiş olsun, üzüldüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMT -- 8 Şubat 2015; 14:05:50 >
  • matrax0126 M kullanıcısına yanıt
    Eğer bilgisayara bağlayınca görüyorsa sokette sorun yoktur.Sp flash tool ile stok rom atmayı dene.Yazılımsal ise düzelir.
  • On liraya soket değişen yer bence isi özenerek yapmamıştır. Bence götür bir sor. Belki de basit bir şeydir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.