Şimdi Ara

2014'ün En İyi PS3 ve Xbox 360 Oyunları - Top 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 yılını geride bırakırken en iyi Playstation 3 ve Xbox 360 oyunlarını ele aldık. Eski nesilde ne tür oyunlar bizi eğlendirdi. Bölüm Sonu Canavarı'ndan Alkan Adakaner favori oyunlarını sıraladı.

• 240p yi geri getirin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya erkencisiniz
    Ve PC oyunları nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 6 Şubat 2015; 12:55:38 >
  • eski nesilde mi?
    Shadow of mordorun hali xbox360 nasıl olduğuğu biliniyor mu acaba?
    Dragon age inquisition 360 ta oynadım ve oynağımı hissettim iyidi
    fakat shadow of mordor için aynı şeyi söylemeyeceğim.Yapımcısıda zaten söylemişti
    "biz mordoru next-gen için geliştiriyoz diye"oyun pcde-xo-ps4te iyi fakat eski nesil inanılmaz
    optimizasyon faciası.
    oyunu 360ta oynadım(mordor)fakat bence asıl oyunu ps4-te xbox one da oynanılması gerekli.
    :http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-shadow-of-mordor-last-gen-revisited
    sonuç:
    Shadow of Mordor's core game design may well be too much for the Xbox 360 and PS3, but the apparent lack of care and attention is what truly rankles. The bugs, the choppy sound on Sony's hardware, the 15-second wait to resume from pause screens, and the chugging, sub-20fps performance issues all outweigh any positives at the heart of this effort. In scouring our local supermarkets to source copies for this review, the PS3 release proved hardest to track down. In its current state, we hope this simply points to a limited print run, rather than a popular choice of gift.

oyunun menusüne geçilmesi için 15 sn bekleniyor.

bence mordor kesinlikle eski nesilde iyi olan bir oyun değil.
    dragon age yi oynadım mordora göre optimizasyonu çok iyidi.
    tabi kararınıza saygımız sonsuz.
    teşekkürler.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• elinize sağlık güzel olmuş.
  • alkan abı kendı sırlamasını yaptı :D
  • yanlış anlamayın sizin gül yüzünüzü gormek bizi sevindiriyor ama eski tarzda oldugu gibi yapsanız daha hoş olur videoları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kendin sunup kendin yorumlama komik duruyor bari bir tane sunucu olsun arkadaşlarda yorumlasın

• Kendi çaldı kendi oynadı.
  • Bu sadece Alkan'nın en sevdiği oyunlar ve tüm platformlar için değil. Hep birlikte 2014 ün en iyi 10 oyununu yapsanız bence daha iyi olurdu.Bu arada oyundayız yine cumartesi günü mü gelecek ? Lütfen gelsin artık.

• ben bu listeyi gerçekçi bulmuyorum çünkü sen kendi beğendiğins evdiğin oyunların listesini yapmışsın yayınlamışsın herkesin beğendiği genel olarak seçilen oyunları sıralasaydın daha gerçekçi olurdu yeni en iyi videolarda buna dikkat edersen iyi olur
  • Eyy BSC editörleri mobil oyunları kendi zevkinize göre sıraladınız tamam dedik ama her sene en güzel oyunları biz anket ile seçerken bu sene ne olduda sizin sevdiğiniz oyunlar gösteriliyor anlamadım bence oyun yapımcılarıda editörlerin sevmesini değilde oyuncuların sevmesini önemser çünkü oyuncular oyunun her detayına bakmaz zevk almaya bakar.Umarım top 5 PC oyunlarını seçme işini bize bırakırsınız ;)

• Allah'ını seven Alkan abinin üzerine Dark Souls atsın

• daha erken değil mi yaw:/

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsarac

Eyy BSC editörleri mobil oyunları kendi zevkinize göre sıraladınız tamam dedik ama her sene en güzel oyunları biz anket ile seçerken bu sene ne olduda sizin sevdiğiniz oyunlar gösteriliyor anlamadım bence oyun yapımcılarıda editörlerin sevmesini değilde oyuncuların sevmesini önemser çünkü oyuncular oyunun her detayına bakmaz zevk almaya bakar.Umarım top 5 PC oyunlarını seçme işini bize bırakırsınız ;)

Bunun bazı sakıncaları var. Mesela her sene CoD en çok satan oyun oluyor :)
  • Hahaha arakdaş shadow of mordor eski nesilde oynamamış sanırım rezalet bir port hayır oynadığın oyun eminim ps4 de yada xbox one konsollarıdır ama ps3 ve xbox 360 diyip kendi oyunlarını belirlemen çok abes olmuş açıkcası.

shadow of mordor ps4 ve xbox one da vede elbette pc de dediklerini sonuna kadar hak ediyor ama xbox 360 ve ps3 de dediklerinin alaksı yok açıp 2 el oynarsanız nedemek istediğimi anlarsınız.

• konsept berbat açıkçası

• güzel olmuş..

• Plants vs. Zombies Garden Warfare nedir yaaaa heee heeee alkan haklısın hatta 1. Dark souls 2 yerine Plants vs. Zombies Garden Warfare olurmuş hakkını yemişsin BSC ekibinde 3 kişi dışında diğerleri malesef gereksiz çalışan 1.Talha&Gökhan 2.Ersin 3.Berilciğim

• quote:

Orijinalden alıntı: vanbasten10

Plants vs. Zombies Garden Warfare nedir yaaaa heee heeee alkan haklısın hatta 1. Dark souls 2 yerine Plants vs. Zombies Garden Warfare olurmuş hakkını yemişsin BSC ekibinde 3 kişi dışında diğerleri malesef gereksiz çalışan 1.Talha&Gökhan 2.Ersin 3.Berilciğim

Bunun kafasını yaşamak istiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.