Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.327
Cevap
666
Favori
614.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Arkadaşlar eric'ten gözlük alacağım şu modelihttp://www.topone1688.com/products/wayfarer-2140-1017-G15-uv400-protection-sunglasses-96.html.

Aliexpress üzerinden bu linki mesaj atsam kendisine yeterli olur galiba değil mi ? Ayrıca bu polarize,reçine,cam vs. olayı kafamı karıştırdı, linkteki ürün uv-400 diyor yani polarize değil ve g15 lens,doğru anlamış mıyım ?

Eric isimli mağazaının Aliexpress adresini yazabilir misiniz

• Arkadaşlar benim gözlük numaralarım yüksek. Bayağı yüksek. 4,5 ila 5,5 arası bir şeyler galiba. Buradan numaralı güneş gözlüğü alabilir miyim?

Bir de saat nasıl alabilirim merak ettim. İlk entry'i okudum ama tüm linkler ölmüş.
  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    evet duruyor, düğmeye basınca bir tur tamamlıyor, sonra tekrar basınca çalışmaya başlıyor daha sonra kendisi duruyor, büyük saniye dursa bile aşağıdaki saniye sürekli çalışıyor.
  • Arkadaşlar,

SHENZHEN AITESI WATCH INDUSTRY isimli mağazanın
    www.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/store/1455288

yeni adresine ait elimde bir çok resim var ama buraya atmam uzun sürebilir. satıcı modelleri mail ile gönderdi. İlgilenen olursa talebe göre buraya yükleyeyim. Çokta yükleyip formu kalabalık etmek istemiyorum ama gelen taleplere göre bakalım artık.

• nkA kullanıcısına yanıt
    s.aliexpress.com
    mağaza
    http://s.aliexpress.com/UbMJJVjU

Sunny Eyewear

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    evet, g15 lense sahip.

• Arkadaşlar tag 9223 305 güneş gözlüğü alacağım satıcı bulamıorum yardımcı olur musunuz

• tonyukuk76 T kullanıcısına yanıt
    hocam fotosu varsa atabilir misiniz ? yandan sapları açık şekilde.
  • Ericten aldığım 2140 gözlük geldi. gayet güzel ama orjinali bilmediğim için karşılaştıramam))))

28 Mart sipariş tarihi ve bugün teslim oldu. Eric super hızlı...
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Şu aşamadan ne kadar sonra elinize ulaştı hocam? Benim böyle takılı kaldı da, bir gelişme olmuyor hiç.

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    hocam teslim aldıktan hemen sonra bakmıştım. sizin fotodaki gibi aynen daha Türkiyeye gelmemiş gözüküyor...))))
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Bu arada sizinki Nisan 7 sinde çıkış yapmış. Bende çıkış tarihi Nisan 02 ...
    demekki beş gün gibi bir süre fark var.
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    İnşallah benimki de ulaşır elime hemen. Zaten 50mm'nin yüzüme küçük geleceğine dair endişelerim var. Tekrar sipariş verirsem o gelene kadar yaz bitecek
  • erickten gözlük almak istiyorum ama aliexpress linkine giremiyorum.Sorun bir tek ben de mi acaba? ayrıca swing marka gözlükte 54 numara gözlüğüm var 54 sipariş versem tam uyar mı acaba
  • Erickten aldığım gözlükleri dün teslim aldım.
    Çerçeveler kaliteli ama bilmiyorum belki benim şansıma öyle denk geldi gözlüklerin üzerinde farkedilir düzeyde kusurlar var.
    Ben 2 adet aldığım için karşılaştırma imkanım oldu ve forumdaki bir kaç arkadaşın gözlükçü bile ayırt edemedi yorumları üzerine satın aldım, ancak arkadaşlar ben gözlükçü olmadığım halde bu kadar rahat anlayabiliyorsam sizde bu çokta ufak olmayan kusurları farkedebilirsiniz diye düşünüyorum. Derbi sonrası detaylı fotoğraf paylaşırım kendi gözlüklerinizi benimkilerle karşılaştırarak yorum yaparsanız çok sevinirim, erickten gerek satış öncesi günde bir defa kısa ve alakasız cevap yazması, gerekse gözlük çerçevelerindeki belli bariz kusurlar nedeniyle bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Shenzhen bilmem ne ve ato veya atsmi ne öyle bir kaç gözlükçüye daha mesaj attım ilgi alaka durumlarına göre bir sipariş daha verip onlarıda detaylı bir biçimde paylaşırım.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Bende ericten 2140 modelini 21$a sipariş vermiştim ve dün sabah elime ulaştı. Gözlüğün plastik yapısı ve hissi çok kaliteli ancak elimde orjinali de olduğu için fark çok net belirgin özellikle wayfarerın en orjinal özelliği olan ön kısmın bariz şekilde eğimli olması ericten aldığım wayfarerda yok sadece burdan bile orjinal olmadığı çok bariz ve cam kalitesinide beğendiğimi söyleyemeyeceğim. İstek olursa hem orjinal hem ericin wayfarerını yan yana koyar fotoğraflarını paylaşabilirim

• Heyamola61 H kullanıcısına yanıt
    Hocam resim yuklerseniz memnun oluriz. Kendi gozluklerimizle kiyaslama acisindan fikir olur.

• Heyamola61 H kullanıcısına yanıt
    Ben de 2140 almayı düşünüyorum fikir vermesi açısından iyi olur. teşekkürler
  • Öncelikle çerçeve çok özensiz kesilmiş arkadaşlar, siyahta bu kadar belirgin değil ama beyaz çerçevede inanılmaz belli oluyor. Yani bunu törpüyle bile düzeltebilirsin makinesi falan vardır illaki benim dükkanım olsa müşteriye böyle bişey vermeye utanırım açıkcası. Fotolardan daha iyi anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

İkinci olarak siyah çerçevenin sol menteşesi aşağı doğru eğik olarak monte edilmiş sağ taraf düz dururken sol taraf açıkça sırıtıyor.

Ray-Ban yazıları siyah çerçevede iyice sol köşeye yapışmışken beyaz çerçevede biraz daha ortalı duruyor. Bilmiyorum bununda bir makinesi vardır çerçeveyi kitleyip koyarsın her camın aynı yerine yazarsın diye düşünüyorum. Milimetrik olmasına gerek yokta burda açık ve net şekilde fark bariz.

Bunuda şans eseri gözlüğü silerken farkettim, orjinal çerçevede yapıştırıcı kullanılıyormu bilmiyorum ama camlar çok özensiz yapıştırılmış, yapıştırıcı camların dışına taşmış çok belli değil tamam ama sırf buna bakarak bile ben bu gözlük çakma derim.
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

Erick'in kargolama hızı hariç genel olarak memnun kalmadım. Müşteri ile iletişimi kimse üzerine alınmasın bizim "tok esnafa" benziyor. Hani şu dükkan tutupta işlemeye başladığı anda yemeği bozan lokantacılar gibi. Bugün Erickte dahil olmak üzere çok sayıda gözlük satıcısıyla görüştüm. 2 adet 2132 almak istediğimi ve gözlük lenslerini kendi zevkime göre seçme şansım olup olmadığını sordum.
    Genel olarak izlenimlerim şu şekilde:

Erick, - saat 10:02'de cevap yazdı, elinde stokta olan 2132 modellerini saydı, diğer sorularımı cevapsız bıraktı. hala cevap bekliyorum.
    Aakoo, - Erickle olan deneyimimden sonra satıcıların pekte aliexpresse bakmadığını düşünerek whatsapp üzerinden yazdım. Anında cevap verdiğinde gerçekten çok şaşırdım yani saniyesinde cevap verdi. Tüm sorularıma doyurucu cevaplar verdi, beyaz çerçeve elinde yokmuş, nezaman gelir diye sordum, pek tutan bir model değil artık üretilmiyor gelmez dedi.
    ShenZhen Louis Trading CO,.LTD (Andy Chen), - aliexpressten attığım mesaja 2 dakika içinde cevap verdi, biraz konuştuk ne istediğimi anlattım, iki tane gözlük alıp çerçevelerini kendimin değiştirebileceğini söyledi Gözümde camları kırma sahnem canlanınca vazgeçtim.
    OTS (Dennis Wang) - yine aliexpress mesajıma anında cevap geldi, bu arkadaş bir hayli ilgiliydi ingilizceside iyi sorularımı sadece cevaplamakla kalmadı istemediğim halde modellerin detaylı resimlerine kadar gönderdi, eğer 2 gözlük alırsam camlarını değiştirip gönderebileceğini belirtti. Bu arkadaşa forumdan bahsedip, dh vip price indirimi isteyeceğim. İlerleyen detayları yine burda paylaşırım.
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 13 Nisan 2016; 23:44:55 >

• linkteki gözlüğü aldım ancak yüzüme yakışmadığından aynı fiyata satmak istiyorum. (C5 transparent black) ilgilenenler pm den dönebilir.....

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.