Şimdi Ara

Dark Souls II'nin Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Detayları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkan Dark Souls II, yenilenmiş grafikleriyle beraber PS4 ve Xbox One'ın haricinde yeniden PC için çıkışını yapacak. Scholar of the First Sin adıyla hazırlanan yeni Dark Souls II'nin konsollardaki teknik detayları açıklandı.
     
        Verilen bilgilere göre oyun hem PlayStation 4'te, hem de Xbox One'da 1080p çözünürlükte ve 60 FPS akıcılık seviyesinde çalışacak. Oyunun yeni sürümü 6 kişiye kadar co-op desteği içerecek. Dark Souls II: Scholar of the First Sin, ana oyuna nazaran daha gelişmiş ışıklandırma efektlerini ve daha zengin sinematik filtrelerini bulundaracak.
     
    Denge açısından düzenlemeleri de içerecek olan yeni Dark Souls II'nin kıyaslama videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Belki körmüsün diyeceksiniz ama pc ve ps4 arasında bir fark göremedim contrast dışında pc nin en yüksek ayarları gibi olmuş gayet iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazliboz -- 5 Şubat 2015; 23:15:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • valla kimse kendini kandırmasın. bu oyunu duyurdukları grafikle oyunu çıkardıkları rezil grafiği gördükten sonra ps4 e gelirse oynarım dedim. ps4 halindede 1080 p çözünürlükle 60 hz dayamış ama dokular hala leş gibi.
    sanırım yüksek ihtimal ps4 tede almayacağım bu oyunu.. tanıtılan grafikler bu değildi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Teknik detay delisi biri değilim ama bu çöp grafikleri de 1080p 60fps açsınlar bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun grafiklerine 9 puan veren bsc ye selam olsun:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • editör arkadaş veya bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim geçen sitenizdeki haberde güncelleme olarak geleceği söyleniyordu facebook da bi duyuru yapmışlar ama tam anlamadım 2 nisan filan deniyordu facede bende oyun stemde var fakat baştan satın almam mı gerekecek oyunu yoksa bendeki steam sürümüne güncelleme olarak gelecek mi birde co op desteği nasıl olacak birlikte oynayablicekmiyiz seneryoyu arkadaşlarmızla??

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkk34

    editör arkadaş veya bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim geçen sitenizdeki haberde güncelleme olarak geleceği söyleniyordu facebook da bi duyuru yapmışlar ama tam anlamadım 2 nisan filan deniyordu facede bende oyun stemde var fakat baştan satın almam mı gerekecek oyunu yoksa bendeki steam sürümüne güncelleme olarak gelecek mi birde co op desteği nasıl olacak birlikte oynayablicekmiyiz seneryoyu arkadaşlarmızla??

    Satın alman lazım scholar of sin versiyonunu.


    Bu arada ps4 sahibi olanlara önerim bunu alıcaklarına gidip BB almaları.Biraz özen gösterselermiş keşke yeni nesile oyun çıkartırken.Bende büyük bir DS fanıyım ama doğruya doğru oyunun grafikler leş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya yemin ederim bu playstation fanboylarından bıktım.Her iki konsoldada aynı performansı vericeği için direk oyuna çöp diyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu bahsedilen güncelleme birkaç gün önce 500 mb civarında Steam'e geldi. Oyunun grafikleri şuan videoda göründüğü gibi. Eskisine nazaran daha karanlık olması dışında kayda değer bir fark göremedim. Benim merak ettiğim şu kimilerinin dilinden düşürmediği DX11 grafikleri ne vakit gelecek. Yoksa öyle bir şey yok mu?

    Oyun bilgisayarımda böyle görünüyor:
    Dark Souls II'nin Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Detayları Açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 6 Şubat 2015; 0:41:36 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Dark Souls II de en az önem verdiğim şey grafiklerdi o yüzden bu sürümü pek umurumda değil ama oyun çıkmadan önce gösterdikleri videolarda bazı yerlerde meşale yakmak zorundaydık önümüzü görmek için çok iyi bir meşale sistemi vardı ama oyunu PC de oynadım karakter fosfor yayıyor gibi parlıyordu kullanmaya hiç gerek yoktu eğer yeni nesilde ilk gösterdikleri videolardaki gibi olacaksa alabilirim.
  • hasta mısınız nesiniz? herşeye çöp diyorsunuz. yeni nesil ergen oyunculardan nefret ettim iyice...
  • 60fps farki! O sinematik etkiden eser yok simdi.PC yine kral.PS4 de renkleri sanki yikamislar ama detay seviyesi oldukca iyi.
  • yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok akıcı olmuş sırf boyası kalkmış gibi kaplamalar yüzünden almamıştım istek listemde heycanla bekliyorum. 60 standart olsa ne güzel olacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler

    Dostum önce okuduğunu anlamayı öğrendikten sonra RPG oynaman oyun zevkin açısından daha iyi olur zira benim dediğim grafikler, oyuna ettiğim bir laf yok geçen senenin en iyilerinden ben de alıp oynayacağım zaten, deli gibi bekliyorum. Çöp kim ona da siz karar verin artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrangerLovely -- 6 Şubat 2015; 0:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StrangerLovely

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler<br> </blockquote><br> Dostum önce okuduğunu anlamayı öğrendikten sonra RPG oynaman oyun zevkin açısından daha iyi olur zira benim dediğim grafikler, oyuna ettiğim bir laf yok geçen senenin en iyilerinden ben de alıp oynayacağım zaten, deli gibi bekliyorum. Çöp kim ona da siz karar verin artık.


    bu oyunun grafikleri de çöp değil.. bu oyundaki atmosfer hiç bir oyunda yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu oyunda grafik arayanlar hiç bulaşmasın bu oyunun amacı grafik sunmak değil zaten Bu oyun gibi gerçekci bir deneyim sunan kaçtane rpg sayabilirsinizki vuruş hissi hiç ve bazı rpg öğeleri hiç bir oyunda olamdığı kadar gerçekci ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yorum kasmak için yazan çöpçülere zahmet edip cevap vermeyin.
  • benim icin en iyi grafiklerden biri souls serisindedir..cunku onemli olan kaplama kalitesi degil atmosferdir. grafik icin oyun oynayanlar ve bu oyunun grafiklerine olumsuz yorumda bulunanlar oyunculugu birakip film izlesinler onlar icin daha uygun bir hobi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna kötü diyen hatta çöp diyebilen insan RPG sevmiyordur ya da troll dür .

    Ben sırf Bloodborne için PS4 alacağım hatta Demon Souls'un tekrardan yapılıp gelme olasılığı varmış umarım doğrudur .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.