Bana bu telefon nokia 5510 u hatırlattı oda bundan 3-4 sene önce 500 milyon civarındayken birden 200 civarına inmişti Mp3 çalan tek telefondu tek kusuru iri ve değişik şekliydi sanırım bu tel de aynı tek cazip yanı fiyatı 300 ytl ye aynı özellikte bir n serisi bir cihaz verseler kimse bunu almaz..
hocam z2 usb 2.0 destekliyor bende hız açısından hiçbir sorun yok. bazı bilgisayarlarda kasanın önündeki portlar usb 1.1 destekli oluyor. bir de arkadaki usb girişlerine takarak dene istersen. kart okuyucu-yazıcı kullanmak intihar olur çünkü her yeni şey yazdığında telefonu açıp kapatman gerekir.
Bende de var z2 ve ben de çok memnun değilim fakat cx 75 gibi menüleri arasında dolaşırken arada lavaboya gidip gelebileciğiniz üstüne bir de maillerinizi kontrol edebileceğiniz bir telefonla z2 i karşılaştırmak da abesle iştigal.
Ne olursa olsun aletin iyi bir işlemcisi var ve 52 mb gibi son derce büyük hafızasını sonuna kadar doldursanız dahi telefon yine de yavaşlamıyor.
Bu arada w700 ü 210 ytl ye verdiler de z2 i yi mi tercih ettik?
Fiyatı göz önüne alındığında z2 nin eleştirilebilecek tek yanı klasik telefon formunun dışında olması.
+ ikisi arasında %35 fiyat farkı da var.
Merhaba arkadaşlar. Dün dolma bahçe sarayına gittim. Dolma bahçe sarayının restorasyon projeleri hakkında bir seminer vardı ki hala devam ediyor . Tabi ilk defa gittiğim için dolmabahçe sarayına z2 ile biraz foto çektim. Genellikle gölge resim çekmeyi çok sevdiğim için z2dede gölge enstantenesini güzel ayarlayanbileceğimi keşvedince pek amatörcede olsa birkaç foto çektim sizlerle paylaşmak istiyorum...:)
fırsatçılıkla alakası yok...ayırtırken garanti olsun diye 2 tane ayırttım...sonra birini alınca kızkardeşim de cok beğendi ona da aldım bir tane daha
derken piyasa da bitti..kızkardeşim de mp3 çalar olduğu için abi istersen sat bunu dedi ben 5210 ile devam edebilirim dedi...yani param kalmamıştı o yüzden sattım...
bilip bilmeden konuşma...bahsettiğin tellerden ne gördün onu anlayamadım.. ben niye aldıma cevap vereyim
sıradışı teller kullanmayı severim..Hala 3660 3650 ve N-gage arayışında olmam gibi...Sx1 kullanmış olmam gibi..tarz sahibi ve farklı teller severim..Ayrıca bu tel f/p oranında uzak ara lider..
mp3 çalarlı-radyolu ki stereo olan kameralı kart destekli zilleri mp3 olan ufak data kablolu -yedek kapaklı-cok şık kulaklıklı(kumandalı)-askılı bir teli 200 e almak gayet mantıklı bir seçimdir...
cx70 ile bu teli aynı kefeye alıyorsan zaten sana diyecek bir şeyim yok
quote:
Orjinalden alıntı: massg1
fırsatçılık yapmak için mi 2 tane aldın? bu birinci sorum ikincisi ben sırf ucuz ve özellikli diye aldım ve beni tatmin etmedi cx70 ya da 75 çok daha güzel fiyat/performans ?
Ya nedir bu aletin kamerasındaki sorun? Ben her tür ışık ayarında denedim, yine bir tuhaflık var. Ucuzladıktan sonraki modellerdeki kameraların sensörünü söküp ucuz bir şey mi taktılar nedir? ilkermecit'in gönderdiği fotoğraflara, özellikle yapının ışık alan yerlerine bakın; sanki eski VHS bantlarına yapılmış parazitli tv yayını kaydı gibi (başka sıfat bulamadım n'apim) . Işığı açınca da aynı bozulmalar var, bu sefer üzerinde tuhaf renkler oluşuyor. Benim emektar VGA kamera bundan iyi çekiyordu vallahi.
Ya nedir bu aletin kamerasındaki sorun? Ben her tür ışık ayarında denedim, yine bir tuhaflık var. Ucuzladıktan sonraki modellerdeki kameraların sensörünü söküp ucuz bir şey mi taktılar nedir? ilkermecit'in gönderdiği fotoğraflara, özellikle yapının ışık alan yerlerine bakın; sanki eski VHS bantlarına yapılmış parazitli tv yayını kaydı gibi (başka sıfat bulamadım n'apim) . Işığı açınca da aynı bozulmalar var, bu sefer üzerinde tuhaf renkler oluşuyor. Benim emektar VGA kamera bundan iyi çekiyordu vallahi.
Katılıyorum; kamera konusunda kesinlikle bir garipliği veya bir sorunu var bu aletin. Ben bunu kamerası için tercih etmedim; hatta kamerası olmasa bile bu özellikleri ve bu fiyatı sebebiyle tercih ederdim; ama böyle bir özellik olunca insan kullanıyor doğal olarak; ve kullanınca da 1.3 MP'lik haline çok şaşırıyor. Bundan önce kameralı telefonum olmadı; yani mukayeseyi başkalarında gördüğüm kameralı telefonlara göre yapıyorum. Kardeşimde Sony-Ericsson K700i, sevgilimde Samsung X640 var; iki telefonda da VGA kamera (gerçi K700i'nin interpolasyonla 1.3 MP'ye ulaştığı da söyleniyor) var; yani, iki telefondaki kamera da, Z2'nin kamerasından düşük pikselde; ve fakat, ikisinin de çektiği görüntüler bundan iyi (özellikle K700i, gece çekimlerinde çok daha iyi). Gören de, o aletler 1.3, bizim Z2 VGA kameraya sahip sanır. Bu kadar fark olması gerçekten şaşırtıcı. Hayır, insan bir yandan da -amiyane tabirle söylüyorum- "BenQ, "1.3 MP" yazarak bu ibareye inananları inceden yemiş" diye düşünüyor.
Velhasıl, -dediğim gibi- ben bu cihazı kamerası için değil, diğer özellikleri için seviyorum; ama insan, firmanın söylediği ile sunduğu arasında bu kadar fark görünce, "olmaz ki; böyle de yapılmaz ki" diyor.