Şimdi Ara

Tavsiye: İnternetten sakın tivibuya başvurmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun öğlen internetten tek şifre ile tivibu.com dan TivibuGO full paket aldım. 10tl idi. daha sonra tivibu.com da ilk 3 ay hediye kampanyasını okudum.

Şeytan bu ya dürttü müşteri hizmetlerini aradım ve internetten TivibuGO aldığımı, benim bu ilk 3 aylık hediye kapsamında olup olmadığımı sordum.

Müşteri hizmetlerini arayıp üyeliğimi başlatsaydım alabileceğimi ancak internetten tek şifre ile direk üye olduğum için faydalanamayacağımı söyledi.

Müşteri hizmetlerindeki kadın tam bir kezban çıktı. ne ben onu ne de o beni anlayabiliyordu. Kadına zaten bugun üye olduğumu, sadece üyeliğimi sizin resmi sitenizden
    başlattığım için mi bundan yararlanamadığımı sordum ve bunun saçmalığını anlatana kadar iflahım kaydı, dilimde tüy bitti. Sinirlendim kapat üyeliğimi dedim. Bu sefer 12 ay taahhüt verirsem bana TivibuGO yu 4,99 dan verebileceğini söyledi. Kabul ettim.

Bu yazıyı okuyun ve başvurunuzu öyle yapın. Benim düştüğüm duruma düşmeyin. Bütün müşteri temsilcileri kezban bu ttnetin. Dert anlatmak çok zor.

Haaa bu arada ben TivibuGO yu ilerdeki maçlar için aldım. Ek paket dahi gelse "ki öyle olacak" parası ne ise verip eklettireceğim.

Ancak şundan eminim. Kendi kendime diyordum ki "hoşuma giderse digiturk ü iptal ettiririm belki". Meğer ne kadar saçma bir fikirmiş. Sakın ola sakın kullanmış olduğunuz platformdan vazgeçmeyin bunun için. TivibuGO alın maçları internetten izlersiniz ilerde.

Naçizane fikir ve tavsiyelerimdir. Okuduğunuz için teşekkürler

• MAS00N M kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldıysan 14 gün cayma hakkın var onu kullan. Yapmazlarsa BTK' ya şikayet et.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.