Şimdi Ara

Canon'dan 40x optik yakınlaştırma özellikli PowerShot SX410 bas-çek kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Canon'dan 40x optik yakınlaştırma özellikli PowerShot SX410 bas-çek kamera





    Aynasız pazarı da dahil olmak üzere bugün önemli duyurular yapan fotoğrafçılık dünyasının devlerinden Canon'un bas-çek dijital fotoğraf makinası segmentine de optik yakınlaştırma açısından dikkat çekici yeni bir üye eklediğini duyurdu.




    Canon PowerShot SX410 IS modeli 40x optik yakınlaştırma ve 4x dijital yakınlaştırma özelliğine sahipken optik görüntü dengeleyici desteği ile toplamda 160x yakınlaştırmaya erişebiliyor. 




    Modelde 1/2.3 inçlik 20MP çözünürlüğünde CCD sensör yer alıyor ve gerekli takip 3 inçlik TFT LCD ekran üzerinden yapılıyor. Cihazda optik vizör yer almıyor. ISO dengesi 100-1600 aralığındayken, herhangi bir WiFi veya NFC bağlantısı yer almıyor. 




    Makine ile çektiğiniz görüntüleri SD kartlara aktarabilirken, tek şarj ile normal modda 185 kare, ekonomi modunda 245 kare fotoğraf çekilebiliyor. Video çekimlerinin kalitesi ise en fazla 720p seviyesinde. Canon PowerShot SX410 IS modeli için 280$ fiyat etiketi belirlenmiş ve Mart ayında satışına başlanacak.  

     

     








  • Nikon bobadır ! :)

  • Bu haberleri Can Reyiz'den görmeye alışkın olduğum için garip geldi



    Makinede normal PowerShot işte, basmışlar zoomu satacaklar; olsun yinede çok çok kötü bir makine olmaz herhalde, ev kullanıcısını mutlu eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.