Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: İstanbulda

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: İstanbulda Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gelecek2050

19 Kasım 2006; 12:20:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaa arkadaşlar ben internetde bazı sitelerde bu aletin video çekimi olduğunu okudum.video gösterimide

vermış googleden bakarsanız bazı sitelerde bu ürün için videolarda var. bunun gibi birçok site var sizin bir bilgini
aşgıa bi göz atın.
http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=1033

http://ringtone.sofeminine.co.uk/5000/uk_en/ringtones/5/benq/1015/benqz2.html

hakankaran

19 Kasım 2006; 13:25:21 

ARKADAŞLAR BEN DE BİRKAÇ YERDEN Z2 YE VİDEO ÇEKİMİ VE OYNATMA VE RADYODAN SES KAYDI ÖZELLİĞİ KAZANDIRILDIĞINI DUYDUM AMA NASIL YAPILIR HALA ÖĞRENEMEDİM ÖĞRENDİĞİMDE BUARADAN PAYLAŞACAĞIM ARAŞTIRMALARIM SÜRÜYOR

tony hawk

Sisteme Gözat

19 Kasım 2006; 13:54:13 

araştır ve paylaş

cancan_burak

Sisteme Gözat

19 Kasım 2006; 16:06:25 

quote:

Orjinalden alıntı: cancan_burak

kardeş şu anda kablom yanımda yok ama bu çalışıyosa seni ayakta alkışlıyorum çünkü bu bir ilk

malesef alkışlayamıyorum çalışmıyor.bu arada benim bulduğum sitedeki programlar çalışıyor oyunlar fos çıktı.tabi programlarda bi işe yaramıyor ama neyse hiç yoktan bişeyler çalıştırdım hayde hayırlı paylaşımlar

cancan_burak

Sisteme Gözat

19 Kasım 2006; 16:19:04 

yav kimsenin capon kankası yok mu herkez yahoo mesengera haydi kim hızlı

sinangin

19 Kasım 2006; 18:55:44 

arkadaşlar mesaj yazarken çıkması gereken tuşun çıkmaması sorununu daha önce yazmıştık. bunun çözümünü buldum. ayarlarda mesaj girişi seçeneklerinden itap ve türkçeyi kapatın. sadece abc ve 123 kalsın. bu şekilde hiçbir sorun yok.

Benq Z2 incelemesi için:
http://forum.donanimhaber.com/m_10241980/mpage_1/key_/tm.htm
anlmk

19 Kasım 2006; 19:50:40 

dostum çok teşekkürler :) canavar gibi oldu şimdi. 0 hata ile çalışıyo ve çok hızlı mesj yazabiliyorum artık :) zaten itap kullanmıyodum :) birde bişey sorucam.mesaj yazarken örneğin "baba" yazıcaz diyelim."b" ve "a" harfleri aynı tuşta olduğundan kelimeyi yazarken karakter atlaması için epey beklemek gerekiyor. diğer kullandığım tüm telefonlarda ileri tuşu veya başka bir tuşa basarak karakter beklemesini ortadan kaldırıyordum ve aynı tuşa 2 kere basmanın gerektiği yerleri hızlıca geçiyordum.ama z2 de bu yok :( ya da var ben bilmiyorum :(
quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

arkadaşlar mesaj yazarken çıkması gereken tuşun çıkmaması sorununu daha önce yazmıştık. bunun çözümünü buldum. ayarlarda mesaj girişi seçeneklerinden itap ve türkçeyi kapatın. sadece abc ve 123 kalsın. bu şekilde hiçbir sorun yok.

sinangin

19 Kasım 2006; 21:33:49 

rica ederim. bahsettiğiniz diğer özellik maalesef yok z2'de. gerçekten kötü bir durum.

Benq Z2 incelemesi için:
sinangin

20 Kasım 2006; 1:52:01 

bir eksiklik daha:

mesaj iletildi raporunun hangi numara için olduğu yazmıyor!

Benq Z2 incelemesi için:
capariz

20 Kasım 2006; 3:06:24 

selamlar bende z2 kullanmaya basladım bayaga hosuma gıttı
4-5 tane t...sa ya gıttım hepsıde dun geldı 1 saa ıcınde bıttı gıbı seyler soyledıler sonra tek...sa ya gıttım kasadakı cocuk gelınce ben sana cagrı atarım dedı 2 gun sonra alet geldı ve bidolu kısı numarasını bırakmıs adını yazdıranlara oncelık verdık felan dıyodu.
benım ok hosuma gıttı gercı bazıları cagrı cıhazı zannedıyo ama olsun :)
beyaz gelecek ve yanında ıkı kapak daha olacak sanıyodum mavı geldı kutudada pembe kapak var ama mavinın tonu bayaga guzelmıs.
ılk once ayardır temadır felan kurcalarken baktım cok yawasladı sonra bazılarını degıstırdım nasıl oldu bılmıorum ama bayaga hızlandı
bazı ufak tefek hatalar var nokıa kadar ısın ustası olmamıs onlar hereyı en ınce ayrıntısına kadar dusunuyolar.
zannettıgımden cok daha kucuk cıktı
mesaj yazması zor bıraz ama alısacaz artık gerci o işin hakkını hıc verememısımdır :)
ses kalıtesıde hemen her mp3 player ınkı gıbı bıraz dusuk ses verıyor ama yeterlı bana
uzun zamandır nkıa 6600 kullanıyordum ondan cok daha kolay ve rahat bı telefon
hala caldıgında kulagıma neresını goturecegımı sasırıyorum :)
kulaklık sesı cok ıyı yuksek yani duymak ıcın zorlanmıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capariz -- 20 Kasım 2006; 11:56:22 >

Fenman

20 Kasım 2006; 3:25:58 

quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

bir eksiklik daha:

mesaj iletildi raporunun hangi numara için olduğu yazmıyor!

Evet, mesaj olayıyla ilgili eksikliklerden biri de budur. Ben de fark etmiştim bunu; ama mesajla ilgili eksiklikleri yazarken bu aklıma gelmemişti. Görülüyor ki, bu cihazın en zayıf ve özensiz yanlarından biri, mesaj olayıdır.

Aklıma gelen bir şeyi daha ekleyeyim: sevgilim bana MMS yolladı; sonra da konuşurken "yazısını da okudun mu?" dedi. Ben de yazısını göremediğimi söyledim ve MMS özelliklerini kurcaladım (ki daha önce MMS'li telefon kullanmadığım için, bu konudaki acemiliğimi de göz önüne aldım). Kurcalamalarımdan bir netice alamadım. Sonra yanyanayken de MMS yollamayı denedi; o sırada fark etti ki, bir önceki MMS'ine yazı değil, başlık eklemiş. Buradan da anlaşılıyor ki, bu cihazda başlık MMS'lerin başlığı görüntülenmiyor. Çok önemsenecek bir eksiklik mi? Bence değil; ama bu da, mesaj olayındaki (SMS+MMS) bir eksiklik veya hata olarak nitelendirilmek zorunda.

Yav ben hâlâ iTap özelliğini Türkçe'ye geçiremedim. Hayır, iTap'ı neredeyse hiç kullanmıyorum; ama kafama takıldı yahu...

Kanıt yokluğu, yokluğun kanıtı değildir.
Fenman

20 Kasım 2006; 3:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkermecit

Mini sd almak istiyorum tavsiyesi olan varmı....Kingston alcam aksaray yeraltı geçidinde adam işporta satıyor ama sahte olabilirmi....yada bunların telefondaki menu hızını düşürecek bir etkileri olabilirmii...

Geçen gün (reklam olmasın diye ismini vermek istemediğim bir alışveriş sitesinden) Kinston 1 GB mini SD kart aldım. Firmanın merkezi bana yakın olduğu için elden teslim almayı seçtim ve kargo ücreti ödemedim. Yani kartı, o sitedeki fiyatı olan 38 YTL'ye mal etmiş oldum (araştırmalarıma göre söylüyorum; oldukça iyi bir fiyata geldi. Haa, kargo ödeyecek olsanız da, 4.5 YTL filan fark edecek). Bence Kingston, fiyat/performans konusunda oldukça iyi bir seçim. Misal; Sandisk alacak olsanız, Kingston'dan bayağı pahalıya gelecek (alınacak yere göre ciddi farklar olabiliyor). Misal; ismi az duyulduk bir marka alacak olsanız, neredeyse Kingston'la aynı fiyata denk düşecek. Bu durumda Kingston almak, çok yerinde bir seçim oluyor. Haaa, ismi az bilinen markalarda da iyi ürünler olaiblir; ama güvenilen bir markanın ürününü gayet uygun fiyata almak varken, riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Eklenti: İşportada satılan kartlara güvenilmemesi düşüncesindeyim; patates baskı olma ihtimali -bence- çok fazla (oradaki kartları incelemedim; ama mantığım böyle söylüyor). Bence, biraz araştırıp güvenilir bir yerden -uygun fiyata- almak, üç beş kuruş tasarruf etmenin yaratacağı riskleri ortadan kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 20 Kasım 2006; 3:40:25 >

Kanıt yokluğu, yokluğun kanıtı değildir.
cancan_burak

Sisteme Gözat

20 Kasım 2006; 12:54:06